Şimdi Ara

HARCANMIŞ FİLMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Equilibrium ,...
  • frekans
  • frekans güzel film....
  • bide makaseller var o da johnny depp'in en iyi filmlerinden biri (aman toprakdepp duymasın)
  • baba ben onada baktım... idare eder... ama o johnny depp varya adam bukalemun gibi, her filminde acayip acayip tiplere giriyo...
  • öyle öyle karayip korsanlarında da çok farklı bi karakteri oynadı.. cidden ii bi oyuncu...
    bukalemun mu ??
  • karındeşen jack dede güzel oynamıştı... adam her filme uyuyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 24 Kasım 2004, 18:31:25 >
  • Mothman Prophecies, bence çok hoş filmdir öyle bilen de yoktur geçen gün yine izledimde aklıma geldi herkesede öneririm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burakseven

    ARKADAŞLAR BEN DERİMKİ BURAYA YAKIN TARİHİN SİZLERE GÖRE BİR KONUDA.(SENARYO,SES,EFEKT,KURGU VEYA BUTUNUYLE.)COK İYİ OLAN AMA YA İYİ FİLM İZLİYİCİLERİ TARAFINDAN İZLENMİŞ VE PAYLAŞILMIŞ İSMİ SONRA UNUTULUP GİTMİŞ ETKİLİYİCİ BÜYÜLEYİCİ ÖRNEĞİN FİLM FESTİVALERİNDEN FİLMLER OLABİLİR AVRUPA SİNEMASINDAN OLABİLİR.KATILAN ARKADAŞLAR FİLMLERİN ADINI YAPIM YILI AKTOR VEYA YONETMEN GIBI EN AZ BIR UNSURLA BELIRTSINLER....ŞAHSİ BEĞENİLERDE YAZILSIN BENCE..AKLINIZA NE GELİYORSA YAZIN..

    DOSTUM SURMUŞSUN DA MİLLET KENDİ SDEVDİĞİ FİLMİ YAZMIŞ,,, buna göre pearl harbor filmi var mesala aslında yakın zamanda çekildi fakat dev bütçesi oyuncu kadrosu ile titanic, jurrasic park gibi unutulmaz arasına girmeye aday iken film eridi gitti. herkes unuttu..neden.. ne biliyim ben????




  • 1900 (novecento) yön: Bernardo Bertolucci oyn: Robert de Niro, Gerard Depardieu - bulun, izleyin, görün.

    1 Ocak 1900'de aynı çiftlikte iki çocuk doğar. Biri ağanın oğlu, biri çiftçinin oğludur. Beraber büyüyen bu iki karakter ekseninde İtalyan faşizmini, komünizmini ve aristokrasisini anlatan epik bir film. Haaa, biri komünizm biri aristokrasi, faşizm kim dersen.. O da sürpriz olsun.. Şimdilerde meraklıları dışında kimse bilmez ama herhalde sinema tarihinin en güzel filmlerinden biri.
  • ALFONSO BENİM KASTETTIGIMDE BU TARZ FILMLER MESELA BIR FILM DUYUDUM BURDA YADA BASKA BI YERDE AMA FILMI BULAMIYORUM COK MERAK ETTIM ADI SOLO YADA SADOM LA 120 GUN VARMI BULABILECEGIM BI YERLER SEYREDEN VARMI..
  • Emre Kınay'ın oynadığı İNSAAT bana kalırsa film güme gitti...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burakseven

    ALFONSO BENİM KASTETTIGIMDE BU TARZ FILMLER MESELA BIR FILM DUYUDUM BURDA YADA BASKA BI YERDE AMA FILMI BULAMIYORUM COK MERAK ETTIM ADI SOLO YADA SADOM LA 120 GUN VARMI BULABILECEGIM BI YERLER SEYREDEN VARMI..

    PASSOLİNİ'nin SALO FİLMİ: film 2 dünya Ş. sırasında bir grup faşistin genç erkekler ve kızları bir çiftliğe kapatıp, sapıkça taciz ve işkence etmesini konu alıyor. Passolini bu film yüzünden çok tepki gördü ve bir gün sokak ortasında öldürüldü. emulede var bi arat..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 25 Kasım 2004, 18:57:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FaCe_Of_FeAr

    ''mimic'' yıllar önce izlemiştim zamanına göre süper bir korku filmi...
    2.side çıkdı bu filmin...


    bu filmin 3.su bile cıktı ama ilkinin yerini tutmuyor..kalite degil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: honestboy


    quote:

