Şimdi Ara

Hardcore soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5. karakterde öldü..(2si bağlantıdan diğerler benden kaynaklı:D) bi 60 yapsam sorun kalmayacakta... neden 60 olamıyor?...

    en fazla hell yaptım. WD ile... karakter geliştirmede nelere dikkat etmeliyiz. full savunma mı olmalı??



  • bende wd ile kendim kasmıştım, vitality ağırlık veriyorum, silahları her 10 lvlda güncelle, mümkünse kırmızı gem tak, köpeklerle ve gargatuanla oyna, bir tane kaçış skilli olsun klavyende ya da mouse'nda, passiveler jungle fortitude, zombie handler olmalı 3.yü sen seç, 60 lvl olana kadar hiçbir iteme 10.000 golddan fazla verme
  • 60 olana kadar önceliği vita'ya vermek gerekiyor. Her 10-15 level artışında üzerindekileri çok küçük harcamalar ile değiştirmek gerekiyor. 15 level'da soketli kafalık alıp gem takmak, ilk fırsatta soketli üzerinde vita ya da main stat olan silah alıp soketine kırmızı gem takmak gerekiyor. Cain set level zamanı geldiğinde takılırsa süreyi çok kısaltır. Pasif skill'ler defansif olarak seçilmeli, aktif skill'lerde yavaşlatma, stun gibi kontrol etkisi olanlar seçilebilir. 50 level civarında ise silah level req. reduce ile değiştirilmeli, yüksek dps, soket, LS ne varsa uygun olan silah alınırsa 50 level'dan sonra ölmek kolay değil, sadece üzerinde yeterli HP olsun 40k diyim misal.

    Bir diğer 60 olma yolu ise powerlevel almak tabi.

    Bu arada 60'tan sonra, üzerini iyi dizdikten sonra kopan bağlantılar asıl üzücü oluyor.




  • mp yüksek oynuyorsan mp yi düşürebilirsin. veya level service yapanlar var onlara 15milyon gold vericeksin full vitality item giyip 3 saatte 60 olacaksın. sonuçta ilk defa oynamıyorsun oyunu aynı act leri tekrar tekrar oynamaktansa bi an önce 60 olmak daha mantıklı.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bol vitalı eşyalar kullanmaya çalış. Ayrıca wd oynuyorsan spirit vessel diye bir pasif skill var açılır açılmaz onu koymalısın. Wd'ın hardcore oynanma sebeplerinden biri. Ayrıca hem gargantuam hem de zombie dogs'u kullan. Zombie dogs'u damage'ın %10 unu emen rune'ü ile kullan. Ayrıca ilk pasif skillerden olan Jungle Fortitude kullan.

    Benim buildim bu şekilde istersen göz gezdirebilirsin ;http://eu.battle.net/d3/en/profile/viper67-2649/hero/26525359
  • şimdi vita kasıp, 10 levelda bir item değiştircem... birde sorum, cain seti kaçıncı levela kadar kullanacağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.