Şimdi Ara

Harp Okulu denenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar 498'e yakın bir puan almış olsam da kendimi TEOG mağduru olarak sayıyorum LGS gibi bir sınavı ve 450, 470 gibi puanlarla öğrenci alan Robert, Galatasaray liselerini görünce.

    Ben cocuklugumdan beri asker olmak istiyorum. Şu an iyi bir fen lisesinde okumaktayım. Beşinci, altıncı ve yedinci sınıflarda matematik dalında olimpiyatci olarak, tam burs teklif edildiği için, kapanan okullardan birinde okudum.

    Olimpiyat anlamında basarilarim var. Hatta TÜBİTAK'tan muhtemel bir bölge derecesi alacakken malum olaylar yaşandı ve 2016 dönemi TÜBİTAK matematik olimpiyatları iptal edildi.

    İleride harp okuluna basvursam ortaokulda 3 sene bu okullarda okumuş olmam sorun teşkil eder mi? Hayallerinin saçma kurumlar yüzünden engellenip engellenmeyeceğini merak ediyorum ve harp okuluna basvurmali mıyım?

    Son sorumun sebebi çoğu insanın benim diğer alanlarda daha rahat olabilecegimi söylemesi. Mesela ailem hiç sıcak bakmıyor ve çoğunluk da muhtemelen sıcak bakmazdi. Çünkü üniversite sınavlarında bir şeyler yapabileceğine inanıyorum fakat bir yandan da askerlik hayalim var.







  • Mezunu olsaydın sorun olabilirdi ama bu şekilde bi sorun olacağını pek sanmıyorum Bunu dışarıdan hiçbirimiz bilemeyiz Ne olacağı belli olmuyor çünkü
  • Mezun olmamam avantaj ama işte bilemiyor insan.
  • Harp okulunda alıcağın eğitim zaten gidiceğin üniversitedeki eğitimden aşağı olmaz fazlası olur. ilerde bir sorun olursa bırakır üniversiteye devam edersin.Geçiş yapma hakkı tanınıyor ama Harp okulunu bırakırsan bildiğim kadarıyla tazmınat sorunu cıkıyor.
  • Dene kardeşim zarar etmezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.