Şimdi Ara

Hani DSMART ücretsiz olacaktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ztv uyduda yok.
    discoverdada bazı programları sadece dsmarttı olanlar izleyebiliyor.
  • arkadaşlar hani dsmart ücretsiz olacaktı diye hala sorular çıkıyo, kim ücretsiz olacaktı dedi ayrıca bunuda anlamış değilim.. yeter ya alan razı satan razı almışız izliyoz. nedir bu hala bu yazılarla insanların etkileneceğinimi sanıyosunuz. adamların üye sayısı 700 bin olmuş. arkadaşım digiturk zengin işiydi, ve şu anda öyle görülüyor halk arasında. çünkü aylık para vermek insanımızı sıkar, boğar. ama dsmartı garibanıda alıyor( taksit maksit bi şekilde). bırakında normal uydu kırma felan bilmeyenlerde belgesel çizgi film kanalı izletebilsin çocuklarına böyle düşünün bide. herkesin parası ve bilgisi yok şifre kırmak için. ama bi defalık 300 ytl verip ömür boyu bedava belgesel ve çizgi film kanalları açık bir platform üyesi oluyo insanlar. lütfen şu televizyon işinde bari fanatik taraftarlığı bırakalım. benim dsmartım var bidahaki ayda digiturk lig tv üyesi olmayı düşünüyorum birini aldım diye diğerinide kötülemiyorum hepsi bizi yolmak için var zaten, ticaret bu.

    selamlar herkese.............




  • para var huzur var... gerisi hikaye...
  • Bir senedir D-Smart kullaniyorum benden bir para talep eden olmadi. Olayi tamamen saptiriyor medya alirken söyle bir sözleşme çıkıyor karşına '' Şu an gösterimde olan kanallar için hiç bir ücret talep etmeyeceğim bundan sonraki eklenecek olan kanallar için bir garanti yoktur ücretli olabilir. Ne yani 300 ytl ye cihaz al ömür boyu bedava izle bunu yapmaya kimsenin gücü yetmez tabiki o sistemin işlemesi için bazi kanallari ücretli yapacaklardir. Önemli olan şu an özel kanallari istemiyorsam ücretsiz şekilde izleyebilmemdir. Dijitürkün sahtekarlığı gibi değil en azından ayda 9.90 ytl hemde lig tv içinde!! hanginiz ayda 9.90 a lig tv izliyor söyleyin bakalım sizlerin 9.90 a izlediğiniz en alt tabaka olan paketinden çok daha fazlasini ben d-smartda bedavaya 1 senedir zaten izlemekdeyim. dijitürk lig tv paketi ayda 39.90 ytl + 115 ytl kurulum ücreti aliyorlar olay bumudur ? kimsenin gözlerinizi boyamasina izin vermeyin herşey ortada bütün haberleri illaki medyadan alacaksiniz diye birşey yok medya kendine göre süsler sunar önünüze bir kullanıcı olarak kesinlikle d-smart diyorum. Hiç öyle azimsanacak kanallarda yok HEMDE ÜCRETSİZ.




  • aydın doğannın olduğu hiç bişey alınmaz.
  • discovery fx ücretsiz olsun yeter bana diğer ücret istenen bütün kanallar gereksiz şu anda
  • Utanmasalar bizimde adımızı satın alıcak zart smart zurt smart nanay smart olmasında heh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wuc -- 8 Ağustos 2008; 18:18:11 >
  • bu reklamı şahan yanlışlıkla yapmış o zaman diyorki tv izlerken paramı verilir diyor.
    bu reklam dsmartı bağlar mı bağlamaz değilmi?
    http://www.myvideo.de/watch/2473617/SAHAN_DSMART_REKLAMI_4
    renkliler şimdiden ücretli.
    quote:

    Orjinalden alıntı: teknoosman

    Bende Hem Dsmart Hem Digitürk Var.Dsmart Zaten Tamamen Ücretsiz Olacak Demediki.İleride Ücretli Kanallar Olacak Dedi.Sözleşmeyi Okusanız Anlardınız.

    Birde Aşağıdaki Kanalların Hangisi Uyduda Var.(Uyduda Olan Gözümden Kaçmış Biriki Kanal Olabilir.)

