Şimdi Ara

Hayattan sıkıldım, bunaldım. Daha yaşım 16. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiç okumadım da crack mı yapamadın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep söylerim dünyanın butun dertleri sizdemi be abartmayin artik git bi once buyu bakalim hayat bi bindirsin sonra gel tekrar dusun bu kafa asosyal adamin rahat batmasi kafasi amacsiz hedefsiz hayalsiz ruhsuz bunalmis ama daha dunyada neler oldugundan haberin yok daha tanimadigin bi dunyada yasamayi elestirme guzel kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babacan0903

    Merhaba arkadaşlar.

    Hayattan bunaldım, sıkıldım. Yaşam zevk vermiyor. Yaşayamıyorum. Bana yardım edin biraz.

    Lise 2'ye gidiyorum. Hayatım çok boş. Evden okula, okuldan eve. Araya bir yurt hayatı girdi. Hiç sevmedim yurdu. Çok büyük inatlar sonrası tekrar eve geldim. Ama bana şart konuldu hiçbir dersin 75'in altı olmayacak diye. Yoksa geri gidersin diye ve ben hiç gitmek istemiyorum. Şuan ilk yazılılarımız bitti. Hepsi 50 civarında geziyor. 75 artık zorlaştı baya bi. Yani yurda geri gideceğim gibime geliyor. Onun için de ayrı yeten bir öneri verirseniz çok makbule geçer. Ne yaparsam gitmem yurda geri

    Ayrıca bütün gün, bütün hafta sonları evdeyim. Hiç dışarı çıkmıyorum. Zaten benim olduğum yerde arkadaşlık ortamı diye birşey yok. Bunalıyorum hep. Zaten bilgisayarımı da aldılar. Çöp bi bilgisayar verdiler. Ödevlerini yap, bakacağın bazı şeylere bak diye. 1gb ram 1.8GHz işlemci 128MB Ekran Kartı filan. Artık onunla(bilgisayar) da vakit geçiremiyorum.

    Aslında babam inşaat mühendisi. Para var yani. Yaşasam yaşarım. Ama yaşayamıyorum, veya yaşamayı bilmiyorum. Okulda dolaştığım arkadaşlarım dışında günlük sürekli beraber olduğumuz arkadaşım da yok. Kız arkadaş desen o da yok. Kızlarla sohbet de etmiyorum, edemiyorum pek. Aslında tipsiz, çirkin birisi de değilim. İlk başta kızlar geliyordu sohbet filan ediyorlardı benimle yanıma gelip. Hatta kızın birisi bana el sallamıştı. 3 yaş büyük. Benim bünye alışık değil tabi kime sallıyo diye arkaya bi bakayım dedim. Kimse yok arkada. Hadiiii. :) Bana sallamış. Püüüh. O an kendimi çok garip hissettim zaten. Karmakarışık bir duygu. Hem yerin dibine girdim, hem de biri el salladı diye mutlu oldum. Ne yapcağımı şaşırdım

    Yani okul dışında dolaştığım arkadaşım yok. Kız arkadaşım yok. Tipsiz de değilim. Hatta arkadaşım diyo "Le olum sendeki tip bende olsa varya her hafta başka kızla takılırım, sen tipini kullanamıyorsun. Manyak." Sadece 1 kişi değil 6-7 kişi birden diyor. Tabi bunun şanssızlıkla da alakası var. Küçükken hiç kızlarla filan çocukluğum geçmemiş. Hiç kız kuzenim yok. Apartmanda oturan kız da yok. Çevrede de yok(Mahalle).

    Eve geliyorum. Bilgisayar, televizyon, telefon. Hayatım bu üçü. Artık değişim istiyorum ama ne yapacam, nerden başlayacam hiç bilmiyorum.

    Mesajlaştığım kimse yok. Güya 5000SMS var pakette. En fazla 30-40 tane atıyorum. WOOPS. AVEA. 500DK 5000SMS 2GB internet. DK ve MB bitiyor da SMS hiç kullanılmıyo resmen.

    Boyum 1.83 kilom 66. Biraz zayıfım yani. Güçlü birisi de değilim. Bi kavga çıksa direk verirler elime. Zaten sınıfta ne zaman boğuşsam hep yıkılırım. Arkam da yok. Bulaşsam birisine o da vericek elime. Yani dövüş konusunda da iyi değilim, mahallenin itiyle puştuyla takılsam (takılmaya çalışsam) beni almazlar bile yanlarına. Zaten bende iyi aile çocuğu tipi var biraz.

    Ders desen onu da yapmıyorum. Yapabilirim, aklım var, biliyorum. Ama yapmıyorum. Yani ileride başarılı olabileceğimi de zannedemiyorum. Zaten Anadolu Lisesini zar zor kazandım. Sondan 8.mi ne. Geleceğimden de emin değilim.

    Hayatımda hiç sanayiye veya çıraklık gibi yerlere de gitmedim. Yani okumasam yapabileceğim birşey de yok.

    Yazdığım gibi güçlü birşey de değilim. En kötü hamallık desek o da olmaz. Yani benim ne yapıp edip, ders çalışıp, üniversiteyi kazanıp bir meslek sahibi olmam lazım. Ama o da şuan pek gerçekçi durmuyor.

