Şimdi Ara

Hayatta Kalma temalı film önerebilirmisiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
8.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boş oda 1 ve 2

    Cloverfield yolu

    Tanrının Kitabı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkwnxs

    Boş oda 1 ve 2

    Cloverfield yolu

    Tanrının Kitabı

    Boş Oda 2'yi izlemedim sadece ilkini izlemiştim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehenneme bir adım ve Cehenneme iki adım filmleri var.
  • Cloverfield
  • Onları izledim beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin izlemişsindir ama Anka'nın Uyanışı da güzel bir film.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trq_

    Kesin izlemişsindir ama Anka'nın Uyanışı da güzel bir film.

    Hayır izlemedim bakıyorum hemen teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 film daha yazayım sana ;

    http://www.imdb.com/title/tt0468536/ Prey (2007)

    http://www.imdb.com/title/tt0960741/ The Canyon (2009)
  • 2 tane daha

    http://www.imdb.com/title/tt1809398/ Unbroken (2014)

    http://www.imdb.com/title/tt2557276/ Against the Sun (2014)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    2 tane daha

    http://www.imdb.com/title/tt1809398/ Unbroken (2014)

    http://www.imdb.com/title/tt2557276/ Against the Sun (2014)

    Aralarında sadece Unbroken'i izledim diğerlerine bakıcam teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  Hayatta Kalma temalı film önerebilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

     Hayatta Kalma temalı film önerebilirmisiniz


    İzlemiştim bunu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senden ricam konuya gelen film önerilerini ilk mesajda toplaman. İzlediklerini ve listeye aldıklarını ayrı ayrı yazarsan daha iyi olur. Mesela The Grey tavsiye edecektim ancak mesajlar arasında varmış. Tekrar tekrar aynı filmler yazılmasın. Hem bizim için de güzel bir liste olmuş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trq_

    Hocam senden ricam konuya gelen film önerilerini ilk mesajda toplaman. İzlediklerini ve listeye aldıklarını ayrı ayrı yazarsan daha iyi olur. Mesela The Grey tavsiye edecektim ancak mesajlar arasında varmış. Tekrar tekrar aynı filmler yazılmasın. Hem bizim için de güzel bir liste olmuş olur.

    Doğru söylüyosun kardeşim müsait bi zamanımda dediğin şekilde yaparım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1)Yeni Hayat (Cast Away)
    Ucağının Güney Pasifik üzerindeyken düşmesi üzerine ıssız bir adada yaşamak zorunda kalışını konu alır

    2)127 Saat (127 Hours )
    Aron Ralston adlı dağcının başından geçen kazanın anlatıldığı film.

    3)Yaşamak İçin (Alive)
    Uruguaylı bir rugby takımının oyuncuları bulunan uçak And dağlarına çakılır.Bu çarpışma esnasında sağ kalan oyuncular yaşam savaşı verirler
    .
    4)Kon-Tiki (Expedição Kon Tiki)
    Norveçli bilim insanı Thor Heyerdahl ve beş arkadaşının 1947'de Güney Amerika'nın batı kıyılarından Tahiti'nin doğusundaki adalara yaptıkları yolculuğu konu alıyor

    5)Yer Çekimi (Gravity)
    Uzaydaki görevleri esnasında, uzay gemilerinin hasar görmesi sonucu iki astronotun hayatta kalma mücadelesini konu alır.

    7)The Road
    Bir baba ve oğlu, nasıl başladığı ve ne olduğu belirtilmemiş, dünyayı kaplayıp uygarlığı yok eden yıkıcı afete karşı insanlığını kaybetmeden hayatta kalma mücadelesi vermektedir.

    8)Öldüren Sis (The Mist)
    Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkını konu alıyor.

    9)Tanrının Kitabı (The Book of Eli)
    Film, konusu itibariyle, güneş patlaması sonrası, kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde, Eli adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatmaktadır.

    10)Labirent:Ölümcül Kaçış (The Maze Runner)
    Thomas adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur.Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.

    11) Gri Kurt (The Grey)
    Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar.