    MovieSmart

    Movies 24

    Comedy Smart

    Futbolsmart

    FX

    Pembe Smart

    D YeşilÇam

    D Max

    Da Vinci Learning

    Discovery

    Animal Planet

    Discovery World

    Discovery Science

    Discovery Travel&Living

    CNN International

    Eurosport

    D Spor

    D HIPODROM

    Yaban TV

    Cartoon Network

    D Çocuk

    Nickelodeon

    KidsCo

    Luli TV

    Fashion TV

    World Fashion Channel

    Fashion One

    D plus






    Sinema TV

    Sinema TV 2

    Loca Portal
    Smartoyun

    Z TV

    Cool smart

    Style Network

    Beyazperde

    Bebeğim TV

    Dog TV

    Footschool

    ESPN Classic

    NASN

    Loca 1

    Loca 2

    Loca 3


    HD-SMART

    Discovery HD

    Eurosport HD

    Gece Kuşağı

    Fantasy

    Passion TV

    Yeşilçam XXX

    Videogames

    Movies 24 Erotica




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Ağustos 2008; 22:06:45 >




  • Artık getirecekleri her kanal bilmem kaç Smart para olacak heralde.Ligi de alırsalar onu da parasız vereceklerini sanmıyorum yani D-Smart yalan oldu...
  • YAVAŞ OLSUNDA SAÇI BOZULMASIN D-SMART BATSA GENE DOĞAN AMCAN BELEŞ YAPMAZ.NOALCAKSA SEVAP İŞLESE
  • ya numara işte ücretsiz diye çıktılar çakma digiturk oldular, işe yaramaz
  • D-smart kendini şımart
  • D-SMART



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 9 Ağustos 2008; 0:34:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: patinaj35

    ben sayayım kardeşim ;

    Z TV - Discovery - CNN İnternacional - Eurosport - Yaban TV - Fashion TV - Fashion one - Fantasy - Passion TV

    zaten sıraladıklarının yarısı sadece d-smartın kanallar adı üstünde == d-çocuk - d-plus - d-hipodrom - d-spor - d-max - d-yeşilçam falan sıralamışın 5 para etmez kanallar...

    ayrıca diğer kanallarında frekansını ekleyip şifresini kırsam onlarıda açarım...

    goldmaster 30300 sky kullanıyorum saydığım kanalların hepsi var ;D


    atıt tutma arkdaşum yukarda saydığın kanalların hepsi uyduda yok olsa bile bazılarının şifresini kıramassın. örn: Ztv
  • birincisi bazı arkadaşlar sözleşmeden bahsetmiş bugüne kadar hanginiz bişey alırken sözleşmenin tamamını okudunuz bana bi anlatsanıza doğanda bunu çok iyi bildiği için televizyonda yaptığı reklamlarda hiç bu olaydan bahsetmedi bi Allahın kulu bahsetti desin tvde dsmart receiverımı ona vericem ama öyle bişeyden hiç bahsedilmedi ben şuanda hem digitürk plus hemde dsmart kullanıyorum ama milletin bahsettiği gibi dsmartın görüntüsü digitürkten iyi felan değil cidden digitürk daha iyi fazla bişey yazmıcam bu konuda çünkü önceden çok tartıştık bunu burda son olarak şu yazıyı copy paste yapıyorum okuyun bakalım

    8 Ağustos Cuma günü Radikal, Vatan, Hürriyet, Posta ve Milliyet gazetelerinde Doğan TV Holding İcra Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali Yalçındağ’ın DIGITURK’le ilgili açıklamalarını üzüntüyle okuduk.

    Bir önceki gün D-Smart’ı eleştiren ve içinde DIGITURK kelimesi yada kıyaslaması geçmeyen bir gazete haberinin etkisiyle doğrudan şirketimizi hedef alan suçlamalarlailgili açıklamamız şöyledir:


    1999 yılından itibaren teknoloji yatırımları, tarafsız yönetimi,yüksek standardlı içeriği ile Türk halkına mal olmuş, başarısı ve itibarı herkesçe kabul görmüş olan DIGITURK markasıya rekabet eden herkese saygılıyız. Çünkü rekabet daha iyi olmayı getirir. Ancak rekabet benzer işkollarında olmalı ve "haksız rekabet"i içermemelidir. Bir müddettir izlediğimiz D-Smart’ın şirketimiz ile aynı işkolunda olmadığını fakat kendini öyle konumlamak çabası ile zaman zaman tüketiciyi yanlış yönlendirmeyi de içeren "haksız rekabet" davranışlarında bulunduğunu düşünüyoruz.

