Şimdi Ara

Harici HDD kabloyu çıkarırken okuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün harici HDD üzerinden birşeyler yüklerken restart atmam gerekti. Bilgisayar açıldıktan sonra bir daha da HDD'ye ulaşamadım. Farklı bilgisayarlarda denedim sonuç aynı. Diskin orada olduğunu görüyor ama içine ulaşamıyorum. İçindekileri tarıyormuş gibi bir bar doluyor ama sonu yok sanki onun hiç. Beklesem sonuç verir mi acaba.

    Bir de usb güvenle kaldıramıyorum. Cevap vermiyor. Bilgisayarı kapatmaya çalışırsam windows kapatılıyor ekranında takılıp kalıyor. HDD kablosunu çektiğimde kapanıyor. Açıkken kabloyu çekersem HDD'yi okuyor içindekileri 1 saniyeliğine görebiliyorum. Kaç gb dolu kaç gb boş onu bile gösteriyor. Tam adı/kapasitesi her şeyi görüyorum tek farkı kabloyu çekmiş olmam :D

    Yavaş yavaş çıkartmayı, 500 kere tak çıkar yapmayı herşeyi denedim. Güç kablosu yetmemiş olabilir diye Y kablo kullandım onunla bile çalışmıyor. Fikrinizi bekliyorum.







  • HDD asla ve asla çalışırken resetleme, kapatma, fişini çekme gibi bir işlem yapılmamalıdır. Geçmiş olsun HDD büyük ihtimalle bozuldu.

    HDtune programı ile taratmaya çalışın, içindeki HDD yi çıkarıp PC ye bağlayıp test etmeye çalışabilrsiniz ya da garantisi varsa ellemeyin direkt garantiye gönderip şansınızı deneyin. (içindekiler önemli ise silinir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.