Şimdi Ara

Hazır sistem sıvı soğutma için farklı radyatör kullanımı uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, pc modifiye dünyasına tekrar adım attığım şu sıralar cevaplarını aradığım birkaç soru hakkında araştırma yapıyorum.

    Eskiden şuan da olduğu gibi hazır sıvı soğutma sistemleri yoktu bu yüzden önceki kasamda borularının kesiminden bükümüne kadar kendi çabalarımla tamamladığım sıvı soğutmayı kullanıyordum. Tüm kasa ve sistemi değiştirdiğim için elimde hatrı sayılır miktarda custom sıvı soğutma malzemesi kaldı.


    İlk sorum şu, örneğin şu linkteki hazır sıvı soğutma sisteminin radyatörünü aradan çıkarıp elimde bulunan 360mm radyatörümü kullanabilir miyim? Bu durumda kafamda iki soru işareti oluşuyor,

    Birincisi, örneğin bu linkteki cooler master sisteminin 120, 240, 360 olmak üzere üç farklı seçenekte radyatör opsiyonu mevcut. Ben 120mm olan pakedi satın alırsam kendi 360mm radyatörümle verimli bir şekilde kullanabilir miyim? Çünkü her seçenek için aynı güçte pompa kullandıklaeından emin değilim. 120mm için daha düşük devir bir pompa kullanılıyor olması planlarımı bozabilir.

    İkinci durum, radyatörümün üzerindeki girişler bu sistemlerin hortumlarıyla uyuşur mu? Ölçü olarak hangi standartta oluyor bu hortumlar, G1/2, G1/4, G1/6 yanlış hatırlamıyorsam benim radyatör G1/4 ölçülerinde girişleri var.


    Son olarak, bu sistemlerin pompa kısmındaki girişlerine kendi hortumlarımı bağlama şansım var mıdır?


    Teşekkürler şimdiden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konu günceldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.