Şimdi Ara

HARMANKARDON SİNEMA VE MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.551
Cevap
49
Favori
335.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı akşamlar ben eve avr171s almak istiyorum.pek anlamıyorum bu ses sistemlerinden sadece tipi hosuma gitti ses konusundaa nasıldır sadece müzik ve ps4 için kullanmak istiyorum daha önceden pioner vsx521 2 kule tipi hoparlör vardı sub yoktu sadece.şimdi bütün hepsini kurmak niyetindeyim yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 ay önce aldığım HDCOM 1515 (AVR151, HKTS5) İle aranıza katılmış bulunmaktayım. Evde geçici olarak sistemi kurdum denedim canavar gibi.

    Şimdi yeni evime sistemi kuracağım ama surround hoparlörlerin kablolarının yanından 220v prizlere kablo çekmeyi düşünüyorum. Yani ses kabloları ile 220v priz kabloları yan yana geçecek.

    Bu kabloları çekmek için parkelerin süpürgeliklerini sökeceğim. Yani 1 kere yapılacak bu işlem. Yıllarca sıkıntısız kullanmayı planlıyorum.

    Arabada vardır ya güç kablosu ile ses kablosu yan yana gitmez cızırtı yapar. Bu olayda da böyle bir durum söz konusu mu ?

    Bu kablolar yan yana gitmek zorunda. Hoparlor kabloları ile 1 adet eksi , 1 adet artı , 1 adet topraklama kablo (2.5*3 yani) gidecek. Sizlere danışıyorum...
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 151s vatanda 1.800 civarı bende almayı düşünüyorum 161s ile arasında kaldım kolonlarda tiz varmı onun kolonları 161s göre küçük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda çıkmış en kalitelisi diyebileceğimiz bir sistem arayışına girdim. Hem Spotify hem Ps4 hem de TV için(Sony KD75XD8505) Harman Kardon tavsiyelerinizi bekliyorum. TV'de Digiturk Plus da aktif olcak. Kablolu kablosuz farketmez ama Surround için kablosuz tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hkts 60 setimi satıyorum ilgilenirseniz özelden ilan numarasını gönderebilirim. kendi sınıfında 2012 yılının en iyisi ödülü vardı.
  • Sıfır ve güncel bir ürün arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba geçen gün bir akrabamız tarafından bize bir harman-kardon marka televizyon ( monitörde olabilir ) verildi. Ancak televizyon onlara eskiden aldıkları ses sisteminin yanında verilmiş. Şimdi biz bu televizyonu çalıştıracak kumanda bulamıyoruz tek kumanda onlarda ve Almanyada yaşıyorlar. Bu televizyonu nasıl çalıştırabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezginsefer2834 S kullanıcısına yanıt
    Televizyon başka marka ama ses donanımı Harman Kardon'un olmasın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graindor kullanıcısına yanıt
    Valla televizyonun üzerindeki yazıda harman/kardon yazısı var. Farklı marka ise hangi markalar olabilir bunlar ? Deneyeyim bi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enb1903 E kullanıcısına yanıt
    Selam elimde AVR 265 mevcut satmayı düşünüyorum özelliklerini internetten bakabilirsin. Cihazda bir sorun yok. İki tane olduğu için satışa sundum. AVR 171 ile karsilastirabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

    HARMANKARDON avr 151 i pc ye 2 şekilde optik olrak ve aux tan bağladım avr den stereo ya aldıgımda devamlı 2 kanal yazmakta bunu nasıl 5+1 yapacağım ?

    avr nin normal ayarlardan video yada music seçtiğimde 5+1 yayın alabiliyorum fakat :S
  • İyi günler,

    Hkts60 hoparlör setimi yaklaşık 1 aydır satmaya çalışıyorum. Bu markanın 2. el piyasası bu kadar yavaş mı? Rakam olarak da cazip fiyat girdim aslında. Satmama destek olacak önerileriniz var mıdır? Gayet temiz ve özenli kullandım.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-harman-kardon-hkts60-plus-ayak-ilk-sahibinden-temiz-tamir-gormemis-413198429/detay/




