Şimdi Ara

HAYDI KIZLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e baktık kızlardan ilgi olmayınca şenlendirelim biraz ortamı dedik. biz erkekler böyleyiz işte naapalım, allah vergisi çok sosyaliz,heryere ayak uydururuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YawRuM

    onlar genellikte oynar başlıklı s..ilk epillerle uğraşıyodurlar

    NEDEN BOLE DUSUNUYOSUN KI EN AZINDAN FUTBOL BASINDA BOS BOS OTURUP SAATLERINI GECIRMIYO DIMI AMA BUNLAR COGALTILABILIR TABI.
  • futbol bir zevk meselesi anladın mı. insan bir bitki değildir suyunu ver dursun. biraz da bazı şeylerden keyif almak lazım,ruhu da gıdasız bırakmamak lazım değil mi? sizin silk epiller çok mu faydalı işler de siz onlara onlarca vakit harcıyonuz veya fön'e. sana göre 22 adamın bir topun arkasından koşması salakça ise bize göre de sizin yaptıkarınız salakçadır. zevkler ve renkler tartışılmaz uzun lafın kısası.
  • Orjinalden alıntı: comen

    e baktık kızlardan ilgi olmayınca şenlendirelim biraz ortamı dedik. biz erkekler böyleyiz işte naapalım, allah vergisi çok sosyaliz,heryere ayak uydururuz.



    ORTAM SENLENDIRMEKTE MUKEMMELSINIZ BAK BU DOGRU ISTE DOGRU SOZE NE DENIRKI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: comen

    futbol bir zevk meselesi anladın mı. insan bir bitki değildir suyunu ver dursun. biraz da bazı şeylerden keyif almak lazım,ruhu da gıdasız bırakmamak lazım değil mi? sizin silk epiller çok mu faydalı işler de siz onlara onlarca vakit harcıyonuz veya fön'e. sana göre 22 adamın bir topun arkasından koşması salakça ise bize göre de sizin yaptıkarınız salakçadır. zevkler ve renkler tartışılmaz uzun lafın kısası.

    BEN ERKEKLER ICIN OT DEMEDIM KI YA ARKADASIM NEDEN BOLE ACIKLAMA GEREGI DUYDUN.MADEM ZEVK VE RENKLER TATISILMAZ OZAMAN SENDE KIZLARIN NEYLE ILGILENDIGI KONUSUNDA YORUM YAPARKEN DIKKATLI OLMALISIN
  • ben öyle bişey dedim mi. ayrıca illa doğrudan ot demene gerek yok, futbol muhabbetlerimizi boş konuşmalar olarak niteleyerek dolaylı yoldan bunu da ifade ediyorsun zaten. ama ben hiç sizlerin neyle ilgilendiğine dair bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum. aa doğru , biz tatlı suyuz ya ondan hatırlayamadım heralde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: comen

    ben öyle bişey dedim mi. ayrıca illa doğrudan ot demene gerek yok, futbol muhabbetlerimizi boş konuşmalar olarak niteleyerek dolaylı yoldan bunu da ifade ediyorsun zaten. ama ben hiç sizlerin neyle ilgilendiğine dair bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum. aa doğru , biz tatlı suyuz ya ondan hatırlayamadım heralde.

    DIGER BIR ARKADAS SOYLEMISTI LAFIM ONAYDI SENDE YORUM YAPICA PIYANGO SANA CIKTI TABI.TATLI SU OLAYI NEDIR YAHUU
  • yukarı bak anlarsın: beyazorkide'nin yazdığına.
  • NEYSE KONUYU DAGITMAYALIM MILLET


    Yüz kusurlarınızı gizlemek için

    Pigmen lekelerini kapatmak...

    Önce hafif bir arındırma yapın. Cilt tonunuza çok yakın bir kapatıcıyı lekelerin üzerine hafifçe vurarak uygulayın. Bu işlemi lekeler hafifleyene dek uygulayın. Kapatıcıyı uygularken lekelerin sınırını belirginleştirmemek için etrafına doğru biraz taşırın. Fondöteninizi sürüp, pudralanın.

    Cildinizde kızarıklık ve sivilce varsa...

    Yeşil renkte bir kapatıcıyı kızarıklık veya sivilcelerin üzerine hafifçe yayarak sürün.

