Şimdi Ara

Hattı başka operatöre taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Nisan 10'unda Turkcell ile taahhütüm son buluyor. Hattımı başka operatöre taşımak istiyorum var olan tarifemi iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Bana hattı taşıyamayacağımı söylediler. Nedeni de ben bu hattı geçen sene başkasından üzerime devir almıştım. 1 sene geçti üzerinden ama gereken süre dolmamış. Bu nedenle taşıyamazmışım. Bu süre var mıdır gerçekten? Varsa ne kadar? Bana net bir süre söylemediler. BTK'nın sitesinde de bir bilgiye ulaşamadım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: MinTDestek

    Merhaba arkadaşlar. Nisan 10'unda Turkcell ile taahhütüm son buluyor. Hattımı başka operatöre taşımak istiyorum var olan tarifemi iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Bana hattı taşıyamayacağımı söylediler. Nedeni de ben bu hattı geçen sene başkasından üzerime devir almıştım. 1 sene geçti üzerinden ama gereken süre dolmamış. Bu nedenle taşıyamazmışım. Bu süre var mıdır gerçekten? Varsa ne kadar? Bana net bir süre söylemediler. BTK'nın sitesinde de bir bilgiye ulaşamadım.

    Bu yol ekim ayina kadar tasiyamama durumunuz var btk kararı gereğince ama isterseniz tasima içinbbaşvurun zaten süre dolmadiysa reddedilir isleminiz bir kaybiniz olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.