    12)Yaşamak için Öldür (The Condemned)
    Dünyada çeşitli suçlar işleyip idam cezasına mahkûm olan 10 kişiyi bulundukları hapishanelere yüklü miktarda para verip onları bir araya getirir.Mahkûmlar helikopterle teker teker adaya bırakılırlar ve ölüm kalım savaşı başlar.

    13) Açık Deniz (Open Water)
    Karayipler’de tatil yapan bir çift, günlerini bir dalış gezisi ile geçirmek isterler. Ancak bunun ne denli doğru bir karar olduğu tartışılır. Teknede bir yanlış hesap yapılınca Susan ve Daniel, okyanusun ortasında kalakalırlar.

    14) İhanet (The Edge)
    Bir uçak kazası sonucu, Alaska’nın vahşi topraklarında entellektüel milyarder Charles Morse ile moda fotoğrafçısı Robert Green hayatta kalma mücadelesinde karşı karşıya kalırlar

    15) Pi'nin Yaşamı (Life of Pi)
    Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar.. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir

    16)Özgürlük Yolu ( The Way Back)
    1940 yılında Sovyet Rusya’ya bağlı Sibirya esir kampından kaçarak kışın ortasında Sibirya’dan Hindistan’a 6.000 kilometre yürüyen bir grup esirin hikayesi

    17)Şafak Harekatı (Rescue Dawn)
    Amerikan Hava Yolları'nda pilot olan Dieter Dengler, Vietnam Savaşı'nda bir uçuş sırasında vurularak düşürülür ve bir kampta esir olarak tutulur.

    18)Beyazlar İçinde (Into the White)
    II.Dünya savaşı sırasında 27 Nisan 1940' ta ingiliz uçağı ve alman ucağı düşer.Alman uçağı düştükten sonra hayatta kalan 3kişi bir barığıan sığınırlar.Düşen ingiliz uçağından kurtulan iki askerde bu barığını bulur.
    Sert kış şartlarında önce birbirlerine düşmanca tavır sergileyen Alman ve İngiliz askerler hayatta kalabilmek için zamanla düşmanlıkları yerini dostluğa bırakır.

    19)Piyanist ( The Pianist)
    Wladyslaw Szpilman, Polonyalı başarılı bir piyanisttir. II. Dünya Savaşı'nda Almanların Polonya'yı işgal etmesiyle hayatı kâbusa döner. Yahudi olduğu halde şans eseri toplama kamplarına gitmekten kurtulur ve Varşova'nın varoşlarında yaşamaya başlar.

    20)Turnuva (The Tournament)
    Her yıl, gözden uzak bir kasabada, dünyanın en tehlikeli 30 suikastçisi arasında, hayatta sadece tek bir adam kalıncaya dek, kazananın 10 milyon dolarlık büyük ödüle ulaşacağı bir 'Turnuva' düzenlenir.

    21)Frozen(2010)
    Snowboard yapmak üzere dağa tırmanan üç genç, telesiyejin arızalanması sonucu mahsur kalırlar. Paniğe kapılan gençler donmamak için acele etmek zorundadır.Dağdan inmek için zamana karşı yarışan gençler için donmak tek tehlike değildir.

    22)Diriliş (The Revenant)
    İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir

    23)Denizin Ortasında (In the Heart of the Sea)
    Herman Melville'in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820'de geçiyor. Owen Chase ve arkadaşları gemileriyle balina avına çıkarlar, ancak dev bir İspermeçet balinasının saldırısına uğradıktan sonra gemileri batar. Gemilerini kaybeden mürettebatın en yakın karaya ulaşabilmek için önünde binlerce mil vardır.

    24) Marslı (The Martian)
    Mars’daki bir görev sırasında çıkan bir fırtınayla ekipten ayrı kalan ve o noktadan sonra da geride kalanlar tarafından bulunamayınca ölmüş olarak kabul edilen bir astronotu anlatıyor. Senaryo da bu astronotun hayatta kalma mücadelesini aktarıyor.




  • Jungle
  • the mist
  • Hidden (2015)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.