    Kırışıklıkları gizlemek...

    Cilt tonunuzdan 1-1,5 ton açık bir kapatıcıyı kırışıklık boyunca sürün. Kapatıcıyı parmağınızla veya bir fırçayla yayıp teninize yedirin. Fondöteninizi ve pudranızı uygulayın.

    Burnunuz uzunsa...

    Burun ucunuza koyu renk fondöten uygulayın. Fondöteniniz kompakt fondöten olursa ve nemli süngerle uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız. Fondöteni sınır yapmayacak şekilde iyice yedirdikten sonra küçük dokunuşlarla pudralayın.

    Burnunuz genişse...

    Gölge ve ışığı kullanın: burnunuzun üzerine (burun kemiğiniz boyunca) daha açık tonda; burun kanatlarınıza ise daha koyu tonda fondöten sürün. Parmağınızla fondöteni iyice yayın ve 2 ton arasındaki sınırları yedirip yok edin, mat bir pudrayla pudralanın.

    Çeneniz çok küçük ve içeri doğruysa...

    Çenenize (dudak altınıza kadar) açık renk bir fondöten sürün. Bu çenenizin hacmini artıracaktır. Koyu ve parlak renkte rujlar kullanmayın, göz makyajınıza önem verin.

    Çeneniz çok çıkıksa...

    Çenenizin ucuna koyu renk bir fondöten uygulayıp pudralayın. Dudaklarınızı öne çıkaracak canlı renkte rujlar tercih edin, böylece çeneniz belirginliğini yitirecektir.

    Birbirine yakın gözler...

    Açık tonda bir farı gözün iç köşesinden ortasına dek sürün. Ortadan dış köşeye kadar ise koyu tonda bir far uygulayın. Sınırları yok etmek için iki rengi birbirine iyice yedirin.

    Birbirinden uzak gözler...

    Koyu tonda bir farı gözün iç köşesinden ortasına dek sürün. Ortadan dış köşeye kadar ise açık tonda bir far uygulayın. Sınırları yok etmek için iki rengi birbirine iyice yedirin.

    Yuvarlak yüzü uzun göstermek...

    Yüzünüzün daha ince görünmesi için, şakaklarınıza, elmacık kemiklerinize ve çene altınıza büyük bir allık fırçası yardımıyla bronz allık sürün. Daha açık renk pudrayla alnınızı, burnunuzu ve çene ucunuzu vurgulayın.

    Göz çevresindeki çizgileri kapatmak...

    Kapatıcı bir kalemle veya ince bir fırçayı kapatıcınıza bulayarak çizgilerin üzerinden dikkatle geçin ve parmak uçlarınızla üzerlerine hafifçe vurarak cildinize yedirin. Dikkat: kapatıcınız fondöteninizden daha açık tonda olmalı.

    Yorgun ve uykusuz musunuz?

    O halde, alt kirpiklerinizi rimellemeyin; daha yorgun görünürsünüz.

    Dudaklarınız çatlamışsa...

    Ruj sürmeden önce nemlendirin ve çok koyu tonlar kullanmayın




  • BEYA
    quote:

    Orjinalden alıntı: beyazorkide

    bayanları çağırmış bütün tatlı sular atlamış



    BEYAZ ORKIDE BAYANMIDIR EGER OLEYSE COK SEVINDIM BEA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: latner

    BEYA
    quote:

    Orjinalden alıntı: beyazorkide

    bayanları çağırmış bütün tatlı sular atlamış



    BEYAZ ORKIDE BAYANMIDIR EGER OLEYSE COK SEVINDIM BEA


    EVET
  • lütfen rahatsız atmeyelim bayanlar keyfine baksın
  • .

    cildiniz ne kadar mutlu

    RUH HALİ YANSIYOR...
    HAYATINIZDA her şey yolunda olduğunda cildiniz de kusursuz görünür. Ama işler kötüye gitmeye başladığı anda bu durum tam tersine döner ve içinde bulunduğunuz ruh hali ilk olarak cildinize yansır. Cildinizi duygusal iniş çıkışların etkilerinden korumak için yöntem geliştirin. Artık dermatologlar bile tedavi yöntemlerine karar verirken psikolojinin etkisini göz önünde bulunduruyor

    HASSASİYETİ ARTIYOR
    YAPILAN bazı araştırmalarda stresli dönemlerde cildin daha hızlı yaşlandığı sonucu ortaya çıktı. Araştırmalara göre stres halinde cildin hassasiyeti artıyor. Bununla beraber, cilt çevresel faktörler ve UV ışınlarından daha fazla etkileniyor. Ardından cilt hassaslaşarak iltihaplanmaya başlıyor. Stres hali 2-3 hafta boyunca devam ettiğinde, kırışıklıklar da belirgin hale geliyor.

