Şimdi Ara

Hangisini almak daha mantıklı? 6s plus 32gb/ 7 32gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyatları neredeyse aynı. 100 lira kadar fark var. Şarj ve ekran boyutuyla 6s plus daha mantıklı gözüküyor. Ama almışken en yenisini mi almali? Bu konuda tavsiyeniz hangi cihazdan yana olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tercih burada ekran boyutu bence

    plus kullanmak zaman zaman zor gelebilir, sonuçta telefonlar bilgisayar/tablet gibi değil, her an yanımızda ve her koşulda kullanmamız gerekebilecek cihazlar

    ama 7 ile 6s arasında çok çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum ben.

    yine de 7 alırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robin van Persie

    Fiyatları neredeyse aynı. 100 lira kadar fark var. Şarj ve ekran boyutuyla 6s plus daha mantıklı gözüküyor. Ama almışken en yenisini mi almali? Bu konuda tavsiyeniz hangi cihazdan yana olur?

    Hocam ben de aynı ikilemede kaldım . 6s plus alarak devam etttim . Bana göre 7 ye geçilecek aman aman bi yazılım farkı yok . Kaldı ki ön panel tasarımı da hala aynı . 3 gb ramin 2 den farklı olacağını düşünmüyorum . İos düne kadar 1 gb ile 4 gb ramli cihazlar ile yarıştı . 2 gb ram ios ekosistemini en az 2 yıl daha rahat rahat götürürür .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 15:24:14 >
  • 7 ve 6s plus arasında işlemci, home button ve su dayanıklılığı hariç bir fark yok. 6s plusda pil anlamında çok daha önde ve büyük ekranlı bence 6s plus alınır
  • Yenisi varken eskisini kullanmak istemem üstelik suya dayanıklılık , dokunmatik home butonu gibi hayati özellikler varken üstüne 1 yıl daha fazla ömrü olacak 7 nin. 7s le beraber gelen ios 11 ile 6s de yine özelliklerden kısacaklar falan filan. Ayrıca plus latın şarjı iyi gidiyo güzelde telefon çok büyük taşımak tek elle kullanmak çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.