Şimdi Ara

Harddisk kopyalama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum disk clonlama yapıcam hard disk ler hep hata veriyor clonlama % 80 de iken bilgisayar kapanıyor .. açılıncada mbr error 3 hatası veriyor bunun bir çözümü var mı ? win 7 cd si tak onar fln diyor ama cdroomdan boot da edilemiyor lanet olası şey .. fıtık etti beni bilen allah rızası için yardım etsin ..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Merhaba. Eğer klonlamayı yaparken hep aynı yerde hata veriyorsa sabit diskinizde bad sector olabilir. Hdtune programını internetten indiriniz ve bad sector taraması yapınız. Saygılar...
  • hdd bozulmuş olabilir. en basit yöntemle başka bilgisayara takıp formatlamayı dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    hdd bozulmuş olabilir. en basit yöntemle başka bilgisayara takıp formatlamayı dene.

    Ya clonu yapıyor başka bir bilgisayar takdıgımda bilgisayardan yönet diyorum disk yönetiminde içi dolu gözüküyor onu kurtarmanın yolu yok mu 300 gb oyun var içinde kafe bilgisayarı .. :// hem ben clonu yapamadıktan sonra windows u yeniden hayli hayli kurarım ama önemli olan clone içindekiler .. win 7 cd sinide yürütmüyor .. ne lanet birşeymiş ..
  • ghost 8.0 yada 2003 öneririm iso'yu cd'ye yazıcaksın cd'den baslatıp clonlayacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dento35

    ghost 8.0 yada 2003 öneririm iso'yu cd'ye yazıcaksın cd'den baslatıp clonlayacaksın

    win 7 64bit sistemine uyumlu değil mi ? bu cdye yazıp atma işini tam bilmiyorum biraz daha açar mısın genelde acronis kullandıgım dan ghosta yabancıyım .. o yedekleme cd sini nasıl oluşturucağım mesela.. lütfen cevap bekliyorum ..
  • internetten ghost 2003 iso dosyasini bulacaksin kalibi cd`ye yaz secenegiyle nero ile cd`ye yazacaksin. daha sonra pc`yi cd`den baslatip diskin tamamini klonlayacaksan disk to disk sadece partition klonlayacaksan partition to partition secenegiyle diskini klonlayacaksin ancak kaynak ve hedef harddiklerini karistirma yoksa yanlis harddiski klonlarsin ayrica windows acilmaz ise windows kurtarma cd`si baslangici onarirsan acilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.