    MASKELERE DİKKAT!
    CİLT maskesi ve buhar banyosu gibi yöntemler, cilde yarar sağladığının aksine zarar verdiği ifade edildi. Bakım amacıyla uygulanan bu yöntemlerin, cildin hassaslığını artırarak, yaşlanmayı hızlandırdığı savunuluyor. Ayrıca sigara, alkol ve kafein kullanımının da cildin yaşlanmasını hızlandırdığı açıklandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 11 Temmuz 2006; 13:42:49 >




  • Ben erkek'im buraya girsem olurmu?????
  • Kadının güzellik sırları

    Pırıl pırıl saçlar, ışıl ışıl bir cilt, yumuşacık eller, güçlü tırnaklar, enerji saçan gözler, zinde bir vücut ...

    Tepeden tırnağa güzel bir kadın olmak hiç de zor değil. Kendinize ayıracağınz birkaç extra dakika ve her kadının bilmesi gereken minik sırlar ile güzelliğinize güzellik katın...

    Türkiye’nin moda portalı “modaturkiye.com” internet sitesinde bakımlı kadının güzellik sırlarını açıklıyor.

    Saçlarınızı düzenleyin
    Eliniz için kullandığınız, nemlendiricilerden biraz saçınıza sürerseniz uçuşan ve elektiriklenen saçlarınızı yatıştırmış olursunuz. Nemlendiriciyi banyo sırasında sürerseniz saçlarınızı kuruladıktan sonra daha parlak ve canlı olduğunu görürsünüz.

    Saçlarınızın kolay yağlanmasına izin vermeyin
    Şampuanlama sırasında eğer saçınzı tarayacaksanız çok sert biçimde taramak yerine hafifçe tarayın. Ayrıca kullandığınız kremi saçınızın ortasundan başlayarak uçlarına doğru sürün.

    Saçlarınızın daha hacimli olması için pudra kullanın

    Cansız saçlarınızı canlandırmayı ve daha hacimli görünmesini istiyorsanız bebek pudrası kullanın. Kullandığınız bu pudra saçınızdaki fazla yağı alacak ve saç tellerinizi daha kalın gösterecektir.

    Eğer saçınızın grileştiğini görürseniz kullandığınız pudranın birazını yıkayın. Çünkü çok kullandığınızda saçınıza zarar verebilir.

    Saçlarınızı kurutmadan önce
    Saçlarınızın dalgalarının kalıcı olmasını istiyorsanız kurutma makinasıyla kurutmadan önce bir müddet kendi kendine kurumasını bekleyin.

    Bebeklik saçlarınıza çözüm bulun
    Alnınızın üstünde bulunan tüy gibi ufak bebek saçlarınız için çok kolay bir önerimiz var. Diş fırçanızı ıslatın ve öndeki o ufak saçları arkaya doğru tarayın. Daha sonrada yerinde kalmaları için şekillendirici kullanarak kurutun.

    Sabah yaptığınız saç modelinizi koruyun
    Sabah evden çıkarken yaptığınız saç modelini günün ilerleyen saatlerinde de kullanmak istiyorsanız ufak tokalarla saçınıza destek yapabilirsiniz.

    Kepek sorununa son
    Şampuanlama sırasında saçınıza masaj yaptıktan sonra nemli bir havlu ile kurulayın ve tarayarak kepekleri atın. Ayrıca banyo sırasında şampuanınıza elma suyu ekleyebilirsiniz. Fakat bu karışımı uyguladıktan sonra saçınızı kurutmayıp kendiliğinden kurumasını bekleyin. Artık sabah kalktığınız zaman saçınıza şekil verebilirsiniz.

