Şimdi Ara

HARİKA!!! ROTA PLANLAMA(gideceğiniz yolu maliyetine kadar hesaplayan sistem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mercedesin resmi internet sitesinde rota planlama diye bir hizmet var tıklıyorusunuz nerden nereye gideceiğinizi benzin fiyatını ve aracınızın benzin sarfiyatını giriyorsunuz ve sistem size gideceğiniz yolun kaç km olduğunu yakıt sarfiyatını maliyetini nerelerden gideceğinizi en ayrıntılı şekline kadar veriyor. Hemde haritalı.harika bir hizmet aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (eğer link te sorun çıkarsawww.mercedes.com.tr ye girin sol tarafta ROTA PLANLAMA yeri var tıklayın oraya)

    http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/







  • eyvallah güzel paylaşım sağol.
  • 700 km yolu 13 saatte, 1100 km yolu 17 saatte alacağımızı söylüyor. Sanırım 90 hız sınırı ya da şehirlerarası otobüslere göre hesap yapıyor.
    Ama yine de güzel bir sistem. Benim bilgisayarımda AB üyesi ülkelerde aynı şeyi yapan bir program var. ROUTE 66 adında. Benim program Türkiye'yi kapsamıyordu, şimdi bunu bulduğuma sevindim. ROUTE 66 internete bağlanınca hafızadaki bilgiyi yeniliyor ve yol bakım çalışmaları vs. nedenlerinden ötürü güzergah değişikliğini ya da duraksamaları da bildiriyor. Dilerim ülkemizde de bugünleri görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 4 Eylül 2006; 14:33:24 >
  • Sağol kardeş. Faydalı bir bilgi. Gerçi gösterdiği en kısa güzergahlar köy-bucak yollarından geçiyor. Km. olarak kısa olmasından ziyade yol konforu, kalitesi de göz önüne alınmalıydı. Yani kullanılması alışılagelmiş rota altrnatiflerini sunsalar daha da faydalı olur.
  • evet hızı 90 km ye göre hesaplıyır ama benzin maliyetini senin verdiğin bilgiye göre hesaplıyor. ben istanbuldan marmarise giderken denemiştim maliyet neredeyse aynı çıktı. zamanda 10 saat civarı gösteriyodu ben 7 saatte gittim. sadece zamanı 90 km ye göre hesaplıyor.
  • tşk güzel program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.