Şimdi Ara

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:tiroyunlari.com.tr
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Sevilen Tır Oyunları Oyna
    Tanıtımı:

     HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN










    Hemen hemen herkes çocukluğunun bir döneminde tır sürmek istemiştir. Mavi tır veya kırmızı tır gördüğümüzde hep heyecanlanır ve o tırları süren kişi olmak istemişizdir. Çocukluğumuzun hayallerini süsleyen tırlar şimdi size bir tık uzaklıkta. Bu hayalinizi gerçekleştirmek için işte size fırsat; Tır oyunları.
    Gerçek hayatta yaşayamadığımız duyguları genellikle internet ortamında yani sanal platformlarda yaşarız. Hayallerimizi oynadığımız oyunlara taşıyarak bir nebze de olsa gerçekleştirmeye çalışırız. Özellikle tır sürmek gibi tehlikeli hayalleri olan çocuklar bu hayallerini oyunlar sayesinde gerçekleştirebiliyor. Ancak bundan 30 yıl önce böyle bir imkanı olmayan o dönemin çocukları, şimdiki zamanın yetişkinleri, hep erteledikleri hayallerini hiçbir zaman unutmadı. Ve şimdi Flash oyunlar onlar için en keyifli sanal platformlar. Çünkü hep içlerinde uhde kalan tır sürmek veya tırlarla yarış yapmak gibi heyecanları, bu oyunlar sayesinde yaşayabiliyorlar.
    Sizi hayallerinize yaklaştıran Tır oyunları videoları veya Tır oyunları resimleri sizler için yenilendi. Oyunlara yabancı olanlar için bazı tanıtıcı videolar da bu bölüme eklendi. Şimdi yapmanız gereken sadece çocukluğunuzun mükemmel tırını seçmek ve sürmeye başlamak.
    Oyunlar her zevke hitap edebilmesi için farklı içeriklerle hazırlandı. Bazı oyunlarda yarış yapabilir, bazılarında seçtiğiniz tır ile deneme sürüşleri yapabilir, bazılarında tırlarla yük taşıyabilirsiniz. Sınır da yok, tehlike de. Herhangi bir sebeple kaza yapar ve tırınızı kaybederseniz oyuna tekrar başlayabilirsiniz. Yeter ki cesaretinizi kaybetmeyin ve hedeflerinize ulaşmak için kendinize yeni şanslar vermeyi ihmal etmeyin. Dilerseniz en kolay olanından başlayıp zora doğru ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. “Ben zor oyunların adamıyım” diyenleri de unutmadık. Zorlu yollar ve zor hedefler sizleri bekliyor. Bu heybetli tırları daha fazla bekletmeyin. İddia ediyoruz; bu oyunlar sizi hem hayallerinize hem de çocukluğunuza taşıyacak.
    blog.tiroyunlari.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.