Şimdi Ara

Hava Durumu 15 Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet Sitesinin Adı :http://www.havadurumu15gunluk.xyz

    Site Konusu - Site Başlığı : Hava Durumu bilgilerini 3 ile 45 güne kadar sunuyor.

    Sitenin ziyaretçilere açılış Tarihi : Mart 2015
    Site sistemi: Site tamamen Wordpress uygulamasından esinlenerek tasarlanmıştır. Sitenin tamamı Wordpress değildir. Ek kodlar ile iyileşme sağlanmıştır.
    Site Tanıtımı: Türkiye de ki tüm il ve ilçelerin hava durumu bilgilerini anlaşılır açıklama ve grafiklerle ziyaretçilerine sunan güvenilir sitedir. Hava Durumu 15 Günlük başta olmak üzere; hava durumu 3 günlük, hava durumu 5 günlük hava durumu 7 günlük, 10 günlük, 14 günlük, 15 günlük, 20 günlük, 25günlük, 30 günlük, 40 günlük ve 45 günlük hava durumu olarak vermektedir.
    Dünyada mevsimlerde ne kadar büyük değişiklikler olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Yaz aylarında aniden bastıran yağmur, ardından yüksek hava sıcaklıkları… Kış aylarının ne kadar kararsız oluğunu görebiliyoruz. Hava durumu 15 günlük sitemizde çok ileri günlerdeki hava durumu tahminlerine bakabilirsiniz. Ancak aylık ve daha uzun süreli hava durumu bilgileri çok sağlıklı olamamaktadır. Günler yakınlaştıkça sitedeki verilerin güvenilirliği de o derece artış gösterir.
    Sitede ayrıca güncel Deniz suyu sıcaklıklarını ve Kış aylardaki turizm için kayak merkezlerindeki kar kalınlıkları ile merkezlerin hava durumu bilgilerini meteoroloji istasyonundan alarak sunmaktadır.
    Arama kutusuna şehir, ilçe, semt adını yazdıktan sonra fare ile sağdaki simgeyi tıklayarak bulunduğunuz yerin hava durumuna daha kolay erişebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.