Şimdi Ara

Hasselblad kameralı OnePlus 9T akıllı telefon üçüncü çeyrekte çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hasselblad kameralı OnePlus 9T akıllı telefon üçüncü çeyrekte çıkabilir



    Çevrimiçi kaynaklara göre OnePlus, amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 9T'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu güçlü cihazın, Android tabanlı ColorOS 11 işletim sistemi ile geleceği iddia edilmekte.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy F22 tanıtıldı: 90Hz Ekran, 6000 mAh pil



    Mevcut bilgilere göre cihaz, Full HD+ çözünürlüğe sahip yüksek kaliteli bir Samsung E4 AMOLED ekrana sahip olacak. Bu panelin yenileme hızı 120 Hz'e kadar çıkacak.



    OnePlus 9T modelinin Snapdragon 888 işlemci ile geleceği belirtilmiş. Bu çip, sekiz çekirdeği 2.84 GHz'e kadar saat hızı, bir Adreno 660 grafik hızlandırıcı ve bir Snapdragon X60 5G modem ile birleştiriyor.



    Hasselblad kameralı OnePlus 9T akıllı telefon üçüncü çeyrekte çıkabilir



    OnePlus 9T için Eylül ayı işaret ediliyor



    Ayrıca akıllı telefonun Hasselblad uzmanlarıyla ortaklaşa geliştirilen dörtlü bir kamera ile donatılacağı iddia ediliyor ve kamera modülü 108 megapiksellik ana sensör içerecek.



    Yeni ürünlerin resmi lansmanının ise bu çeyrekte yapılması bekleniyor. Söylentilere göre OnePlus 9T, Eylül ayında duyurulacak. Ancak henüz OnePlus şirketinin lansman tarihi hakkında resmi bir açıklama yapmadığını da belirtmeden geçmeyelim.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/07/03/oneplus-9t-with-coloros-11-108mp-quad-cameras-may-arrive-in-q3/







  • Şu kamera çılgınlığından tiksiniyorum gerçekten. Kamerayı sadece AVM'deki park yerimi hatırlamak için kullanıyorum. Bir ya da ikilli, dışarı taşmayan lensleri olan modeller de çıkmıyor artık. Bozulana kadar P10 o yüzden.

  • Hasselblad kamera yok ki. Onlarin hepsi Sony.


    9 prodaki Hasselblad dedikleri 'renk olcum skalasi yazilimini Hasselblad'dan aldik diyorlar. Tamamen pazarlama yalani. Bir daha da gormeyecegiz zaten..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.