Şimdi Ara

Hat & Modem Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.

    Ttnet 8 mbit yalın internet sınırsız abonesi idim. Sorunsuz kullanırken, 2 hafta önce kendiliğinden bağlantı gitti. Sadece, Wifi ve Power ışıkları yanıyordu.
    Neyse, telekomdan adam geldi. Hattı kontrol etti. Sorun yok dedi. İnternet tekrar geldi. Sonrasında fiyat farkını verip , 16mb sınırsıza geçtim. Önceki modemim Philips Sna-6500'dü.
    16mb sınırsıza geçtiğimde internet koptu ve bir daha gelmedi. Modemden olabileceğini düşündüm. Sonra Cisco Linksys X1000 aldım. İnternete yavaşta olsa giriyordum.Şöyleki, youtube'dan 480 P video izlemek hayaldi. 140 P ile açıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Dün itibariyle internete yine giremiyorum. Yine, sadece Wifi ve Power ışıkları yanıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, hattınızda bir problem yok. Modemde sıkıntı var. diyorlar.
    Modemi resetliyorum, tekrar kullanıcı adı ve şifresi giriyorum. Virus taraması yaptırıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Sonra Müşteri hizmetlerini tekrar arıyorum. Hattınızda da problem olabilir, arıza kaydı oluşturuyorum vs vs diyip duruyorlar.

    Sorum şunlar arkadaşlar.

    1- Sorun sizce nerde olabilir? Hatta mı yoksa modemde mi?

    2- 12 ay taahhüt ve modem ile aldım interneti. ( Hoş verdikleri modemde bozuldu o da ayrı dava ) 1 hafta önce de 16mbit 'e geçtim. Şimdi kapattırsam bu interneti ne kadar ceza yerim?

    3- Kapattırırsam hangi servis sağlayıcıya geçeyim? İlçe merkezinde ikamet ediyorum. Oturduğum apartmanda fiber yok bildiğim kadarıyla. Ancak, toki konutlarında var. Fiber başvurusu yapsam uzun süre beklemem gerekecek ve apartmanca toplu başvuru yapmak gerekiyor galiba.

    Gerçekten gına geldi bu sorunlardan. O kadar para veriyorsunuz ama internete bağlanamıyorsunuz.

    Şimdiden düşünce ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.