Şimdi Ara

Hawkeye | Disney+ (2021) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben öldüğünü düşünmüyorum. Maya yere ateş etmiş veya Kingpin silahı yakalayıp havaya ateş edilmiş olabilir.
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Normalde çrde aynı sahnede Maya ,Kingpin'in gözüne ateş ediyor ve Kingpin ölmüyor ama orda mesela daha sonrasında gözleri bağlı olarak Kingpin'i görüyoruz.Burda son sahnede görmediğimiz için sadece gönderme yapıp , öldürdüklerini düşündüm.Ayrıca ölmese bile çok gereksiz buldum finali.Komedi filmi gibiydi.Adama arabayla çarptılar , bomba patlattılar , elektrik verdiler , bi de silah sıktılar.Böyle sürekli başına sakarlıklar gelen çizgi film karakterleri gibiydi.

    Çrden spoiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 22 Aralık 2021; 14:15:16 >
  • Örümcek-Adam evinin balkonundan Hawkeye final dövüşünü izliyor.  


    gaby ☃️🎄🕸twitter
    “#HawkeyeFinale #Hawkeye Spoilers !!! spiderman watching the hawkeye finale fight go down from his balcony”
    https://twitter.com/memorywitches/status/1473580314660323341


    Ulan adam iki sokak ötede oturuyor be. Bari ağ atıp geçseydi.

  • Yine marvel şaşırtmadı kötü bir final . Tebrikler marvel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortalama üstü başladı, sezon finalide o şekilde son buldu bence. Christmas dizisi olarak gayet eğlenceliydi diyebilirim. Büyük ekranda UHD - HDR/DV seyredilmesi gereken bir dizi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kingpin'in ölmediği belli zaten, büyük ihtimal tek gözlü olarak karşımıza çıkar. Kate ile dövüştüğü (daha doğrusu duvardan duvara fırlattığı) sahnede Kingpin zarar vermek isteseydi tık diye boynunu kırardı. O yüzden o sahne pek önemsenecek gibi değil bence.
  • Beyler ne zamandır soracaktım soramadım.Bu Hawkeye'in sağır olma mevzusu ne zaman çıktı ?

    Hangi dizi ya da filmi kaçırdım arada acaba ?

  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Filmlerde veya dizilerde böyle bir bilgi yok. Sadece cizgi romanda vardı . Bu dizide ise o cizgi romana gönderme olarak yapmışlar. Güzelde olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Eee daha önce niye söylenmedi bize ?

    Ben onu merak ediyorum işte.

    Şak diye niye bi anda çıktı bu.Avengers'ta ya da diğer filmlerde nerdeymiş ?

  • Yani arkadaşlar dizi gerçeklikten çok uzak olmuş, kendi evrenindeki gerçeklikten bile


    Sizce bu 6. bölümün içinde gördüğümüz aksiyon sahnelerinin içinden hangisi marvel seviyesindeydi?


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Mesela Yelena arkadan clint in üstüne atlıyor ve buzun üstüne düşüyorlar clint ise omuzunun çok kötü bir durumda olduğunu belli ederek belli bir süre hareketsiz kalırken, aldığı tüm darbeleri bize hissettirirken Bizim hailee, kingpin ile girdiği kavgada duvarlardan duvarlara fırlatılırken hiç darbe yememiş gibi kalkıp dövüşmesi size izlerken ne yaşattı? bana kocamann bir saçmalık!Sonra hayatında ilk kez bu denli yükseklikten kontrolsüz bir ip atlayışı yapmayı nasıl başardı? saçma, hayır hiç koyma böyle bir sahne bırak asansör ile insin aşağıya!Sonra kingpin ile dövüş sahnesinde ben echo yu çok bekledim bir şekilde ikisi mücadele eder kingpin'in elinden kurtulur dedim, yoksa bu kingpin boş adam değil kimleri devirdi geçti, ama yok, karakteri saçma bir şekilde yüceltmek için çocuk kandırmaya çalışmışlar.kingpin e yazık etmişler.!


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    son olarak buzun üstünde ikisi omuz omuza vererek dövüştükleri sahnede keşke, üçüncü bir bilir kişi daha olsaydı, çünkü abi bu kız daha önce hiç ama hiç böyle bir eğitim almamış, ben izlerken hiç etkilenmedim açıkçasıilk kez girdiği savaş alanında acemilik yapmasını beklerdim böyle daha gerçekçi olurdu.


