Şimdi Ara

HANKOOK MARKA LASTİKLER NASILDIR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
1
Favori
319.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    225 km yol yaptım ve ilk izlenimlerin olumlu. Kaydırm gibi bir sorun karşılaşmadım.Ses yapma konusunda bir şey söyliyemiyorum çünkü yol yağmurlu idi. Aşarı bir ses duymadım ama diğer lastiklere göre daha sessiz diyemem. Bence fiyat ve yarattığı değer açısından pahalı lastiklere göre çok verimli.

    Saygılar
  • Merhaba,

    Dönüş yolunda 225 km daha kuru havada yol yaptım. Frenlere ani basınca çok güzel durma gerçekleşti. İçeri ses alma olarak kuru havada iyi.

    Saygılar
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-3667716385417063281&hl=tr
    Lİnki Ve yol koşulları. Lastik tercihimdir.
  • HİÇ FENA LASTİKLER DEĞİLLER. BEN AURORO HANKOOK MODELLERINI SATIYORUM VE HİÇ GERİ DÖNÜŞ OLMADI MÜŞTERİLERİM MEMNUN HATTA SUAN BIR CIFT TAKIYORDUM KI BU KONUYU GÖRDÜM FİYATA GÖRE GÜZEL LASTİKLER. SÜPER OLMASADA TİCARİ ARACLARDA BEN SATISDAN MEMNUNUM
  • Videonu izledik,ortam çok güzel.Güneş,kar,sessizlik
    ama sanırım bir şey unuttun.
    Göstergelerde ışık yanıp sönüyordu.
    KEMER İKAZ IŞIĞI.
    Hankooklar iyi olabilir ama sen yinede emniyet kemerini tak.
    Aracınız hayırlı olsun,kazasız belasın günlerde kullanın.
  • O kemer ikaz ışığı değil buzlanma uyarı ışığıdır. Kemerlerim takılıydı. Teşekkür ederim duyarlılığın için. Gittiğim yol ısız bir yoldur gece gitmek de akıl karı değildir. Divriği ilçesinin güneyindeki dağların çevresinden dolanan ve fazla keskin viraj olmayan ve yerleşim yerinin az olduğu bir yol. Birde bu dağların üzerinden gecen en yüksek noktanın 1950m olduğu yol da vardır çok sayıda keskin viraj vardır hele bir tanesinde birinci viteste 180 derce dönüş yaparsınız.Yolda işaretlendirmeler zayıftır. Bu yol çok tercih edilir diğerine göre açık kalır. Çevresinde yerleşim yeri vardır. Gece gidilebilir. Buralarda Çok kurt bulunur. Aç olan hayvanlar çok gezerler. Yüksek yoldan gidince Sivas yönüne doğru araç yükselti çıkacaktır. 600m den 1600 m ye kadar yol çıkarsınız depo ful olsa yarım depo yakarsınız. Bu iki yol Kangal ilçesine ve Çetinkaya beldesine varmadan birleşir.
    Buralara yolunuz düşerse aklınızda olsun Türkiye de Girişi Ve çıkışı tek ilçedir burası.
    Size Sivas Divriği den Selam.
    Kazasız günler dileklerimle.

    Bu da Araçlarda yapılan bir test videosu.
    http://video.google.com/videoplay?docid=-6518118248698454614&q=AUDI+ALLROAD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yborlu -- 20 Ocak 2009; 9:44:14 >




