Şimdi Ara

Hard Diski Görmüyor (Notebook)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle. Gecen yaz Dell Amerikadan Inspiron 1720 dizüstü bilgisayar almıstım. Gayet memnundum ve hala memnunum. Ama su günlerde açılışta " no internal hard drive found " hatasıyla karsılasıyordum ve biostan ATA - AHCI gecisi ile 1-2 defa cözdüm. Simdi ise biosta dahi görmüyor, makinayı actım baktım hd (seagate) üzerinde hafif cizikler olusmus ve ısınma + ses yapıyor. Bilgisayar 1 sene Dell garanti kapsamı icinde garantisi hala devam ediyor. (Bilgisayarı actıgım icin garanti kapsam dısı olabilir tam bilmiyorum) Sizce bilgisayarı mı garantiye göndereyim, yoksa hd yi söküp seagate in mi servisine göndereyim ? Veya problemi kendim çözebilir miyim, öneriler nelerdir ? İyi günler...



  • Gaarantisi varsa eğer servise gönderin
  • Sadece hdd'yi söktüysen garantiye birşey olcağını sanmıyorum, komple söktüysende yine yetkili servise götürmen gerek bence yapacak birşey yok diye düşünüyorum.

    Servisler öcü değil dert etmeyin o kadar; ben kendim bizzat bozduğum anakartı parayla yaptırmak için uğraştım adamlar bedelsiz yenisiyle değiştiler önemli değil her servis için böyle şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkboy -- 11 Temmuz 2008; 20:38:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.