Şimdi Ara

hd 7870 furmark testi ve görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, elimde HD 7870 kartı var. FurMark testi yaptım 3 dk bile olmadan sıcaklık 92-93 dereceye çıktı. Görev Yöneticisi'nin üstünde ve ekranın bazı yerlerinde nokta nokta kümeler olmaya başladı ve ekran dondu. Fare hareket etmedi bir süre sonra AMD hata raporu verdi görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve fareyi hareket ettirebilmeye başladım (bir öncekinde hata raporu vermedi kaldı öyle reset atmak zorunda kaldım) ve ekrandaki simgeler yazılar çizgi çizgi oldu (fotoyu altta vereceğim) her yenile yaptığımde çizgilerinde yerleri değişti ama düzelmedi. En sonunda yeniden başlattım ve tekrar açılınca yazılar ekran tamamen düzeldi.

    Bu çizgilenme sorunu ekran kartı belleğinden kaynaklanıyor diyenler var sizce de öyle mi yoksa aşırı ısınmadan her ekran kartında olabilecek sorun edilmemesi gereken bir şey mi? (hiç sanmıyorum.)

    Sistem:

    Anakart: Gigabyte GA P35DS3r.

    RAM 2 GB DDR2 800MHz (test sırasında %50 bile kullanılmıyordu)

    Ekran kartı XFX HD 7870.

    İşlemci: Intel Xeon l5430.

    PSU: Corsair RM750X 750W.


    https://i.hizliresim.com/lozyede.jpg


    https://i.hizliresim.com/4xg8wrd.jpg


    https://i.hizliresim.com/bxzq0w3.jpg








  • thermal macunu yenile fanı sök komple içine gres yağı sür macun olarak thermal grizzly kryonaut kullan bunları yaptın olmadı hala aynı ise gpu bitmiştir zaten bu seride en çok bozulanlar hd6850 hd6870 hd7850 hd7870 gibi devamlı gpu sooorunu var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.