  • lütfen yardım
    Arkadaşlar ben 1998 opel vectra aracıma 195/65/15 ebatlarında hankook kış lastiği aldım.lastik karda buzda çok iyi.Yanlız çözemediğim bir problem var sizlerle paylaşmak istedim. Araç asvalta 120 den sonra aracı gezdiriyor.2 defa rot ayarı yaptırmama rağmen.özellikle virajlara hızlı giremiyorum.çevremde o lastikten kullanan da yok.acaba vakkumlu olmasından mı kaynaklanıyor.ya da başka bir problem mi var.yardımcı olursanız.teşekkürler.Bir de unutmadan bana hangi yazlık lastiği önerirsiniz.
  • valla ben yeni fiesta kullanıyorum eşim sürerken geziyor diyor bana. sen 90 geçme bence hız indeksi kaç
  • geziyor derken asvalta mı karda mı?benim araç asvalta kuru zeminde virajlarda yapıyor.düz yolda gezmiyor.
  • selam arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum önümüz yaz.kışı bitirecez.Opel vectra aracıma yazlık lastik alacam hangi lastiği tavsiye edersiniz.mıchelin mi briston mu veya ne?her kafadan bir ses çıkıyor kimi briston sert lastik süspansiyonu sert olan opele gelmez diyor kimi mıchelin olmaz çukurlarda balonlama yapıyor diyor.biz ne alacaz o zaman ikisinin ortası var mı?
  • Hankook k 105 ventus prime al hem performansı hem konforu hemde fiyatı iyidir.
  • deniz bey, lastik konusunda çok hassasım. araban ne olursa olsun lastiğin en iyi olmak zorunda. vectra gibi d sınıfı bir arabaya biniyorsun. ucuz olanına kaçma. michelin i önermem ülkemiz şartlarına uygun değil. kore malı lastikler aslında ucuz değil. lastiği alırken ödediğiniz fiyata değil, kullanım maliyetine bakın. önereceğim markalar continental ve yokohama. örnek verecek olursam nissan aracıma 175/65-15 H yokohama yı 110 tl aldım. çok menmunum. forumda çoğu kişi nokian lastiği tavsiye ediyor. kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. bridgestone dışında tüm japon marka lastikleri ve avrupa markalardan continentali tavsiye ederim.
  • arabamız tourneo connect ve alalı bir seneyi geçti fabrikanın taktıgı orjinal lastigini kullanıyorum sert ama aşınma veya çatlama gibi sorunumuz yok maşallah
  • Arkadaşlar lassa ile bridgestone aynı fabrikada türkiye de üretiliyor. Ama biri pahalı biri daha ucuz.
    Lastik ebat, ağırlık ve hız kategorilerine göre fiyatlanır. İnce yanaklı performans lastikleri ise göze hoş gelmekle beraber yol tutuşa da katkısı vardır ama ülkemiz yollarına gelmez, süspansiyona zararlıdır, çukurları, tümsekleri çok hissettirir. 2 yıl continental, 2 yılda bridgestone kullandım. Babamın arabasında hankook var. Babam daha önce adını ilk defa duyduğum lastiklerden de aldı. Hankooklar sıfır arabanın üzerinde geldi. Babam dandik lastikleri kullandı ama bir kere olsun patlamadı bile. Lastikler eğer merdiven altı değilse(ki babamınkiler hiç duyulmamış bir markaydı. hala daha görmedim) belirli standartlarda yapılıyor. Ve bunlar lastik üzerine işleniyor. Taşıyacağı ağırlık ve çıkabileceği sürat. Sen gidip hiç 140-150 yapmıyorsan yüksek sürat lastiği almayacaksın paran cebinde kalacak.
    Lastik tabii ki çok önemli ama mühim olan amaca uygun ve diş derinliği yeterli lastik kullanmak. Marka çok önemli değil; reklama para vermeyin. Ralli pilotu değilsen gerisi hikaye.
    Ayrıca kış lastikleri karlı ve yağışlı havalar ile 7 derece altında etkilidir. Ve çok etkilidir. Ama buzda her lastik kayar!!! Kaymaz diyen beri gelsin.




  • Çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum..Parasına göre kalitesi vardır.
  • MICHELIN ve GOODYEAR başka lastik tanımam.

    macera aramayın.
  • 235x60x16 icebear hankook kış lastiklerimi sarıkamışta chery tiggomda kullanıyorum. çok araştırıp aldım, lastikler buzda şahane..
  • Dün HANKOOK VENTUS V12 EV0 185-55-r15 aldım 100 liraya.. umarım memnun kalırım
  • Konu güzel hortlamış

    Geçen sene HANKOOK VENTUS V12 EV0 185-55-r15 lastik aldım.20000km kadar da yol gittim açıkçası şu anda lastikten pek memnun değilim.Sıcak asfaltta viraj falan dönerken araba soldan veya sağdan kayma eğilimi yaşatıyor viraj dönerken korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.