Şimdi Ara

Hayatta en zorlandığım şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu dışı özele acmam gerekiyordu ama burasi daha mantıklı geldi.
    İşim gereği bircok insanla gün içinde muhattap oluyorum ancak gün içinde ve genellikle akşamları böyle bir yalnızlık çöküyor üstüme.Dunyada kimsem yok gibi,ıssız bir çölde tek başıma gibi hissediyordum.Sık sık yaşıyorum.Var mi böyle hisseden?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Yapacak bir şeyler bulman lazım kendine. Yanlızlık ya da tükenmişlik hissi bundan dolayı meydana geliyor. En basitinden kitap okumak olabilir. Bunun dışında sevdiğin şeyler yapabilirsin. Yazılıma merakın varsa amatör şekilde yazılıma giriş yaparsın ya da çizime merakın varsa çizim yaparsın. Hobi bulmaya çalış kendine. Emin ol faydasını göreceksin.

  • Hocam siz ile birebir aynı hissediyorum ve ben öyle sizin gibi insanlar ile muhattap olmuyorum desem?

  • kirsovyak kullanıcısına yanıt

    Psikoloğum bana da sizin söylediklerinizi söylemişti,


    Yok Hobi bul, Kitap oku, ders çalış vs.





    ama bunların hiçbiri (Edineceğin Herhangi bir Hobi ) Karşı cinsten (Özellikle ciddi anlamda seviyorsan  ) bir insan ile beraber olmanın yerini tutamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 27 Ocak 2022; 0:11:41 >
  • kirsovyak kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap okuyorum mümkün olduğunca ancak bir süre sonra kendimden de sıkılabiliyorum.Aslında çözümü tahmin etsem de sizin de fikirlerinizi merak ettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz sosyalleşirseniz belki halledebilirsiniz o zaman.Ben sosyalleşmenin faydasını gördüm ancak zararlı insanlarla muhattap olunca kendimi izole ettim mümkün olduğunca

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E o zaman kız arkadaş bulmaya çalışmalısın :)

  • emrecan_sm89 kullanıcısına yanıt

    Senin eğlenmen hayatın tadını çıkarman lazım. Yapacak bir şeyler bulmalısın derken bundan bahsetmiştim. Öncelikle kendine ne istediğini sor. Mesela yukarıda arkadaş kız arkadaşın yerini hiçbir şey tutmaz demiş. O kız arkadaş yapmak istiyor. Sen ne istiyorsun önemli olan ne? Bunlara yönelmelisin. Hayatın sadece kötü taraflarına değil iyi taraflarına da odaklanmak lazım. Arkadaşlarınla gezmek eğlenmek de olabilir. Kendini değerli hissettirecek şeylerle uğraşmaya çalış. Ancak bu şekilde tükenmişlikten kurtulabilirsin diye düşünüyorum.

  • Meslektaşın biriyle arkadaş olup mesleğinizdeki iyi kötü şeylerden bahsederseniz yalnızlık hissini biraz daha çözmüş olursunuz. Çünkü siz hep insanları dinliyorsunuz ama sizi dinleyen sorununuzda yardım etmek isteyen birisi yok. Bana öyle geldi yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.