    DIGITURK bir pay TV platform işletmecisidir ve her ay ödeme karşılığı ABONELERİNİN kullanımı için DIGITURK’e özgü televizyon yayın içeriği sunmaktadır. Abonelik tıpkı telefon, elektirik, su, kablo TV abonelik örneklerinde olduğu üzere her ay belirli ücret karşılığında süreklilik gösteren hukuki ve ticari bir ilişkidir.

    Oysa D-Smart bir defalığına uydu alıcısı satarak ve aylık fatura kesmeyeceğini beyan ederek kendisini "kutu satıcısı" olarak konumlamıştır. Beyan edilen 600.000-700.000 rakamları abone değil bir defalık kutu alan müşterilerdir. 2.000.000 milyon ABONE’siyle DIGITURK’ün D-Smart’ı doğrudan rakip görmesi ve hele hele rekabet adı altında hakaretlerine maruz kalması kabul edilemez.

    Bu vesile ile DIGITURK’ü hedefleyen yanlış beyanların doğrularını açıklıyoruz:

    1-DIGITURK son 14 ayda tarihindeki en yüksek abone alımı ve en düşük "churn" (abone kaybetme) yi yaşamıştır.

    2-Tüketiciyi aldatmayan haklı rekabete saygılıyız ve tercih ederiz.

    3-Geçen yıl dış borsalardaki halka açılmadan vazgeçilmesinin nedeni fiatın hissedarlarımız tarafından düşük bulunmasıdır. Beğenilmeyen o fiat tüm Doğan Yayın Holding’in değerinden yüksektir.

    4-DIGITURK’ün tekeli sözkonusu değildir.Kablo tv birebir bizimle aynı işkolundadır.Ayrıca faaliyette bulunduğumuz yıllar içinde Cine 5,Teleon,Free Tv gibi şirketler digital pazara girmişler ve fakat kendi istekleri ile çıkmışlardır.

    5-Bizim işkolumuzda "abone" ve "churn" rakamları beyan edilir.Kendisini rakip olarak düşünen tüm şirketlerden talebimiz GERÇEK ABONE ve CHURN rakamlarını açıklamalarıdır.


    Saygılarımızla,
    Digiturk Kurumsal İletişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 9 Ağustos 2008; 9:33:13 >




  • adamına göre değişir bu konu bence.

    örneğin bana sadece Discovery kanalları yeterli.
    digiturkde yok. o yuzden digiturk isterse tum paketleri ucretsiz versin benim için kuruş etmez.
  • akşam gazetesi kimin? çukurova grubu - mehmet emin karamehmet

    digitürk kimin? çukurova grubu - mehmet emin karamehmet

    d-smart kimin? doğan holding - doğan media - aydın doğan

    mehmet emin karamehmet ile aydın doğan medya dünyasının ezeli rakipleri.. akşam gazetesi her dakka böyle yazıyor..

    üstelik söylenenler iddia edilenler çok saçma.. ben yaklaşık 1 senelik d-smart abonesiyim.. hiçbir kanal içinde zorla kontör sistemine üye olmadım.. ücretsiz olan sinema kanalları da var ücretli olan loca kanalları da var.. bedava oyun oynayabileceğiniz sistemlerde var ücretsiz olanlarda var.. d-smart hiçbir müşterisine önce ücretsiz diyip ücretsiz olan kanalları sonradan ücretliye çevirmemiştir.. ücretli kanalları eklemiştir isteyen faydalanır, istemeyen faydalanmaz..

    digiturk artık müşteri kaybından ve katakullelerden o kadar çok müşteri kaybetti ki iyice ayağa düştü.. geçen bir BP istasyonuna pankart asmışlar.. 100YTL üstünde benzin alana digiturk bedava diye.. çanak + receiver + kurulum ücretsizmiş.. bu kadar saçma iş olmaz..

