Şimdi Ara

Harname.com | Yazarlarını Arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba eeey ...
    Site adresi:www.harname.com
    İçerik: Yazı Hane
    Açıklama: Genel olarak içimizde kalanları paylaşabilmeyi hedeflediğimiz, eleştirileri gayet açık istediğimiz üslupta yazabileceğimiz, yalanlı olarak belirttiğimiz, yalana inanmanın okuyucuya kaldığı bir platformdur.
    İletişim;
    www.harname.com
    esek@harname.com
    twitter.com/esekname

    Harname.com, mizah anlayışıyla irkileceğiniz, höyt diyebileceğiniz, sussana artık moduna girebileceğiniz, her türlü olaydan bahsedilen bir portal/blog/website artık her ne derseniz ondandır. Ha ayrıca hiçbir şekilde kar amacı gütmeden kurulmuştur. Şuan da biz bazı bakım çalışmaları yaptığımız için bu sayfayla karşı karşıyasınız. Burada göreceğiniz haberlere, resmi yazılara, gözünüzle gördüğünüz resimlere dahi itibar etmeyiniz top yekun yalan olabilir. Sonra gelip de “Bizim hakkımızda böyle bir şey yazılmış, siz anarşik misiniz oğluuum?” ayakları yapıp, bizi savcılıkla mahkemelerle uğraştırmayınız. Yazar kitlemizi henüz oluşturmadığımız için ilk günlerde sıkıntılar yaşayabiliriz. Ancak üyelik sistemiyle sizler de yazılarınızı bize yollayabileceksiniz. Biz de biraz okuyup uygun görürsek yazınızı onaylayacağız. Sürekli yazarım, çok da güzel yazarım diyorsanız aşağıdaki hesaplara mail atarak bizimle iletişim kurabilmektesiniz. Bu da teknolojinin bize faydaları be işte kardeşim.
    En kısa sürede harname.com aktif olacaktır.

    esek@harname.com | info@harname.com | editor@harname.com
    ---------------------------------------------------------
    Eee bir de harname nereden geliyor derseniz, bildiğinizi umuyorum ancak şöyle de gösterelim;

    Harnâme, divan edebiyatı şairi Şeyhi tarafından kaleme alınmış mesnevi. 126 beyitten oluşmaktadır.

    Aynı zamanda bir hekim olan Şeyhi; Çelebi Mehmed'i tedavi edince, Çelebi Mehmed ona bir köy (Tokuzlu Köyü) hediye eder. Köye doğru yola koyulan Şeyhi, yolda eşkiyalar tarafından soyulur ve dövülür. Bunun üzerine Harnâme'yi kaleme alır. Eserde toplumun kötü yönlerini hicvetmekte; fakat bunu mizahi bir üslub ile yapmaktadır. Har eşek demektir ve eser, Türk Edebiyatı'nın ilk Fabl örneği olarak kabul edilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.