Şimdi Ara

Hangisi P5 acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha öncede mesajımda belirtdiğim ben video kayıt (VCD cd) işi yapıyorum.Bilgisayarımda donanım değişikliği yapacam fakat bu değişiklik hiç değilse bana belirli bir zaman tekrar değişiklik yapma zorunluluğu bırakmasın.Buradaki sorum intelmi yoksa AMD mi yada henüz intelin yeniliklerini birazdahamı bekleyim bir karar veremedim.Birde anakart seçiminde DDR mı yoksa DDR2 mı ve dual kit düşüncesindeyim.İşlemci bakımındanda 3.0Ghz gibi düşünüyorum.Özetle yeni donanım bana en az iki yıl yada daha üstü gibi bir zaman yeterli olabilecek şekilde düşünüyorum.Fazla tuzluya kaçmadan performansı iyi bir donanım düşünüyorum.Bu konuda bilgi sahibi olmadığımdan deneyimli , tercübeli ve bilenlerin tavsiyelerini bekliyorum.

    saygılarımla



  • P5 Mİ
    oda ne
    sen lga anakart(gıgabyte 915 duo al)(bu yazdıgım anakart ddr. ddr 2 533istersen duo pro alıcan)
    3.0GHZ 2mb L2 cache intel (64 bit)
    bu çok iyi
    2 SENE BU SİSTEMİ ELLEMENE GEREK KALMAZ.
    BENİM TERCİHİM ramleri DDR2 533 almandır. 2x512MB dual.
    muhteşem 1 sistem oldu yaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 21 Nisan 2005, 21:03:40 >
  • dvd to divx gibi işlerle uğraştığın aşikar. ben koyu amd kullanıcı olarak sana intel öneririm. çok detaylı anlatmama gerek yok sitelerde karşılaştırmalara bakarasan senin işine yarıyacak işlemci inteldir. hangisini seçmen konusunda ise çok varyasyon var ve nedir nedeğildir çok iyi bilemiyorum ve topu intel kullaıcılarına atıyorum ama yorum yapmam gerekirse intelin çift çekirdekli işlemcileri çıktı eğer kullandığın programların desteklerse açık fark atabilir diğer p4 lere. en basitinden encode/decode yaparken. başka uygulamaları da kullanabilirsin. mesela benim kullandığım amd de böyle işlemler yaparken bilgisayarıma çift tıklayınca bile biraz bekletiyo.




  • Hocam valla çok tartışıldı bu konu. Bana sorarsan forumun %99 gibi bende AMD 64Bit derim. Değişiklik konusunda ise : Her çıkan yeni teknolojiyi almak zorunda olmadığını hatırlatmak isterim. Zaten öyle olsaydı şu an çoğumuz gümlemiş olurduk. Zaten bundan sonra temel yapının uzun bi süre değişmeyeceğini düşünüyorum. Yani 2-3 seneye kadar ahım şahım özellikte yeni şeyler çıkmaz kafana takma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.