Şimdi Ara

HD DVD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung 40C650 Tv için HD DVD player 5+1 Ev sinema sistemi düşünüyorum. Ses çıkış gücü apartman dairesi olduğu için çok önemli değil ama duyulmayacak kadar da olmasın tabi 1080p ve HD filmleri sorunsuz izlemekistiyorum. HDMI çıkış olsun istiyorum. USB girişi tabi şart.
    Teknosada LG nin HT 305 SU ve HT 306 SU modelleri var gözüme çarpan. Değerleri de 359 TL. Bu fiyatlarda birşey almayı düşünüyorum.

    Almadan önce forumda danışmak istedim. Başka bir tavsiyesi olan varmı?



  • Arkadaşlar bu LG HT306SU yu kullanan yokmu? Gördüğüm kadarıyla HDMI out var in varmı yokmu? TVden 5.1 ses alabilirmiyim? USBde film izlerken falan lazım olur diye düşünüyorum? HDMI çift yönlümü tek mi?
  • HD DVD player almak çok mantıklı bir iş değil. HD dvd disk bulmak hem zor hem de imkansız gibi. Ayrıca bu tarz cihazlar usb çıkışına bağlanan bir cihaz dan hd formatlı videoları da açmamaktalar.

    Şayet netten indireceğin filmleri izleyeceksen HD media player almalısın. Yok orijinal disk den film izleyeceğim dersen Bluray player almalısın.

    Ama kesin olan şey usb bağlantı ile HD Film izlemek istiyorsan kesinlikle HD Media Player alman gerekecek.
  • Henüz bir haftadır kullanıyorum. 2 kez dvd izledim, gayet başarılı bir alet. Fayda / maliyet oranı çok yüksek.
    Ses sistemi normal birt apartman dairesindeyseniz bence yeterli. Kaliteli bir ses ile radyo dinlemek için de uygun.
    Tavsiye ederim:http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-sc-pt90eg-k-sc-pt90eg-k-dvd-ev-sinema-sistemi,-5+1,-hdmi,-330w/productdetails.aspx?I_ID=48429
  • Evet benim için uygun bir alete benziyor teşekkür ederim tavsiyeniz için teknosa.com da daha uygun fiyatı ancak modeli pt90eg-k değilde pt90 diye geçiyor. Acaba aynı alet mi? Bir bakmak lazım tabi. HD Media player biraz lüks olacak gibi şuan için düşünmüyorum.
  • ps3 makina acaba hd-dvd filmleri oynatır mı? teşekkürler
  • Arkadaşlar PANASONIC SC-PT90EG-K ev sinema sistemini HDMI v1.4 kablo ile LG 40C650 ye bağladım. Ev sinema sisteminde ARC özelliği var ve TV de bunu destekliyor. Fakat ben TV nin sesinin ses sisteminden almayı başaramadım.

    Aslında belirtiler olacak gibi gösteriyor ama sesi alamıyorum. Mesala sinema sisteminden mode'u ARC'a aldığım zaman TV otomatik olarak kendi sesini kısıyor ve sesin sinema sisteminden verildiğini gösteriyor. TV kumandasından dahi ses açıp kapadığımda TVye değil ses sisteminin ses seviyesine etki edebiliyorum.

    Ancak ses sisteminden ses alamıyorum.

    Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • PANASONIC SC-PT90EG-K Arkadaşlar bu aleti aldım pişman oldum önermiyorum. TVnin sesini bir türlü sisteme veremedim. Üzerinde USB girişide yok ben ARC özelliğine kapılarak TVnin USB girişlerine güvenerek almıştım ama sonuç fiyasko. Şimdi eğer ses sisteminden sesi alarak film izlemek istiyorsam illaki DVD den seyretmem gerekiyor.

    Bu ARC özelliğini kullanmayı başarabilen birini de görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.