Şimdi Ara

HATALI KARAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın, daha önce de yönetime 2 kez belirttiğim gibi, ben @REAL MADRID nickli üyenin kardeşiyim, dün akşam 'forumdestek@donanimhaber.com' a mail gönderdik ama henüz cevap gelmedi, buraya da durumu iletmek istedik, abimin akşam gönderdiği mail i aynen kopyalıyorum;

    quote:

    Selamlar, ben @REAL MADRID nickli üyeyim...
    Geçen hafta forumdaki ikinci el ilanım yüzünden bir kullanıcıdan durduk yerde hakaret ve küfür içeren 4-5 adet pm mesajı geldi. Bunlara doğal olarak üstü kapalı ve ince şekilde karşılık verdim.
    Adam beni şikayet etmiş. Ben onun mesajlarını şikayet etmeye fırsat bulamadan, bana 7 gün ban geldi. 7 gün cezamı doldurdum, ceza yaklaşık 10 saat sonra, yani pazartesi sabahı bitmiş oluyordu. Fakat baktım ki üyeliğim kapalı ve cezalı iken birden ceza sürem 15 güne çıkmış. Gerekçe olarak da "şahısa hakaret" sebebi gösterilmiş. Üyeliğim kapalı iken bunu yapmam mümkün değil, ya adam eski mesajlarımı tekrar şikayet edip cezamı uzatıyor, ya da sizin yaptığınız bir hata var, üyeliğimin hemen açılmasını rica ediyorum...


    yardımınızı bekliyoruz...







  • 16 Ocakta Özel mesaj yoluyla bir üyeye ağır bir söz sarfetmiş. Bu nedenle 15 gün ceza verilmiş. Özel mesaj her ne kadar 16 ocakta yollanmış olsa da işlem yeni yapılmış olduğundan işlem tarihi itibariyle 15 gün beklemek zorunda kardeşiniz.

    İlk aldığı 7 günlük cezaya sebep olan mesajından sonra 15 günlük cezaya neden olan 2. aynı tarz mesajı yazdığı için tekrar ceza almış.
  • Forumdestege mail attiysaniz tekrar buraya konu acmak hicbir seyi degistirmez. Öncelikle bunu belirteyim.
    Kardesiniz pm yolu ile hakarete ugradigini iddia ediyor.Bani acildiginda ilk is o hakaret iceren özel mesaji sikayet eder, eger gercekten varsa böyle bir durum geregi yapilir. Biz, bize gelen sikayetler dogrultusunda islem yapiyoruz. Kardesinizin ceza gerektiren mesajindan sonra tutup da "bekleyelim bakalim nolacak" diyecek durumda degiliz. Dedigim gibi ceza süresi bittikten sonra kendisi de sikayet eder, varsa hakaret karsi taraf da uzaklastirilir. Olay bundan ibaret.
  • "Babası çok"

    Birçok kez bu ifade ile karşı tarafa AĞIR hakarette bulunmuş kardeşiniz. Üstü kapalı ve inceyi baya baya geçiyoruz. Bu tür durumlarda karşılık vermek yerine şikayet edip geçmesi yeterli olur. Ben yapılan işlemde herhangi bir hata görmüyorum.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.