Şimdi Ara

Harddisk baglanabilen Divx player var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    Forumlarda soyle bir gezindim Trident'te harddsik baglandiginda donma oldugunu okudum.Aceba harddisk baglanip sorunsuz calisan baska marka divx player var mi bildiginiz?Birde benim su an kullandigim divx player'im baya eski altyazilar kucuk ve ayarlanamiyor ,belirli bir kelimeden sonrasini algilamiyor bu nedenle uzun cumleler yarim kaliyor.Codec sorunu yasiyorum ve guncelleme sansim yok.Piyasada bu sorunlarin olmadigi divx player var mi?Konu hakkinda bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum.



  • Genelde player olarak vesteller daha iyidir. (Film formatlarını destekleme açısından) Ama yeni ürünlerinde artık pek farketmiyor.Artık LG,Sony,Pioner gibi markalar kendi çektiğiniz divx'leri destekliyor. Vestelin usb girişli divx playerini alabilirsiniz(yanılmıyorsam 6600 modeli). Ya da LG tercih edebilirsiniz. Ucuz birşey olsun diyorsanız Minton da önerebilirim. Filmlerde okumadı vs. hiçbir problem çıkmıyormuş ama onların da menüleri ve altyazı karakterleri çok kötü. Benim önerim vestel ya da LG! Harddisk okumama gibi bir problemleri olacağını sanmıyorum, kullanan tanıdıklarım var.
  • donma olmasının nedeni usb 2.0 full speed olmasından kaynaklanıyor. full speed 1500 kb/s yapıyor o yüzden bitrate 1500ü geçtiği zamanlarda weri okuma hızı yeterli gelmiyor. takılma da bundan kaynaklanıyor. herhalde full speed üzeri bi divx player yok(bu hızın üzerini destekleyen çip yok)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.