Şimdi Ara

Harici DAC ve Kulaklık hakkında tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar kardeşim müzik tutkunu birisidir genellikle flac formatında müzik dinlemeyi tercih eder kendisine bir hediye almak istiyorum , lakin kulaklık ve dac ile ilgili bu segmentte bilgim az olduğundan konuya vakıf değerli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum. Genellikle müzik kaynağı olarak telefondan dinlemeyi tercih eder ve kulak içi ve kulak içi olmayan kulaklıkları kullanır. Müzik konusunda oldukça hassas olduğundan gerçekten memnun kalmasını istediğim bir ikili olmasını istiyorum.Genellikle yabancı slow , enstrümantel ve yerli yabancı pop müzik dinlemekten hoşlanır. Bu manada öncelikle Dac araştırmalarımda Denon Da-10 modelini buldum ve başarılı olduğu hakkında yorumlar okudum. Kullanan veya konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi arkadaşlar varsa onlarında tavsiyelerini alabilirim acele etmek ve gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum. Kulaklık hakkında ise hiçbir fikrim yok kulak içi kulaklıklardan almayı düşünmüyorum sanırım taç kulaklık denilen kulaklıkların daha verimli olacağını düşündüğümden tercihim o yönde olacaktır . Konu hakkındaki düşüncelerinizi tavsiyelerini içtenlikle bekliyorum.

    Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.







  • Telefondan dinleyecekse fazla yatırım yapmaya gerek yok bence. Konu hakkında bilgili diğer arkadaşlarda büyük ihtimal aynı şeyi yazacaklardır. Dac almaktansa kaliteli bir dap(müzik çalar) ve kulaklık daha mantıklı olur. Bütçenizi yazarsanız birkaç tavsiye gelecektir.

    edit: ayrıca evde mi kullanılacak yoksa dışarıda mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciwetrust35 -- 1 Haziran 2015; 16:54:11 >
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Kullanım olarak genel anlamda hem dışarıda hemde ev iş ortamında kullanılacaktır. Bu yüzden portable dac ve kulaklık düşünmüştüm lakin tavsiye olarak sizinde belirttiğiniz kaliteli bir dap ile müzikal kaliteyi yakalayabilirsek daha mantıklı olabilir. Bütçe olarak yaklaşık 1500tl gibi bir bütçe ayırabilirim.
  • Beyerdynamic DT serisi olabilir. Onun yanında bir iBasso DX90 olabilir.
  • Heartseeker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için önerdiğiniz ürünleri incelemeye alıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.