    Dizi bu eleştirdiğim kısımlar dışında güzeldi, fena sayılmaz

    ''birilerine'' tavsiye edebilirim ama ederken de bu tür saçmalıkların bol olduğunu söylerim.

    İlk kez dizi izleyen veya yaşı küçük arkadaşlarımızın rahatlıkla sevebileceği bir dizi olmuş.





  • luganoguz kullanıcısına yanıt

    Dizinin bir bölümünde neden sağır olduğunu açıklıyor


    Tam olarak sağır olması son filmden bu yana gerçekleşen bir olay gibi kabul ettim ben, dizide bize gösterdiklerinden dolayı

  • Vayyy okçu reis   Az mı bekledik be zamanında thanos'un ağzına ağzına okla vurmasını  . Gördüğüm üzere bu dizide yeni okçular yetiştiriyormuş. Galactus geldiğinde yavru okçu kurtların oklarıyla galactus'un geldiği yere topuklarını vurdura vurdura kaçırmasını büyük bir zevkle izleyeceğim.   Bir sonraki dizi she hulk'ı merakla bekliyorum  





  • Çok güzel bir çizgi roman uyarlaması oldu bu dizi, heyecanla izledik, Kate Bishop karekteri harika oturdu ilerde MCU nun en sevilen kahramanlarından biri olacak, Hawkeye ile uyumu ve onun hikayesini açmasıda çok iyi aktarılmış, sadece anlatımı biraz hızlı oldu dizinin çoğu şeyin niye olduğunu tam anlatamadılar, finalde aksiyon iyi olsada bu nedenle beklentinin altında kaldı...
    King Pin de girdi evrene başlangıc için gayet iyiydi koca adam bam güm girişti Kate e, sonunda yenildi ama ilerde daha pis işler açacak bu karekterlerin başına belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final çok güzeldi. Final öncesi bir dünya olay vardı, hepsini nasıl bağlayacaklar diye merak ediyordum ama iyi iş çıkarmışlar.


    Belki de yeni etkisinde olduğumdan dolayıdır ama falcon&winter soldier'dan daha çok beğendim bu diziyi. Daha oturaklı daha iyi kurgulu bir dizi olmuş. Diğer yapımlardaki karakterleri görmek de ayrı güzeldi.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam izlerken belliydi kingping isteseydi kate'i ilk yakaladığı anda öldürürdü. Onun yerine sürekli kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordu.


    @DinoCrocetti

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    muhtemelen echo dizisinde geri dönecek kingpin. Çr'deki gibi gözünden mermi yiyip ölmemiş olacak ve dizi mayayı anlatacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Aralık 2021; 12:9:21 >
  • Hocam her şey olabilir. Dizinin tam geçtiği tarihi bilmiyoruz, o sırada spiderman herhangi bir yerde başka bir işle meşgul olabilir. Hem diziye gelseydi tüm dikkati kendine çekerdi, diğer karakterler gölgede kalırdı. Marvelın en popüler karakterlerinden biri sonuçta.

  • MCU evrenin yol haritasını çizmek konusundaki görevini başarıyla yerine getiren, dizi... şu final işi bozdu be

  • Dizi için devam kararı alındığı iddiaları varmış. 2.sezon gelebilir deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loki'den sonra en favorim Hawkeye oldu çok beğendim. Kaldı Moon Knight ve Ms Marvel. Moon Knight'ı da bu gece veya yarın akarız artık.


    Hawkeye'de çok sevdiğim bir karakter gözüktü tüylerim diken diken oldu nasıl özlemişim

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    kingpin reis <3


    Başrolde ki hatunu da çok beğendim, esprili olup hem de diziye aşırı uyum katmış daha önce hiç bir projesini izlemedim çok iyiydi Hawkeye ile aşırı uyumlu olmuşlar, inş 2.sezonu da gelir tadı damakta bıraktı.

  • Yeni dizilerde Loki'den sonraki en iyi dizi. Clint ve Kate'in uyumu çok iyi, yardımcı oyuncuların oyunculukları gayet iyi. Finali iyi bağladılar yağ gibi aktı gitti 6 bölüm.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    5.bölümde ortaya çıkan eski dostumuzu görmek paha biçilemez. Özlemişiz gerçekten. Spiderman'de Daredevil'i gördükten sonra burada da Kingpin'i görmek çok iyi geldi. Umarım evrendeki rollerine devam eder iki efsane aktör.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.