Şimdi Ara

Hangisi Alinir?? N93i yada N95?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım P990i büyük demişsin P990 ile N93'ü yanyana koydugun zaman milmetrik olarak boyutları aynı haberin olsun kalınlıklarıda, N93 ün kapagını açtıgın zaman dehşet bişey oluyor zaten abartısız kafam kadar.
  • ya demin gordum nokia e90 da fena alet degil... n95 gibi herbiseyi var kamerasi 3.2 mp ama qwerty klavyesi var acaba onu mu alsam cikinca??
  • quote:

    Merhaba arkadaslar ben gecenlerde tavsiyenizi almistim ve w900 de karar kilmistim..

    bizim peder gitmis almak icin ve orda n93 u gostermisler cok hosuna gitmis sana bunu yada 1.5 ay bekle n95 ucuzlasin onu alayim dedi..

    benim icin onemli olan muzik (hoparlor ve kulaklik) , ekran , kamera.. bu telefonlarda n73un gece cekimlerindeki morluk sorunu yok sanirim.. o nedenle kararsizim.. biri kapakli cok hos.. oburunde ise neredeyse hersey var.. ayrica n95 in ve n93un hoparlor sesi yeterli mi n73 e w900 e gore nasil??

    ne almaliyim sizce n95 parasina deger mi?? degmez de n93i mi alinir.. yoksa bu ikisi de parasina degmiyo ve buyuk deyip n73 ME mi almaliyim..

    napayim yani??

    sagolun simdiden..


    quote:

    ya demin gordum nokia e90 da fena alet degil... n95 gibi herbiseyi var kamerasi 3.2 mp ama qwerty klavyesi var acaba onu mu alsam cikinca??


    Nokia N95'in şu an için fiyat / performans oranı pek de iyi değil. Nokia E90 da farklı segmentte yer alıyor; telefonun piyasaya çıkmasını bekleyebilirsin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ULUC


    quote:

    Orjinalden alıntı: bilykid

    büyük ekran istiyorsan o zaman p990i al. N93i ve N95 ten eksisi yok
    Çünkü ben öyle yaptım. Sıkıldım bunları beklemekten.


    p99Oi cok buyuk yaa hemde cok kalin bana gore....internet hizi da wireless g olmadigindan yawas..

    @Katze

    N95te rds yok diye biliyorum ben visual radio var.. dogru mu

    para da cok degil uc telefon satip ustune para koycam oradan ucuza gelcek...

    p990i nin sahip oldugu W-Lan ozelliginin g yi desteklemedigi icin yavas oldugunu yazmissin yazmasinada biraz sallamissin.W-lan ozelliginin hizli olmasi kullanilacak agin hiziyla alakali olan bir durumdur.b - 11mb/s
    g-ise 54mb/s hizlarinda veri aktara biliyor.Diyelimki sende w-lan ozelligi g veya b/g yi destekleyen bir cihaz var,baglanacagin agin hizi 2mb/s ise bunun ustune cikamazsin zaten.Yani [g]54mb/s olmasi bu durumda bir sey ifade etmez.Bir diger husus ise bir cogu 512k baglanti hizini bulamazken 54mb/s lik bir baglanti hizini ha diyince bulabilecekmisin.Bulsan bile o hizla el kadar alettin islemci hizi bu yukseklikteki veriyi isleyebilecekmi.Bahsettigimiz laptop vb cihaz olsa neyse.Normal sartlarda bu tur cihazlara 11mb/s lik baglanti hizi bile coktur.Degil 11mb/s 1mb/s lik bir baglanti hizi bile fazlasiyla is gorur.

    b 11mb/s
    g 54mb/s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 26 Nisan 2007; 22:11:02 >




  • bencede ..Knight.. haklı o telefonun çıkmasını bekle
  • @MaSSive

    Haklisin biraz sallamis gibi oldum ama ben daha onceden kullandigim icin wireless b cok yawasti ondan aklimda kalmis yavas diye..

    sagol bilgilendirdigin icin

    suanda tercihlerim n95 e90 ama e90 210 gram diyo one yahu! ama istedigim butun ozellikler var hoparlor cikisi yuksek ise..

    p990i de de istedigim butun ozellikler var diyordum topicini okudum hoparlor sesi icin biri iyi biri rezalet demis kafam karisti...

    en iyisi n95 ucuzlamassa bilemiyorum artik ne alirim pda bile alabilirim vallahi..

    sizce haziran ortalarina kadar 1500 e dusermi n95??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaine -- 27 Nisan 2007; 19:12:31 >
  • n93
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord_berke

    bencede ..Knight.. haklı o telefonun çıkmasını bekle

    E90 nin cikmasini beklemesine beklesinde,cihazi bekledigi surenin belki iki kati kadarda fiyatinin dusmesini beklemesi gerekir.N95 in yurt disi fiyati 670 € ytl olarak 1200.Turkiyede N95 kac paraya satiliyor ortalama 1600 seviyelerinde.E90 nin yurt disindaki satis fiyati 990 € seviyelerinde olacak.E90 ni beklerken Turkiye fiyatini varin siz tahmin edin.
  • ben de n95 ile n93i arasinda kaldim
  • Gerçekten de E90 çok iyi telefon gibi görünüyor. Bir nevi mini PC. Kamerası'da söylenenlere göre kaliteliymiş, N95'ten iyiymiş. Ekran boyutu/çözünürlüğü 16milyon renk, wi-fi, ışıklandırmalı tam Q klavye, 3.2 mp, Autocus, flaşlı kamera vs... bir çok üstün özelliklere sahip. Bence de E90'ı beklemelisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.