Şimdi Ara

Hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var. 5 yaşında oğlum ve bende oynarım diyen 11 yaşında kızım var. Tabi bende Daha önce hiç bu tur bir oyuncak kullanmadık. Fiyat, ölcek ve pil olarak farklı 2 urun var. Hangisini almaliyim?http://m.gearbest.com/rc-cars/pp_145941.html -http://m.gearbest.com/rc-cars/pp_154964.html?wid=1 - buda ilk linkin aynısı ama neden ayrı satisi varhttp://m.gearbest.com/rc-cars/pp_145942.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 19 Temmuz 2015; 22:32:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dikkatli ol sitenin fiyatları gereğinden çok ucuz.
  • merhaba. bu araçları bende çinli bir internet sitesinde görmüştüm. 4wd olarak sanırım en uygun alınacak olanlar bunlar. bende yeni başlamak istiyorum. uzun zamandır aklımdaydı ama malum maddi sıkıntılardan dolayı en ucuzu ile başlamak istiyorum.

    hem heveslenmek hem de biraz pratik yapmak. Ama tabi şöyle bir durumda var. RC driftler sanırım daha çok eğlenceli. Tabi sürecek yer bulunursa. Türkiyedeki firmalar malum vergiler yüzünden fiyatları yüksek tutuyor.

    @motomurat sana tavsiyem ya biraz fazla verip türkiyedeki online alışveriş sitelerinden al. yada şu malum çin meşeli olan internet sitesinden satıcısı kaliteli olan birinden al. böyle tuhaf sitelere bulaşma bence :)

    aldığın zaman bana izlenimlerini yazarsan çok sevinirim bende çünkü düşünüyorum almayı...
  • Hocam bublara bulaşma hemen arızalanır,http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-kent-hobby-0216-336-76-80-hsp-kingless-full-set-4wd-2.4ghz-207293954/detay bu ürünü öneririm ama yok daha dayanıklı az daha hızlı bir şey olsun istiyorsanız,https://www.topmodels.com.tr/maverick_ion_mt_118_rtr_electric_monster_truck_(_3_ay_topmodels_hezarfen_pist_uyeligi_hediye_)_urunu.html bu ütünü öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.