Şimdi Ara

Hattımı Taşıdım Ama Servis Yok Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu forum online olarak hat taşıma işlemi yapanların karşılaşabileceği sorunlara değinmektedir.


    Öncelikle online olarak hattınızı taşımanızı kesinlikle önermiyorum. Bunun sebebi ise kurye sorunları. Ben hattımı taşımak istediğimde iki kez teslim edilemedi mesajıyla karşı karşıya kaldım. Üstelik evden hiçbir şekilde ayrılmadığımız halde.


    Buna rağmen hattımı online olarak taşıyacağım diyorsanız. Bu sim kartı kargolama süresince başınıza gelebilecek olan problemler şunlar olacak.

    - Başvuru yaptığınız halde ortalama 3-4 gün boyunca kartınız kuryeye bile verilmemiş olabilir.

    - Akşam vakti alakasız bir saatte "Kargonuz gün içinde teslim edecek" mesajı alabilirsiniz.

    - Yine alakasız bir saatte "Kargonuz teslim edilemedi" mesajına maruz kalabilirsiniz.

    - Sim kartımı taktım ama servis yok uyarısıyla karşılaştım.


    Kartınız kuryeye verilmediyse

    Eğer kartınız 3-4 gün boyunca kuryeye verilmemişse, Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. (Farklı bir operatöre geçiş yapıyorsanız, geçiş yaptığınız operatörün müşteri hizmetlerini arayın. Sizi yönlendireceklerdir.) Böylece müşteri hizmetleri kargonuza acil notu ekleyebilir ve bunun bir nebze faydasını görebilirsiniz.


    Kartım teslim edilemedi

    Eğer kartınız kuryeye verilmiş ve "Teslim edilemedi" mesajı almışsanız; birkaç gün beklemenizi öneririm. Kurye tekrar dağıtıma çıktığında size kartınızı getirebilir. Bu süreç uzadığı takdirde tekrar Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini arayın ve durumu bildirin. (Eğer farklı bir operatöre geçiş yapıyorsanız, o operatörün müşteri hizmetlerinden yardım isteyin.) Aceleci davranır ve ilk "Teslim edilemedi" mesajıyla müşteri hizmetlerini ararsanız büyük ihtimalle müşteri hizmetlerinden "Kargonun birkaç gün içinde tekrar dağıtıma çıkabileceği" cevabını alırsınız.


    Sim kartını teslim alma

    Sim kartını yalnızca hat sahibi alabilir. Teslim alma esnasında sizden "İkametgah" ve "TC. Kimlik Kartınız" istenir. Çünkü kurye kimlik kartınızın ön ve arka yüzünün fotoğrafını, bununla birlikte ikametgah belgesini ilgili operatörün sistemine yüklemektedir.


    Servis yok uyarısı

    Eğer sim kartınızı taktıysanız ve servis yok uyarısı alıyorsanız bu çok normal. Telaş etmenize hiç gerek yok. Çünkü sim kartınız henüz aktifleştirilmiş değil. Peki nasıl aktifleştireceğim diyorsanız hemen cevaplayayım. Bu sizin yapabileceğiniz bir işlem değil. Gün içinde kartınızı teslim aldığınız sırada, kuryenin sisteme yüklediği dosyalar öncelikle geçiş yaptığınız operatöre iletilir. Bu süreç biraz uzun sürebilir. Geçiş yaptığınız operatör, bu dosyaları işleme koyar ve ardından hali hazırda hattınızı kullandığınız operatörden ilişiğinizin kesilmesi istenir. Bu süreç ortalama 24 saat sürebileceği gibi 96 saate kadar da uzayabilir. Endişelenmeyin, bu süre zarfında eski hattınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.


    Öneri: Eğer Servis Yok uyarısı alıyorsanız, direkt eski hattınızı takın ve operatörün sizi bilgilendirmesini bekleyin.


    Sorular ❔

    Hattımı Turkcell'e taşıdım ama servis yok diyor. Hattımı taşıdım ama servis yok diyor. Hattımı taşıdım ama servis yok hatası alıyorum. Hattımı Vodafone'a taşıdım ama servis yok hatası alıyorum. Online olarak nasıl hat taşınır? Online olarak hat taşımak kolay mı? Hattımı online olarak mı yoksa bayiiden mi taşımalıyım?








  • AGT kurye:)
  • agt kurye ile çalışıyorlarsa bas belası ben bi ara hattimi vodafone taşımıştım bana vodafone çalışan teslim etmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.