Şimdi Ara

Hareket algılamalı araç içi kamera önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, merhaba  


    Geçen gün insansı bir varlık otoparkta lastiğimi patlatmış   Otoparkta orayı gören kamera yokmuş (ya da başlarına bela almak istemediklerinden bana öyle bilgi verdiler).


    Kendimizi kötü niyetli kişilere karşı koruyabileceğimiz, aracımız otoparka iken görüntüden hareket algılayıp otomatik kayıt yapma özelliğine sahip, gündüz çekim kalitesi plakaları rahatça okumaya imkan veren araç içi kamera önerilerinizi paylaşabilir misiniz?


    Viofo A139 ürününe takıldım. Kullananınız varsa yorum verebilir mi acaba?


    Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim  








  • Fract4l kullanıcısına yanıt
    sürekli kayıt yapan kamera kullanıyorum. park modu kablosu ile sigorta kutusundan montajını yaptım, sorunsuz 7/24 kullanıyorum. şuan yapabileceğin en uygun fiyatlı ve fiyatına göre kaliteli görüntü çeken model 70mai m300 + 128gb high endurance micro sd kart + park modu kablosu şeklinde. park kablosu ali expresten muadili ürün uygun fitayata almıştım, uyumlu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam, 70Mai M300'e baktığımda Park Modu için 'herhangi bir çarp-kaç çarpışmasında otomatik olarak etkinleştirilir' yazıyor, Hızlandırılmış Kayıt için ise 'Park modu sırasında saniyede 1 kare hızında sürekli kayıt sağlar' diyor. Bu iki mod birbirinden ayrı mıdır? Yoksa illa birinin araca vurması mu gerekiyor hızlandırılmış kayda girmesi için?


    Kamerayı powerbank ile Park Moduna almak mümkün mü? Yoksa illa sigorta kutusuna mı bağlamak gerekiyor?


    Bir de aracı haftasonu kapalı garajda tutuyorum, 2 günlük kayıt izlemek ne kadar etkin bir yöntem?


    Teşekkürler.

  • Fract4l kullanıcısına yanıt
    kontağı kapatınca hızlı kayda alır. kamera kontak kapalıyken aracın sallanması gibi hareket algılarsa 1 dakikalık normal kayda geçer. o kaydı başka klasöre kaydeder, 7 gün geçse bile silmez. arabaya binip kontağı açtığında sana ingilizce olarak park halinde hareket algılandığını haber verir. power bank işlevsel olmaz, ayrıca power banktan montaj yapılırsa kontağı kapatsanız bile park moduna geçmez. aküden kontaklı bağlamanızı öneririm. araç 5 günde kapalı dursa akünün biteceğini düşünmüyorum. 128gb dan aşağı kart takmayın. 128 gb yüksek çözünürlükte 7 gün falan kayıt yapıyor. sürekli kayıt yapılacaksa kartın high endurance özelliği olsun, iki iki kart masrafı çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 5 Kasım 2023; 19:1:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.