    Saçlarınızı kolay şekillendirin
    Biryantin gibi saç şekillendiricilerini kullanmadan önce saçınızı kurutun. Ama yine de biraz nemli kalabilir. Böylelikle hem kullanılması daha rahat olur hemde saçınız daha kolay şekil alır.

    Kendinizi iyi hissetmek için banyo yapmayı düşünüyorsanız...

    Duş aldıktan sonra 38 derecelik banyo suyuna 1.8 litre saki (bir çeşit Japon içkisi) ve bir avuç deniz suyu atarsanız tüm ölü hücreleriniz temizlenmiş olur.

    Yüzmeden önce saç bakımı
    Denize ya da havuza girmeden önce saçlarınızı soğuk su ile ıslatın. Böylece saçlarınız tuzlu ve klorlu suya girmeden önce kendini yeniler ve korur.

    Saçlarınızın parlaklığını korumak için
    Özellikle açık renkli saçlı kadınların yapması gereken tek şey, saçlarının parlaklığını korumaktır. Işıl ışıl saçlara kavuşmak için banoydan sonra durulama sırasında bir iki damla limonu su ile karıştırarak saçınıza sürmelisiniz.

    Kirpiklerin görünüşü
    Eğer sürdüğünüz rimel, kirpiklerinizi istediğiniz gibi göstermiyor ve çipil çipil bir görünüm veriyorsa rimeli kesinlikle kirpik uçlarına sürmeyin. Bunun yerine kirpik diplerine derinlemesine sürmeyi deneyin.

    Cildiniz parlıyorsa
    Cildinizi kurutmadan matlaştırmanız gerekir. Fondöteninizi sürmeden önce matlaştırıcı kremler kullanmalısınız. Ve günlük kremler kullanırken bunların jel olmalarına özen gösterin.

    Gözlerdeki şişlik
    Sabahları uyandığınızda gözleriniz kızarmış ve şişmişse uyudunuz odayı havalandırmalısınız. Daha sonra ise rahatlatıcı losyona batırdığınız pamuğu gözlerinizin üzerinde en az 10 dakika bekletin.

    Aseton kullanımı
    Asetonlu pamuğu tırnağınız üzerine sürtmek tırnaklar için çok sakıncalıdır. Bunun için pamuğu bir kaç saniye tırnağın üzerinde beklettikten sonra tek hareketle ojeyi çıkarabilirsiniz.

    Manikür sırları
    Tırnağın kenarındaki ince deri parçalarını kesmek hiç de sağlıklı değil. Bu nedenle fazla deri parçaları ucu pamukla sarılmış küçük bir çubuk yardımı ile arkaya doğru itilebilir.

    Güne zinde başlamak
    Sabahları yorgun kalıyorsanız vücudunuzu toksinlerden arındırmak için bir bardak limonlu ılık su içebilir, cildinize de maden suyu ile masaj yaparsanız canlandırmış olursunuz.

    İyi bir manikür
    Tırnaklarınız zarar göreceğinden asla metal törpü kullanmayın. Karton, tahta veya plastik törpüyü tercih edin. Özellikle aynı yöne doğru törpülediğiniz tırnaklarınız yanlara doğru törpülediğiniz tırnaklara göre daha sağlıklıdır.

    Yumuşak eller
    El kreminin cildinize daha iyi nüfus etmesini istiyorsanız; ellerinizi içi sıcak su dolu bir tencerenin üzerinde tutun. Böylece cilt üzerindeki gözenekler açılacak ve krem cilde kolay nüfuz edebilir.

    Göz makyajı temizliği
    Göz makyajınızı temizlerken göz kapağı ve çeversini ovuşturmamalısınız. Bunun için kullandığınız ürünü göz kapağınıza sürdükten sonra bir parça pamukla göz pınarından dışarıya doğru hafif dairesel hareketlerle silin.

    Kırılmayan tırnaklar
    Tırnaklarınızın daha sert olmasını istiyorsanız ılık suyun içine zeytin yağı ve limon suyu ekleyerek ellerinizi bir süre içinde bekletin. Tırnaklarınız olduğundan daha sert olur.

