Şimdi Ara

Hayatımla ilgili ne yapmam lazım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an hayatım da her şey sorunlu gidiyor. Babam tır şoförü, vizesi bitti yurt dısına çıkamıyor burada bizimle olması cok güzel ancak yurt dısına gitmediğinden harcırah alamıyor eve cok az para giriyor. 20 bin lira kredi - kredi kartı borcu var. Maaşı ile faturaları veriyoruz, borçlara verecek para kalmıyor yakında büyük ihtimal hacizde gelecek eve. Evde doğal gaz yok, normalde iki tane tüp alıyoruz biri şohpen biri Ocak için. Şohpen için olan bitti yeni tüp alacak para olmadıgından ocaktakini sohpene de takamiyoruz. Banyo yapmak icin ketılda su kaynatmamız gerekiyor. Giyecek 2 tane pantolonum 1 tane ayakkabım var ki kış geldi botum yok. Maalesef lisedede kaldım, açıktan okuyorum. Güzel bir iş buldum ayın 21'ine kadar çalışamıyorum. + düşünmek yazmak bile istemiyorum ama babama yollarda bir şey olsa sokakta kalırız. Babamı haftada 1 bazen ayda 1 görüyorum sırf bizim icin kmlerce yola gidiyor.

    Zaten bu kadar sıkıntı varken bir de iş hayatına atılacağım. Çok korkuyorum, ailemede caktirmak istemiyorum uzulmesinler diye.

    Stresten bazen ciğerlerim şişiyor gibi oluyor nefes alamıyorum, sırtımda da yara tarzı seyler çıktı. İntihar etmek istiyorum ama annemi düşünüyorum.

    Çok parça parça yazdım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.