Şimdi Ara

harddiskimi sistem görmüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar benim western digital 320 GB 7200 devir bi harddiskim var. harddiskin bölümleri görünmüyo daha doğrusu harddiski başka pcye taktığımda bios görüyo ama işletim sistemi açıldığında benim harddisk im görünmüyor. biostan baktığımda hdd in kapasitesi görünüyo ne kadar olduğu, harddisk bozuldu desem onlarda görünmez sorunu anlayamadım gitti. ayrıca harddiskimde staj çalışmalarım var ve en yakın zaman da vermem lazım artık ben sadece o çalışmalarımı alayım o bile yeter bana. nlur bana acilen yardım edin artık zamanla yarışmaya başladım.



  • arkadaşlar bilgisayar yönetiminde görüyo harddiskimi sizce bitkisel hayattan çıkarmı harddikim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carbonwan

    arkadaşlar bilgisayar yönetiminde görüyo harddiskimi sizce bitkisel hayattan çıkarmı harddikim

    ayrıca aygıt yöneticisinde görüyo ama kapasite görünmüyo biosta görünüyo ve disk yönetimine tıkladığımda harddiskim görmüyo nası döndürecem hayata tekrar
  • merhaba arkadaşım yeni bir harddisk aldığın zaman pc onu görmez bios ta görürsün pc yi açtığında göremezsin onun için pc ye baştan format at yani aldığın harddiske kesin çözüm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GeBZeLorD

    merhaba arkadaşım yeni bir harddisk aldığın zaman pc onu görmez bios ta görürsün pc yi açtığında göremezsin onun için pc ye baştan format at yani aldığın harddiske kesin çözüm.

    HHDyi yeni almadım bir yıl falan oluyo harddiskte fiziksel hatalar oluştu ve için de çok önemli çalışmalarım var onları kurtarmam lazım
  • birde low level format olayın da bana bilgisayarcı low level formatta verilerini %80 kurtarma %20 kurtaramma ihtimali var dedi bu veri kurtarma işlemi nasıl oluyo bilenler varsa bana yardımcı olsun arkadaşlar.
  • Low level format attıktan sonra dosyalarını geri getirebileceğine emin misin?Bence getiremezsin ama şu konuya bir göz at.R-STUDIo data recovery ile geri getirmeyi deneyebilirsin ve ya linkte alternatif prog mevcut.

    http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.