Şimdi Ara

Hard Diskten Veri Veya Screen Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Harici hard diskim (1TB) bozuldu sanırım. Bilgisayara takınca bağlanıyor, ışığı DA yanıyor ama hard diski göremiyorum. Disk yönetiminde görünüyor ama ya çevrimdışı ya da salt okunur durumda. GPT ve MBR seçeneklerine yönlendiriyor.

    Malum veri kurtarma ücretleri çok yüksek. Benim amacım içerisindeki müzik arşivimi kurtarmak olduğu için boyutu da yüksek.

    Ama size soruyorum;
    Hard diskin içerisindeki klasörlerin bir görüntüsünü almak, görebilmek mümkün müdür? Dosyalar bozuk olsun önemli değil, çünkü albümlerin isimlerini görsem yeter bana. Tekrar arşiv yaparım ben. Önemli olan klasör adlarını görebilmek. Bununla ilgili bir program var mıdır?



  • Hocam verbatim marka 1 tb harddiskimde ben de aynı sorunu yaşadım. Ama benim sorunum harddisk kaynaklı değilmiş. Başka bir bilgisayarda denediğimde harddiskimin çalıştığını fark ettim. Ama ne yaptıysam benim pc de çalışmadı. En sonunda sinirlenip pc ye format attım düzeldi. Anlayacağın başka bir pc de dene yine aynısı olursa harddisk kaynaklı sıkıntın var demektir. Yoksa sen de ya format atacaksın ya da bir şekilde görmesini sağlayacaksın :)))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albay24

    Hocam verbatim marka 1 tb harddiskimde ben de aynı sorunu yaşadım. Ama benim sorunum harddisk kaynaklı değilmiş. Başka bir bilgisayarda denediğimde harddiskimin çalıştığını fark ettim. Ama ne yaptıysam benim pc de çalışmadı. En sonunda sinirlenip pc ye format attım düzeldi. Anlayacağın başka bir pc de dene yine aynısı olursa harddisk kaynaklı sıkıntın var demektir. Yoksa sen de ya format atacaksın ya da bir şekilde görmesini sağlayacaksın :)))))

    Aslında ilk olarak ben de sizin gibi düşündüm. Ve başka bilgisayarda denedim, durum aynı. Aygıtı takarken ses çıkıyor, ışığı yanıyor ama görünmüyor. Sadece disk yönetimi bölümünde mevcut. Hard diskin içini görebilsem bana yeter, dosyalar bozuk olabilir, ben yeniden arşiv yaparım. Acaba bir program var mıdır bununla ilgili, bilemiyorum.




  • Hocam haricinin içini açıp direk bilgisayara sata girişleriyle bağlayın. Belki kablosu veya kablo ile içindeki harddiske veri aktaran aparatı bozulmuş olabilir. Ama dikkat et eğer garantisi varsa içini açtığında garanti kapsamı dışında kalır....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.