Şimdi Ara

hauppauge wintv nova sd2 uydu tv kartı inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kart full profil, pci slotu tam kaplıyor. kullandığım uydu tv kartları arasında en stabil çalışanı. dvbs-2 hd yayınları problemsiz çekiyor. tüneri kaliteli sinyal çekim kuvveti iyi. cine5 kanalının sinyali zayıf olduğu için dvbdream de mozaikleme oluyor fakat dvb viewer programında problemsiz çekiyor. chipseti 10bit video dekoderli conexant chipset olduğu için görüntü kalitesi çok iyi. kumandası hauppauge olduğu için bir çok yazılımla uyumlu. kart uydu programlarının hemen hemen hepsiyle uyumlu. dvb viewer programı ile en sorunsuz çalışan uydu tv kartı. cyberlink power cinema yazılımı ile uyumlu. power cinema 5 kutu içindeki cd den çıkıyor, fakat bu versiyonda türksat 3A yok. power cinema 6 da türksat 3A bulunuyor. sagetv media center yazılımı ile de uyumlu, ama bu programda da türksat 3A yok. bu programlara türksat 3A eklenmesi çok basit, programı hazırlayanlar basitçe ekleyebilirler. biz kullanıcılar olarak maillerle bu programları hazırlayanlara türksat 3A yı eklemeleri için zorlamalıyız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turion -- 22 Nisan 2009; 0:16:08 >







  • modül girişi olan usb adaptörü 90-100 euro arasında fiyatı ile avrupada satılıyor. şu an için bu modelle uyumlu değil deniyor ama sanırım yakında sürücüsü uyumlu hale getirilir. hauppauge i mail yağmuruna tutup, bu kartla usb cı adaptörü uyumlu hale getirmelerini istemeliyiz. digitürk modül kart eşleşmeli olduğu için phoenix kart okuyucular şu an işe yaramaz hale geldi. eskiden cryptoworks modülde verilen modüle ihtiyaç olmadan sadece kartı cihazımıza takarak digitürk seyredebiliyorduk. modül kart eşleşmeli olan digitürk kartlarını modüle hiç takmadan dreambox larda okutabiliyorlarmış. modül kart eşleşmeli digitürk kartlarını, phoenix interface kart okuyucularda çalışacak şekilde uyarlayabilir miyiz?
  • türksat taki teledünya hd promo kanalını dvb viewer pro programı ile problemsiz seyrettim. kodeklerim cyberlink power dvd 9. bu kanalı seyrederken işlemci kullanımı %4 ile %10 arasında değişiyor. ekran kartım geforce 8600gt. çözünürlük 1920 x 1080 olarak yazıyor. 5 dakikalık kayıt yaptım, kaydı media player classic te açar açmaz çözünürlük çok yüksek olduğu için, görüntü monitörün ekranını kapladı.
  • http://www.skystar-2.com/download/ir32.rar
    üstteki adresteki hauppauge kumanda eklentisini kurunca kumandayı dvbdream de kullanabiliyorsunuz.
    ayrıca bu tv kartının özelliklerinde disecq 1.0(4 uyduya kadar) destekliyor yazıyor. fakat 8 li disecq ile 6 uydu izleyebilen varmış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turion

    türksat taki teledünya hd promo kanalını dvb viewer pro programı ile problemsiz seyrettim. kodeklerim cyberlink power dvd 9. bu kanalı seyrederken işlemci kullanımı %4 ile %10 arasında değişiyor. ekran kartım geforce 8600gt. çözünürlük 1920 x 1080 olarak yazıyor. 5 dakikalık kayıt yaptım, kaydı media player classic te açar açmaz çözünürlük çok yüksek olduğu için, görüntü monitörün ekranını kapladı.


    Hocam üzerinden biraz zaman geçmiş ama bahsettiğin yayın DVB-S2 değil ben SS2 kartımla izliyorum. DVB-S2 olan bir yayının performansını söyleyebilir misin?
  • haklısın teledünya promo kanalı dvb s2 değil. hd dvb s2 kanallarını şu an için deneyemedim. çünkü h264 video kodeklerini ayarlamaya çalışıyorum ama hala başaramadım. dvb dream de h264 kodekleri nasıl ayarlanıyor görsel olarak anlatabilecek var mı?
  • dvb-s2 yayınlarda kartın performansı çok iyi. mpeg4 yayınlarda da performansı iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.