Şimdi Ara

HAPİSHANEDEN KAÇIŞ Vol. 1 [ EDİT 2 GELDİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ramazan boyunca yazmayı düşünüyorum.Beğenilirse tabi ki

    Kahramanlarımız Lance,Mark,Charlie...

    Belli saatlerde editleyeceğim

    Lance : Adım Lance,mahkum edilmiş bir tecavüzcüyüm.İşlediğim suçlardan çok utanıyorum.Ama hapisteyken bu birşey ifade etmiyor.Tecavüzcüyseniz mimlenirsiniz.Sizi yumruklarlar,tekmelerler,üzerinize tükürürler.Bu muameleye dayanamadığım için kaçmaya çalıştığımı sanmış olabilirsiniz,ama yanılıyorsunuz.İçten içe hapishanenin benim için en iyi yer olduğunun farkındaydım.Beni tekrar suç işlemekten alıkoyuyordu,daha iyi bir insan olmaya çalışıyordum.

    Bir gün revirden çıkarken bir mahkumun saldırısına uğradım,beni soymaya kalkıştı.Kolay lokma olmadığımı göstermek için karşı koymam gerektiğini biliyordum.Ama ben daha birşey yapamadan beni bıçakladı.Gardiyanlar kanı fark etmeden kendimi tedavi etmenin bir yolunu bulmalıydım.Bu sebepten Mark ile tanışmış oldum.

    Mark : Kim bıçakladı seni ?
    Lance : Önemi yok.
    Mark : Hadi gel otur.Sana yardım edeyim.(Bana bandaj uzattı)
    Lance : Ben hallederim saol.

    Mark durumdan etkilenmişti.Beni bıçaklayan adamı ele vermemem onda saygı uyandırmıştı.Sonunda arkadaş olduk ve aynı hücreyi paylaşmaya başladık.En sevdiğimiz vakit geçirme yöntemlerinden biri televizyonda ki firar hikayelerini izlemekti.

    Mark : Burdan çıkmak için birini rehin alırmıydın ?
    Lance : Hayır dostum asla.Bana göre değil.
    Mark : Bu işin daha akıllıca bir yolu olmalı,bana yardım edecek birini bulmam gerekiyor.

    Ama benim için firar ya şöyle olursa,ya böyle olursa diye dertlenmek demekti.Kendime bakım onarımda bir iş edindim.Markta öyle.Charli'yle burada çalışırken tanıştık.Sonunda hapishanede kabul görmeye başlamıştım.Ama kaçmak hiç içimden gelmiyordu.Sonra bir gün annemden bir mektup geldi.Babam ağır hastaydı,hastaneye kaldırılmıştı.%50 yaşama şansı vardı.Bütün istediğim ziyaretine gidip ondan af dilemek ve yıllar önce olmam gerektiği gibi bir evlat olacağıma yemin etmekti.O zaman anladım ki babamı ölmeden önce ziyaret edebilmemin tek yolu buradan kaçmaktı...

    EDİT 2 :

    O gece Mark'a firar etmek için ciddi ciddi hazır olduğumu söyledim.
    Lance : Oğlum bana bak;ben burdan gidiyorum,tüyüyorum tamam mı ?
    Mark : Ihh,tamam.
    Lance : Benimle geliyormusun ?
    Mark : Evet dostum geliyorum.

    İşimiz gereği alet edevata erişimimiz vardı.Hapishanede rahat rahat dolaşabiliyorduk.Güvenilen adamlardık.Ama yinede firar için seçeneklerimiz sınırlıydı.

    İndiana devlet hapishanesinden kaçmak neredeyse imkansızdır.Neredeyse 10 metre yüksekliğinde bir duvar vardır.Tepesi dikenli tellerle doludur.Bu duvarın çevresindede yaklaşık 10 tane güvenlik kulesi vardır.Diyelim ki bir mahkum duvara tırmanıyor,ona ne yaparlar sizce ?

    En doğru yöntemin duvarlara tırmanmak değil,onların altından gidecek bir yol kullanmak olduğunu fark ettik.Yıllardır hapishanenin altındaki tünellerde bir şeyler tamir edip duruyorduk.Tabi her zaman gardiyanların gözetimi altında.

    Bu tünellerden birinin hapishanenin dışındaki bir drenaj sistemine bağlı olduğunu ve ordanda şehrin 10. caddesine kadar ulaşabildiğini biliyorduk.Nereden mi biliyorduk ? Çünkü 80'li yılllarda (ben hapise girmeden önce) birkaç mahkum buradan bir delik açıp,emekleye emekleye kaçtıklarında çok büyük haber olmuştu.Bizim içinde tek çare aynı yolu izlemek olacaktı.Ama sorun güvenliğin artık daha sıkı olmasıydı.Her taraf kapı ve parmaklıklarla doluydu.Kullanılabilecek bir başka kaçış yolu olduğunu düşünmemiştik.

    Bütün güvenlik noktalarını es geçecek bir yol bulmalıydık.Tabi fark edilmeden.Ben oraya gece gitmekten yanaydım.Eğer bir mahkum gece vakti tünel sistemine girmenin bir yolunu bulduysa,orada istediği her şeyi yapabilir.Çünkü geceleri aşağıda pek güvenlik olmaz.Sorun şuydu ki geceleri hücremizde kilitli oluyorduk.O yüzdende bir şekilde bu hücreden tünellere ulaşabilmenin bir yolunu bulmalıydım.

    Bakım onarım bölümüyle hücrelerimiz arasındaki pasajı düşünmeye başladım.Buraya ''Orta Yol'' deniyordu.Burada çok tamirat yapmıştım.O yüzdende bu orta yoldan zemin katına geçiş yapılabildiğini biliyordum.Zeminde tünelle aynı seviyedeydi.Herşeyi kafamda toparladım ve bir plan yaptım...







  • Metris neyine yetmiyorda indianaya girdin,nasıl girdiysen öylece çık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacin prison break bitiren liseli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outbacklive

    Metris neyine yetmiyorda indianaya girdin,nasıl girdiysen öylece çık

    Bakalım,girdik ama çıkabilecekmiyiz.Hep birlikte göreceğiz
  • Yer alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic mi isin gucun veya oyunun yok bilader

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.