  • 1. sebebi güncel bir ürün olmaması olabilir.
    2. sebebi sıfırınında yaklaşık olarak hala sizin aldığınız fiyata satılıyor olması olabilir. Zira bu tür ürünlerde ülkemizde malesef pazarın dar ve kullanıcıların az olması sebebiyle 2. elde fiyatlar en az yarı yarıya düşüyor. Yani ürün şu an 3.000 TL ise sıfırı sizin 1.500 TL gibi bir rakama ilana çıkmanız beklenen olabilir.
    3. İstanbul gibi bu tarz ürünleri alan satan kullanan insanların çok olduğu bir yer değil Manisa gibi almak isteyenlere uzak bir bölgede olmanız da görüp deneme şansı olmadığı için satışı etkileyen bir faktördür.
    4. sebebi de 1 aylık bekleme süresi bu tür ürünlerde çok sayılmaz, eminim meraklısı ve kullanıcısına denk geldiğinde ilgilenilecektir.
    hayıırlı satışlar.
  • Merhabalar
    Bende harman kardon avr 161s- hkts 16 paketinden aldım ancak arka kolonlardan istediğim verimi henüz alamıyorum tam ayar yapamamış olabilir miyim?
    ayrıca subwoofer için verdikleri içinden çıkan kablo birisi siyah diğer mor iki giriş ve çıkışlı sadece moru bağlayabildim siyah olanı nereye takıyoruz?
  • Arkadaşlar mrb.

    1 ay önce avr161s + hk16 aldım

    Tv de samsung 60ks8000

    Günlerce uğraşmama rağmen bir türlü ikisini beraber çalıştıramadım. Hdmi giris çıkışlarını sırayla denedim olmadı. Bluetootu denedim tanıttım olmadı. En son optik kabloyu denedim kabloyu bastırdım saga sola oynatinca ses gelmeye başladı. Ama başka film açınca yada çıkıp aynı filmi tekrar acınca ses gidiyor kabloyu saga sola yukari asagi oynattikca arada geliyor ses.

    Servise gönderdim optik giriş sorunlu diye degistirmisler ama sorun orda degil bir türlü çalıştıramadım. Çözümü olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada harman kardon avr sahibi bir arkadastan yardim isteyecektim, mikrofonu denemek icin odunc alabilecegim veya evinde misafir edebilecegim bir arkadas varmidir

    Avr745 aldim, ezset automatic yaptigimda test sirasinda hoparlorlerden ses geliyor ancak ezset hoparlor tespit edemiyor, ya mikrofon bozuk yada avr de sikinti var mikrofon girisinde vs, bunh denemek icin bir mikrofona ihtiyacin, su yuvarlak cam olan mikrofondan

    Yardim edebilecek arkadaslara simdidien tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu ankarada harman kardon avr kullanan bir arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bladeank B kullanıcısına yanıt
    Yeni versiyon hdmi kablo ile denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi sorunumu nasıl çözdügümü anlatıyımda aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için referans olsun. Ankarada servis çağırdım optik kabloyla olmasada hdmi ve blootooth ile çözdük olayı. Kumandada bloototh secenegi olmadigi icin ben yapamamistim ekrandaki dugmelerle blootoothu secersek tv dende blootoothu sectiginizde calışıyor. Hdmi olayındada tv de sourch yuklememi öyle bişeyi secip hdmi linki on durumuna getirip avr yide tv kısmına getirdigimizde çalışıyor. Her ne kadar servisci arada guc koruma hdmi kablo felanda gecirse sorunumu çözdüğü için göz yumdum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladeank

    Ben kendi sorunumu nasıl çözdügümü anlatıyımda aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için referans olsun. Ankarada servis çağırdım optik kabloyla olmasada hdmi ve blootooth ile çözdük olayı. Kumandada bloototh secenegi olmadigi icin ben yapamamistim ekrandaki dugmelerle blootoothu secersek tv dende blootoothu sectiginizde calışıyor. Hdmi olayındada tv de sourch yuklememi öyle bişeyi secip hdmi linki on durumuna getirip avr yide tv kısmına getirdigimizde çalışıyor. Her ne kadar servisci arada guc koruma hdmi kablo felanda gecirse sorunumu çözdüğü için göz yumdum :)

    akarada servisi kim hocam harman ın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.