Şimdi Ara

Harddisk Bölümünü tamamen silmek için program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta okuduğunuzda şaşırabilirsiniz ama gerçekten böyle bir program lazım.niye olduğunu anlatayım, bugün E diskimde dolaşırken yanlışlıkla içi full olan downloads klasörümü sürükleyip başka bir klasörün içine bıraktım downloads klasörümü geri almaya gittiğimde içinin boş olduğunu ve içine girilemediğini gördüm.içindeki dosyaları aradığımda ise yine dosyalara ulaşamadım.çok ilginç ama olay böyle.downloads ın içindeki veriler sır olup kayboldu. ve e diskine bilgisayarımdan bakınca hala kaybolan veriler varmış gibi gözüküyor.yaklaşık 46gb dosya vardı.

    bana lazım olan program e diskini registry leriyle birlikte tamamen silmeli ki sistemde boşuna yer kaplamasın yani diski yeniden biçimlendirebileceğim bir hale gelmesini istiyorum,bomboş ve tertemiz bir halde

    program freeware de olsa ücretlide olsa adını mutlaka yazın, ben rahatlıkla bulabilirim.







  • İstediğiniz şekilde bi program var mı sanmıyorum ama diğer türlü prolar var. Yani sabit diski tamamen silen programlar. Geri dönüşümsüz siliyor.. Ama siz sadece E sürücüsünü silmek istiyorsunuz. Bence yavaş disk biçimlendirne yöntemiyle silin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JANT!

    İstediğiniz şekilde bi program var mı sanmıyorum ama diğer türlü prolar var. Yani sabit diski tamamen silen programlar. Geri dönüşümsüz siliyor.. Ama siz sadece E sürücüsünü silmek istiyorsunuz. Bence yavaş disk biçimlendirne yöntemiyle silin..

    şimdi Paragon Partition Manager 9.0 Professional adlı bir program indirdim onunla deneyeceğim. eğer olmazsa dediğin gibi yapacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.