Şimdi Ara

Havadan Tanıtım Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gökyüzündeyiz, ekibi uzman kadrosu ile havadan video ve fotoğraf çekim hizmeti sunmaktadır. Havadan çekimler konusunda her türlü sektöre yönelik fikirler üretmekteyiz. Multicopter üzerine yerleştirilen titreşim ve sallantıyı minimuma indirgeyen gyro sistemleri kullanan özel kamera aparatları ile gerçekleştirilmektedir.
    Kullandığımız Multicopter tamamen profesyonel çekime yönelik olarak tasarlanmış cihazlar olup temiz, titreşimsiz ve sallantısız görüntü alabilmekteyiz. Kullandığımız model Multicopterle ilgili detaylı bilgi alabilmek için bize ulaşın.
    Kullanmış olduğumuz profesyonel havadan çekim Multicopter ile her sektöre yönelik (reklam, sinema, dizi, tanıtım filmi) kameralar ile çekimler geçekleştirebilmekteyiz.
    1 metre ile 120 metre yükseklik arasında stabil olarak yüksek çözünürlükte fotoğraf ve video görüntüsü alabilmekteyiz. Kullandığımız multirotor teknolojisi sayesinde olası problemleri en az indirgeyerek maximum güvenlikte uçuşlar gerçekleştirmekteyiz. Örneğin olası bir sinyal kaybında hava araçlarımız kalktığı noktaya otomatik olarak geri dönüp iniş yapabilmektedir.
    Çekimler, Multicopter pilotu ve Multicopter Copilot ile en az iki kişilik ekip ile yapılmaktadır.
    Ayrıca kapalı alanlarda da (müze, depo, fabrika, ofis, ev) uçuş gerçekleştirebilmekteyiz.

    http://gokyuzundeyiz.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.