Şimdi Ara

Hasan Süel, Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu'nun Yeni Başkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hasan Süel, Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu'nun Yeni Başkanı


    Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Süel, Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. 2007 yılından bu yana bu görevi sürdüren Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay'dan görevi devralan Süel, yeni görevine başladı. Süel, Vodafone Türkiye'deki görevi ile Vakıf Başkanlığını paralel olarak yürütecek.


    Vodafone Grubu Vakfı çatısı altında, dünyadaki 27 Vodafone Vakfından biri olarak 2007 yılında Türk toplumunun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak için kurulan Türkiye Vodafone Vakfı, bugüne kadar bir çok  başarılı proje yürüttü ve yaklaşık 3 milyon kişiye ulaştı. Sosyal yatırım politikalarını Vodafone Grubu Vakfı ilkeleri doğrultusunda devam ettirerek, kurulduğu tarihten bu yana, 7'den 70'e tüm yaş gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdi ve 8 milyon TL'lik sosyal yatırım gerçekleştirdi.


    Vakfın gerçekleştirdiği başarılı projeler arasında öncelikle AÇEV  (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak geliştirilen 20 ilde 302 anasınıfı kurulan ve 36.500 anne ve çocuğa ulaşılan İlk Adım anasınıfı projesi geliyor. UNDP  (United Nations Development Programme) ve AYDER (Alternatif Yaşam Dermeği) ile geliştirilen sosyal ve fiziksel dezavantajlı gençlerin günlük hayata katılımını ve meslek edinmelerini destekleyen Düşler Akademisi sayesinde açılan 12 atölyeden 469 mezun verildi. Habitat için Gençlik Derneği ve UNDP ile 81 ilde gerçekleştirilen, en büyük bilgisayar okuryazarlık seferberliği olan Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak ile 847.000 kullanıcıya ulaşıldı. Afetle mücadele amaçlı olarak AKUT (Arama Kurtarma Derneği) ile geliştirilen ve 81 ilde deprem bilinci yaratmak için yola çıkan gezici eğitim TIR'ı İletişim HayatTIR ile 1 milyon eğitim kitapçığı dağıtılarak eğitimler verildi. TEV (Türkiye Eğitim Vakfı) ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında öğretmenlerimize proje tabanlı öğrenim konusunda eğitim verilen Öğretmene Destek Projesi ile 3500 öğretmen eğitilerek, 160 teknoloji sınıfında 25.000 öğrenciye ulaşıldı.


    Türkiye Vodafone Vakfı'nın gerçekleştirdiği çalışmalar, geliştirilecek yeni atılımlarla Türk halkı için yapılacak eğitim ve destek projelerine hızla devam edilecek. Hasan Süel, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "2007 yılında kurulan Türkiye Vodafone Vakfı'mızı, Türk toplumunun gelişmesi amacıyla etkin sosyal yatırımlar yapma vizyonuyla çok iyi bir noktaya taşıdık, bundan sonraki süreçte de; gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerimizden aldığımız enerji ile, kurumsal sorumluluğumuz çerçevesinde sürdürülebilir bir dünya yaratmak adına yolumuza devam edeceğiz."









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.