    Mat dudaklar için
    Mat rujları seviyorsanız dudak kalemi kullanmalısınız. Böylece dudaklarınız parlamayacak ve çerçeveyi çok fazla taşırmadığınız sürece dudaklarınıza ayrı bir dolgunluk kazandıracaktır. Sadece dudak kalemi ile de dudaklarınıza renk verebilirsiniz. Ama burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var; kalemi dudağınıza dik hareketlerle sürdükten sonra parmağınızla iyice dağıtmalısınız.

    Farların kullanımı
    Eğer farlarınız göz kapaklarınızın üzerinde birikiyorsa kesinlikle yağ bazlı farlar kullanmayın. Yoğun renk pigmentleri içeren pudra farlardan kullanmalısınız. Hafif sedefli farlarda bu konuda çok kullanışlı. Çünkü içeriğindeki sedefli maddeler göz kapağının üzerine yapıştığı için birikme yapmaz.

    Ellere süt banyosu
    Manikür yapılırken su yerine artık süt kullanılıyor. Ellerinizi en az beş dakika ılık sütün içinde dinlendiriseniz elleriniz ve özellikle tırnaklarınızın güçleneceklerini göreceksiniz.

    Buzlu dudak kremi
    Eğer dudak kalemi kullanıyorsanız size önemli bir tavsiye. Kalemi kullanmadan önce buzlu bir kabın içinde bekletirseniz daha iyi sonuç alırsınız.

    Susuz ciltler için
    Vücudunuzda su eksikliği varsa badem özlü bakım kremleri kullanmalı ve yeşil çay içmelisiniz.

    Diş sağlığı
    Diş etlerinizi kuvvetlendirmeniz için küçük taneli tuzları diş fırçanızın üzerine koyun. Daha sonra da diş etlerinize kadar dişlerinizi fırçalayın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: beyazorkide

    .

    cildiniz ne kadar mutlu

    RUH HALİ YANSIYOR...
    HAYATINIZDA her şey yolunda olduğunda cildiniz de kusursuz görünür. Ama işler kötüye gitmeye başladığı anda bu durum tam tersine döner ve içinde bulunduğunuz ruh hali ilk olarak cildinize yansır. Cildinizi duygusal iniş çıkışların etkilerinden korumak için yöntem geliştirin. Artık dermatologlar bile tedavi yöntemlerine karar verirken psikolojinin etkisini göz önünde bulunduruyor

    HASSASİYETİ ARTIYOR
    YAPILAN bazı araştırmalarda stresli dönemlerde cildin daha hızlı yaşlandığı sonucu ortaya çıktı. Araştırmalara göre stres halinde cildin hassasiyeti artıyor. Bununla beraber, cilt çevresel faktörler ve UV ışınlarından daha fazla etkileniyor. Ardından cilt hassaslaşarak iltihaplanmaya başlıyor. Stres hali 2-3 hafta boyunca devam ettiğinde, kırışıklıklar da belirgin hale geliyor.

    MASKELERE DİKKAT!
    CİLT maskesi ve buhar banyosu gibi yöntemler, cilde yarar sağladığının aksine zarar verdiği ifade edildi. Bakım amacıyla uygulanan bu yöntemlerin, cildin hassaslığını artırarak, yaşlanmayı hızlandırdığı savunuluyor. Ayrıca sigara, alkol ve kafein kullanımının da cildin yaşlanmasını hızlandırdığı açıklandı.


    KESINLIKLE HAKLISIN PAYLASIMIN ICIN SAGOL ARKADASIM




  • ya beyler kızları neden bu kadar şıkıştırıyorsunuz insanlar istediği yerine istediği bitkiyi uygulasın ama bizim futbola dil uzatmadan
  • BENDEDE BUNA BENZER PROBLEMLER CIKTI VICH NEMLENDIRICI ALDIM BAKALIM SIMDILIK IYI GOZUKUYO
    SONUC NASIL OLUCAK BU CILT KURUMALARINA NASIL BIR YONTEM KULLANILABILIR
  • ben nıvea tonik jel kullandım daha çok kurudu yarıda bıraktım arada yapıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volcano1988

    ya beyler kızları neden bu kadar şıkıştırıyorsunuz insanlar istediği yerine istediği bitkiyi uygulasın ama bizim futbola dil uzatmadan

    ARKADSIM BANAE SENIN FUTBOLUNDAN SANANE BIZIM BITKILERDEN IS-TE SENINKIDE LAF OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.