    Ahiretimi, öbür dünyamı mı düşünüyorum. O da yok allah affetsin. Namaz yok, kuranı, sureleri filan biliyorum ama bilmek de yetmiyor. Yani öbür dünya için, cennet için de emin değilim. Çünkü kıyaslamak gibi olmasın da öbür dünya da üniversitem gibi kötü durumda. Yani adam mı öldürdüm, zina mı ettim, içki mi içiyorum??? Hayır! Olumsuz birşey yapmıyorum, ama olumlu birşey yaptığımı da söylersem yalan söylemiş olurum.

    Resim, müzik gibi yeteneklerim de yok. Sanatçı tarzı birşey de olamam. Etrafımdakiler iyi, güzel rol yaptığımı söylüyorlar ama işte yani. Sadece iyi rol yaptığımı söylüyorlar.

    Fikir, öneri verin lütfen. Sıkılıyorum, bunalıyorum artık. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ayrı yeten yurda ne yaparım da gitmem için de öneri verirseniz memnun olurum. Ama asıl konumuz benim hayatım :)



    Adamın asabını bozma daha 3 günlük adamsın. Git yaptığın şeyler iyi gitmiyorsa başka bir şeyler bul kendine. Sanki başka bir şey ile uğraşamayacak kadar yaşlanmış gibi burda yok hayattan bıktım yok bilmem ne.

    Hiç bir şey bereemiyorsan al bir olta eline git balık tut. Sinirlendim ben gidiyorum.




  • niye yurtta kalıyosun?
  • desirr kullanıcısına yanıt
    Yurttan ayrıldım. Babam ders çalışmıyorum diye gönderdi yurda. Gönderdi de orda da farksız. Orası evden daha da kötü. Ama dedi notların 75'in altı olursa geri gidersin diye. Şuan da hepsi 40-50-60
  • oksijenci kullanıcısına yanıt
    Aslında evet. Biraz abarttım sanırım. Arkadaşım da diyor, dünyadaki güzellikleri görsen bi diyor. Ama sadece diyor. Herkes diyor da bi destekleyen, yardım eden çıkmıyor.
  • GİT 10 SAAT İNŞAATTA ÇALIŞ BİR ŞEYİN KALMAZ. RAHAT BATMIŞ SANA EFENDİ.
  • Kardeşim bak(kardeşim diyorum çünkü aynıyız)

    Bende öyleydim, ilkokulda ve lisede(belli bir kısım) arkadaşım yoktu. Olanlar da bir derdi olunca geliyordu. Hep yalnızdım zaten. Çıkışta falan konuşan yok, görüşürüz diyen bile yoktu bana. Aynı şekilde kızlar bana da bakardı bende tepki vermezdim ama yaptığım şeyin s..aklık olduğunu anladım. Herkes bu kadar konuşuyorsa ben niye durayım ki? İnsanlar konuşunca mutlu oluyordu, ben suskun oldukça batıyordum yere doğru. Servis ile gidiyordum okula zaten gidebileceğim kimse de yoktu. Bunu anladıktan sonra artık hayatımı düzelttim, biri selam verince güler yüzlü olmayı, kısaca asosyallıkten kurtulmayı öğrendim. Bunlar tavsiye ile olacak iş değil, kafanda bitirmen lazım öncelikle. Sor kendine bi', DİĞER İNSANLAR NEDEN BENLE KAYNAŞMAYA ÇALIŞTIKÇA BEN UZAKLAŞIYORUM diye. Hatta kendine vurabilirsin, ceza verebilirsin. Özel değilsin, onlar neyse sen de osun bildiğin gibi

    Bende bir nevi içimi döktüm, hayatta başarılar sana




  • Hacı indir rock/metal müzikleri, git spor salonuna adam gibi vücut yap tarz giyin, saçların apaçi gibi olmasın düzenli dursun. Gör o zaman
  • Aİkiz falan olabilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: affiliation

    GİT 10 SAAT İNŞAATTA ÇALIŞ BİR ŞEYİN KALMAZ. RAHAT BATMIŞ SANA EFENDİ.

    En mantıklı cevaplardan biri yazın çalıştım o kadar kötü ki, insanlar öyle gözle bakıyor ki sanki cinayet işlemişim, 12. sınıfım okul biticek diye üzülüyorum iş hayatı çok zormuş lan, hayatta zor :/
  • aşık mısın?
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Benim de aklıma geldi aslında böyle birşey. Babam da inşaat mühendisi olunca. Şantiyelere filan da götürüyor bazen beni görüyor musun oğlum diye. Hafta sonları için babama da söyleyip gitmeyi düşündüm.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Onu da düşündüm de biraz fazla zayıf olduğum için sonradan vazgeçtim. Biraz kilo alıp gidebilirim ama. Şuan zaten kollar ip gibi. Bilek güreşi, boğuşma filan herkes yatırıyor. Oraya giderek biraz da vücudumu düzene sokabilirim.
  • Değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan0903 -- 13 Kasım 2014; 17:01:20 >
  • son paragrafın için söyleyebileceğim bişey, allah yok din yalan rahat ol kardeş
  • Ben okurken hayattan soğudum yeminle.

    Kendine bir hedef koy ve ideallerini buna göre belirle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane

    Forumun %80i boyle zaten. Uzulecek sey degil. Bu konuda acilmis milyon tane konu var. Incelersen iyi olur. Sana basit bir tavsiye. Butun asosyalligin sebepleri en temel de 3 tanedir.
    1-)Tip yoksa
    2-)Para yoksa
    3-)Tembellik ileri safhadaysa

    3 züğürt tesellisi ilk
    ayrıca para olayına inanmıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.