    Orjinalden alıntı: adem152

    kardeş.... ---TRUVA----

    Hocam Truva cok iyi bir film değildi ki hatta bence kotu bir filmdi. Hikayeyi değiştirmişler gene butun Hollywood filmlerinde olduğu gibi...

    helen of troy vardı..truvadan once cekilmiş o film daha iyidi fakat adı hiç gecmedi..sadece tgrt truva gosterimdeyken yayınladı okadar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: honestboy

    Requiem For a Dream.....


    tavsiyen üzerine izledim.... güzel film... izlenmesi gerekir....saol...
  • david lynch'in tüm filmleri

    requem for a dreamden sonrada
    trainspotting'i izleyin
  • harcanmış mı bilmeme ama SCARFACE!!!
    süper bir film!!!!!!!!!!!!!
  • ihtiyar delikanli ad1nda konusu çok farkli, ödüllü bir psikolojik film seyretmistim. filmde zaman zaman dehsete düsüyorsunuz. hele en sonu yokmu!!!
  • Romantizmle sarıp sarmalanmış şiddet



    'İhtiyar Delikanlı' insanlık tarihinin çeşitli dönemlerdeki kültürel yaratışlarından esinlenmiş büyüleyici bir film. Fon müziği de enfes.

    Modern bir sinemanın başlangıç çağındayız. Geçen yüzyılın sonlarında başlayan ve Danimarka'nın Dogma'sı, İran'ın minimalizmi, Uzak-Doğu'nun şiirsel şiddetiyle beslenen bu sinemanın elbette Amerikan sineması içinde de uygulayıcıları var: Üstad David Lynch'ten Tarantino'ya ve artlarından gelen bir dizi genç sinemacıya dek... Kore de Uzak-Doğu'nun her an sürpriz yapabilecek sinemalarından. Ve işte bu sinemadan gelen son derece çarpıcı ve etkileyici bir film. Bir tür zirve, kesinlikle bir başyapıt. 42 yaşındaki Chan-wook Park'ın filmi, bizlere inanılması zor tuhaf bir öykü anlatıyor. Bilmediği bir nedenle ve tanımadığı kişilerce kaçırılıp tam 15 yıl içerde, bir odada hapis tutulan geçmişi karanlık bir adam, serbest bırakılınca intikam peşine düşüyor. Ama her şey öylesine belirsiz ki... Bir lokantada garsonluk yapan bir genç kız ona destek oluyor. Ve hayatını mahveden olayın nedenleri ve arkasındakiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. "İhtiyar Delikanlı" insanlık tarihinin çeşitli dönemlerdeki kültürel yaratışlarından da esinlenmiş büyüleyici bir film. Bir yanıyla antik trajedileri hatırlatıyor. Örneğin Kral Oidipus hiç de uzak değil... Bu ensest, ihanet ve intikam öyküsünde 19. yüzyılın popüler halk romanlarının akıcılığı, 20. yüzyılın şiddeti de var. Ama tüm bunlar sanki çağlar- üstü yoğun bir romantizmle besleniyor. Film, bir yandan Dogma üstadı Lars von Trier'in melodramı modernleştirme çabalarını düşündürüyor. Ama Wong-kar Wai veya Stanley Kwan gibi günümüzden Uzak-Doğu sinemacılarının koyu romantizmi de var. Özellikle yer yer klasik müzik çağrışımlı o enfes fon müziğiyle de güçlenen...

    HAZIRLIKLI OLUN
    Ama şiddeti unutmayalım. O da geliyor ve bu kendine özgü karışımda, oldukça güçlü dozda kullanılıyor. Burada da akla Quentin Tarantino ve sineması geliyor. Ama zaten o da filmlerindeki şiddeti Uzak-Doğu sinemasına borçlu değil mi? Böylece sanki döngü kapanıyor ve her şey başladığı noktaya dönüyor. Özellikle iki sahnedeki kolay dayanılmaz şiddet. Bunlardan birinde kahramanımız bir ahtapotu canlı canlı yiyor!... Diğerini ise hiç söylemeyeyim... "İhtiyar Delikanlı" yeni bir yüzyılda sinemaya yeni tadlar getiren bir film, bu sanatı köklerinden koparmadan yenilemeyi başaran sayılı çabalardan biri.
    Old Boy)

    İHTİYAR DELİKANLI
    ***
    *
    Yönetmen: Chanwook Park Senaryo: Jo-yun Hwang, Chun-hyeong Lim, Chan-wook Park Görüntü: Jeong-hun Jeong Müzik: Yeong-wook Jo Oyuncular: Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Hyejeong Kang, Dae-han Ji Kore yapımı.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.