    d-smart en azından her müşterisine tek paket veriyor ve isterseniz ücretsiz kanalları isterseniz ücretli kanalları kullanabilirsin diyor.. d-smart almak için bayiye gittiğinde bile sen sormadan "ilerde yeni kanallar eklenecek, bunların bazıları ücretli bazıları ücretsiz olacak" deniliyor.. bu haber karalamadan başka bir şey değil. türkiye 1. futbol ligi maçları d-smart'a geçecek bu kesin.. digitürk bu işin 8 - 10 senedir kaymağını yiyor mehmet emin karamehmet'te hortumladığı pamukbank'ın borçlarının bir kısmını bu şekilde ödüyor.. önce kanal patronlarına bakalımda sonra yorum yapalım..

    lafım hiçbirinize değil akşam gazetesine!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Ağustos 2008; 0:27:12 >




  • Gerçekten D-smart kadar saçma bişey yok D-smart alıcağıma digitürk alırım daha iyi Onda Oscar almış filmler falanda oluyo D-smart ın Sinema kanallarında hep aynı filmler gerçekten saçma bişey
  • Ben digiturkün elemanı değilim.Ama sen bu şekilde heyecanla ve öfkeyle bir yazı yazdığına göe sen d smarttın elemanısın.yada satıcısı..Sayfanın altında zaten kaynak olarak AKŞAM diye belirtmişim.Dsmart benim için gereksiz bir platform.Hİç para almayacağız dedi.ALmadığı halde avrupa maçları bizde diye reklamlar yaptı.Acaba bu gerçek mi?en basitinden ligleri satın alsa sana bedeva mı verecek.sen şimdi diyeceksin ki "ooo olur mu efendim o kadar para vermişs sana nasıl bedeva versin"Hani bedeva olacaktı?
    Dsmartın bedeva denen bir hizmetin içinde ayrı bir fiyat cetveli olmamalı bence...


    quote:

    ne biçim milletiz ya , ya bir konuda yazarken iyi okuyun ya da susun rezil olmayın 1 senedir forumda bunu gibi 50 tane konu açıldı . bu konuyu da açan digiturk calışanlarından biridir. konuyu acarken kes yapıştır yaptıgı haber ,dünkü akşam gazetesinin haberi akşam gazetesi kimin ? karamehmet. d smartın rakibi kim ? digiturk. digiturk kimin ? karamehmet

    herkes kes yapıştır yaparak konu acar ama bu bir şirketin propagandasını yapmak olmamalı 1 senedir aynı terane yeter ya. senin yukarda actığını tekzip eden haberde vardı bugünkü gazetelerde onları neden koymadın buraya. sana ve senin gibilere inat eksik bıraktığını ben tamam




  • yazılanları okudumda..her şeyde taraf olmak huyu burdada depreşmiş...,

    yaklaşık 4 yıldır digitürk üyesiyim (istiyene ispat ederim)....ama şu anda d-smart'a geçmeyi düşünüyorum neden mi?

    1:üyelik ücreti zan edildiği gibi 9.90 değil..benim gibi eski aboneler 16 ytl ödüyor....buda en düşük paketi..diğer paketleri almaya kalkarsanız aldığınız pakete göre fiyat yükselebiliyor..ama standart pakette bundan (16 ytl) aşağısı mümkün değil..öyle bir arkadaşın dediği gibi ''digitürk alırım onda oskarlı filmler var'' falanda değil..eğer oskarlı filimleri seyredeceksen onlara ayrı parayı ödersin...her paket ayrı para..

    2:zamanında cihaza ve çanağa 400 ytl nin üzerinde para saydım (o zaman 400 küsür milyondu)..verilen vestelin cihazı çok eskidi..özellik denilen bi şey yok nerde ise...ağırlaştı iyice..

    3:benim izlediğim kanalların (cnbc-e TRT 4 ve TNT ) sadece biri kaldı.birini hiç koymadılar...ne akla hizmet TRT 4 gibi halk ve sanat müziği yayını yapan bir kanalı çıkardılar anlayabilmiş değilim..

    4:çok övülen belgesel kanllarında kendini yenileyememe sorun var...eski programlar çok sık tekrar ediliyor..ayrıca history chanel sapına kadar amerikan reklamı kokuyor ve bu sinirime dokunuyor..

    Benim açımdan maliyet ve içerik olarak değiştirmek daha uygun..hiç bir artısı olmadan senede 200 ytl ye yakın para vereceğime digitürkü bırakmak daha makul geliyor...

    selamlar saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 10 Ağustos 2008; 14:25:45 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.