Şimdi Ara

Hava Savunma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda çok eksiğim olduğunu düşünüyorum kara savaşarında mücadele edebiliyorum ama hava savaşlarında her zaman karşı taraf galip çıkıyor protoss ve terran oynuyorum genelde önerilerinize açığım.



  • Bana kalırsa oncelikle starcraftta savunma yapılmaz. Oyunun basından rakibin hangi yonde ilerledigini gozlemledikten sonra terran icin makul sayıda viking protoss icin void ya da phoenix ya da upgradeleri yapılmıs cok sayıda stalker is gorur. Onemli olan rakibin hangi yonde ilerledigini takip etmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maul*

    Arkadaşlar bu konuda çok eksiğim olduğunu düşünüyorum kara savaşarında mücadele edebiliyorum ama hava savaşlarında her zaman karşı taraf galip çıkıyor protoss ve terran oynuyorum genelde önerilerinize açığım.

    Sc1'de hava ünitelerine karşı özel hava üniteleri vardı.Mesela protosslarda corsair diye bir ünite vardı zerlingin claw attack(adrenalinsiz) hızında ve alana etkili vuruyordu.Bu ünitelerin birde özel yeteneği vardı.125 enerji harcayarak yere enerji alanı atıp bu alanın içinde kalanlar için yerden saldırıları engelliyordu.
    Sc2'de ise sadece hikayeyi oynayabildim.Zeratulun kristalinden son görevde bütün protoss üniteleri kullanılabiliyordu.Sanırım corsairlerin yerine phoenix ünitleri konulmuş.Ama benc hem özel yeteneği açısından hemde saldırı açısından eski üniteye göre zayıf kalmış.
    Belki skirmishde daha farklıdır bilmiyorum.Ek paketin çıkmış olmasından dolayı Sc2'nin fiyatında artış olmuş.Tekrar eski fiyatına düşmeden satın almayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.