Şimdi Ara

Hava Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben 343. KD. Hv. P. Çvş. olarak Dalaman'da devlet hastanesinde acil olarak apandisit ameliyatı oldum. Ameliyatın ertesi günü taburcu edilirken, hastaneden 30 günlük istirahat raporu verdiler. Bu raporu asker hastanesinde onaylattıktan sonra İstanbul'a geri döndüm. Şu gün itibariyle 11 gün sonra teslim olmam gerekiyor. Fakat ameliyat yerimdeki ağrı ve sancı geçmedi, bunun için de sevk alıp GATA'ya kontrole gideceğim.

    Doktor eğer uygun görürse, hava değişimi süresini uzatabilir mi buradan? Yoksa asker hastanesinden aldığım raporu Dalaman'a götürmem/onaylatmam gerekir mi? Yoksa buradaki doktorun öyle bir yetkisi bile yok mu? Nedir, ne değildir? :)

    Bilgisi olan, yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

    İyi günler.



  • gata ya gidip tekrar muayene olursan ve doktorun tedavinin devam edeceğini belirtirse yeni bir rapor hazırlar ve hava değişimi süreni uzatabilir. HD süresi uzar ve raporu alırsan bağlı olduğun birliğe fax çekerek bildirirsen sorun çıkmaz.Askerliğimi yazıcı olarak yaptım ve hava değişimine giden biri olarak yazıyorum bunları :) geçmiş olsun
  • İYİ AKŞAMLAR BENDE SİZLERE BİŞEY DANIŞMA İSTİYORUM,BEN ASKERİM ŞUAN AMALİYAT OLDUM HAVA DEĞŞİMİNE GELDİM HAVA DEĞİŞİMİM BİTMEK ÜZERE NASIL UZATABİLİRİM VEYA YENİDEN RAPOR ALABİLİRMİYİM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ??
  • kısa dönemlerde 45 günlük hava değişimi aşılırsa askerlik süresine ekleniyor diye hatırlıyorum ama tam emin değilim, tabi sağlığın daha önemli tam iyileşmedeysen bunuda göze alıp istiharat almayı dene tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.