Şimdi Ara

Harici Disk Silinmeyen Dosya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harici Disk Silinmeyen Dosya SorunuHarici Disk Silinmeyen Dosya SorunuHarici Disk Silinmeyen Dosya SorunuHarici Disk Silinmeyen Dosya Sorunu

    hata 0x80070091 dizin bos degil hatası
    bu öğe bulunamadı

    Harici kendisi bu dosyaları oluşturdu.Hiç bir şekilde silinmiyorlar.Hatta silmeye çalıştığımda tepkisiz kalıyor klasör!
    Bunun dışında sorunsuz çalışıyor.54 GB dosya yapmış nasıl dosya yok :(

    Unlocker'de işe yaramıyor.

    Çözümü bilen var mı?







  • Not : Klasör taşınabiliyor ve ismi değiştirilebiliyor! (Klasör adını Problem diye değiştirdim mesela)
  • 54gb dosya kendi kendine mi oluştu? Eğer öyleyse büyük ihtimalle virüs olabilir. Kaspersky, Avira veya Bitdefender rescue disklerini kullan. İster birini ister hepsini tek tek. Örneğin Kaspersky ; iso olarak indir ve bunu Rufus programıyla usb belleğe yazdır ve pcyi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü açılınca önce veri tabanını güncelle sonra silmek istediğin dosyaları sil. Ardından sadece o diski seçip tara. Ancak hazır bu diski açmışken tüm sistemi tarasan daha iyi olur.

    Linkte anlatım mevcut : http://www.programlar.com/egitim/kaspersky-rescue-disk-kullanimi

    Diğer disklerin de mantığı aşağı yukarı aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bundan önce yavaşlamış bir laptopa bağladım (muhtemelen virüs ondan geldi) eve geldim bilgisayarıma bağladım bir 10-15dk sonra donma oldu usbden çektim geri taktım en son bulunduğum klasörde bunlar çıktı
  • Benim de benzer bir sorunum var. Zamanında indirdiğim bir arşiv dosyasını çıkarttım. Sanırım içindeki klasörlerin toplam isim uzunluğu (D:\indirilenler\...\....jpg) Windowsun desteklediğinsden daha uzun olduğu için klasörü silmekde zorlandım. Bir kaç kez silmeyi denedim. En sonunda ya direk içindekileri sildim ama klasör öyle kaldı yada klasörü silmedi ama içindekileri sildi. Bu dosyanın içine girebiliyorum, içine yeni dosya oluşturabiliyorum hatta adını kopyalıyıp aynı yere aynı isimli 2. bir klasör açabiliyorum ama silmeye kalkışınca dosya bulunamadı hatası alıyorum bir klasörüm var. Bunu nasıl silebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eshnud

    Benim de benzer bir sorunum var. Zamanında indirdiğim bir arşiv dosyasını çıkarttım. Sanırım içindeki klasörlerin toplam isim uzunluğu (D:\indirilenler\...\....jpg) Windowsun desteklediğinsden daha uzun olduğu için klasörü silmekde zorlandım. Bir kaç kez silmeyi denedim. En sonunda ya direk içindekileri sildim ama klasör öyle kaldı yada klasörü silmedi ama içindekileri sildi. Bu dosyanın içine girebiliyorum, içine yeni dosya oluşturabiliyorum hatta adını kopyalıyıp aynı yere aynı isimli 2. bir klasör açabiliyorum ama silmeye kalkışınca dosya bulunamadı hatası alıyorum bir klasörüm var. Bunu nasıl silebilirim ?

    @EfeYakupKarahanlı 'nın dediğini uygulayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KALEMLİK100 Teşekkür ederim. Yazıya göz atmıştım. Sorunumun virüsden kaynaklanmadığına emin olduğum için es geçmiştim. Tekrar okudum. Cdye çekip dosya yöneticisi ile silmeyi denedim. Herhangibi birşeye sağ yada sol tıkar tıklamaz kapanmaya başlıyor. Text versiyonunda da silme ile ilgili birşey göremedim. Rufus ile usbden açmaya kalkışınca da biosa atıyor.
    Benim tahminim ilginç bir buga rastladım. Yanlış bilmiyorsam hddin içinde şurada şu dosyanın şu kısmı var diyen bir tablo var. Bugdan kaynaklı bu tabloda klasöre ait kısım silinmemiş olabilir. Bilgi eksikliğimden ötürü emin olmadığım kısım klasörün içine yeni dosya açtığımda bu bugdan kaynaklı durumnu aşabilirmiyim ? Aşabilirsem sorunum başka birşeyden kaynaklanıyor demektir. Regde böyle birşey bulamadım. Daha önce unlocker ile denemiştim.
    Hddi boşaltabilirsem format atmak çözecektir ana şuanda boş bir hddim yok.




  • pcye dosyaları doldurdum hariciyi biçimlendirdim sorunu bu şekilde çözdüm şimdi geri gödermem lazım pc doldu taştı :D
  • böyle durumlarda akla gelmesi gereken ilk şey safe mode ikinci şey windows console dur bu 2 si ile windowsda yapamayacagın şey yoktur.kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.