Şimdi Ara

Hayra vesile aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık biraz komik veya anlaşılmaz gelebilir ama kısaca konuya girmek istiyorum.

    Daha önce birkaç deneyim dışında apple ürünü kullanmışlığım yok. Laf aramızda IOS işletim sisteminin klişe kalıplarından da hoşlanmıyorum ama zaten konumuz bu değil.

    Az önce yüzlerce kişinin önünden geçtiği bir bankta enteresan bir şekilde hiç kimsenin görüp almadığı bir iPod touch buldum. Cihazı elime alıp içinden sahibine ait bir bilgi olup olmadığını bakmak istediğimde ise kilit ekranı beni karşıladı. Cihazı oraya bırakırsam başka birinin alma ve kötü emellerine alet etme ihtimali olduğu için cebime koydum ve evde internet araştırması ile şifresini ( bir şekilde ! ) açarak sahibine ait birtakım bilgilerin olmasını ümit ederek evime geldim. İnternette yaptığım araştırmalar neticesinde Recovery moduna alarak şifre bölümünün sıfırlandığını öğrendim.

    Şimdi geliyor cevabını bulamadığım soru:

    1- "iPod touch'ı recovery modda sıfırladığımda veri kaybı olmaz" bilgisi tüm verileri kapsıyor mu? Yani örneğin watsapp, facebook profilleri silinir mi? Eğer silinirse zaten bir anlamı olmayacak...

    2- Apple'ın sitesinde yardım kısmında Kayıp-Çalıntı bölümünü az biraz okudum ve HIRSIZ konumunda düşmekten korkuyorum. Sahibine bir şekilde ulaşıp cihazını vermem mümkün mü?

    Daha önce bulduğum tüm eşyaları sahiplerine bir şekilde nasıl ulaştırdıysam, bu cihazı da sahibine ulaştırmak istiyorum. Yardım edebilirseniz çok memnun kalırım. ( Tahminimce cihazın sahibi de kalır )







  • Buradan arayarak yardım isteyebilirsiniz. TIKLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.