Şimdi Ara

HD GÖRÜNTÜ İZLEMEK dvd player'Dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    elimde HD fragmanlar bulunmaktadır görüntü formatı Quicktime vede WMA ama HD DVD ile oynatamıyorum PHİLİS vede Toshiba denedim olmadı nasıl yapmalıyım görüntüleri nasıl izleyebilirim....PLAZMA ve LCD tvlerde demo yapacağım konu hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum....



  • duzeltme: varmis oyle bi dvd player bilmiyordum, arkadaslar yazmis..

    benim yontemim: bilgisayardan tv'ye aktararak yapabilirsin. Bunun icinde ya direkt HD-HD kablosu alman lazim, tabi bunun icin bilgisayarinda HD cikisi bulunmali, ki boyle bi bilgisayar bizde yok... veya DVI->HD kablosu almalisin, bilgisayarin DVI cikisindan tv'nin HD cikisina kabloyu takar, izlersin... ben boyle yapiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 507rr -- 6 Ekim 2006; 23:08:47 >
  • HD görüntü oynatan DVD player nasıl yok şuan piyasada satılan DVD player var HD çıkışı var ayrıyetten oynatıoyrda bunun için çevirici bir program var sanıyosam aynı DVD formatı oluşturur gibi yani tam bilemiyorum ama bu şekilde olması gerekiyor....
    PHILIPS 5960
    TOSHİBA 350E HD OYNATIYOR.....
  • Kiss HD Divx Player alirsan yuksek cozunurluklu Divx veya Klipleri izleyebilirsin.

    ideefixe.com da var
  • hd cd dvd cd veya vcd cd gibi başka bir tür cd dir 40gb dır ve arkası sarıdır. onuda oynatan player daha trda yok fakat japonyada korede bulabilirsiniz.

    elindekiler içinde yüksek fiyatlı samsung ve sonyleri bir dene mağazalarda bulabilirsin
  • arkadaşım birincisi elindeki cihaz hd upscale özellikli bir cihazmı yoksa gerçek hddvd mi.tahminimce hd upscale özellikli bir cihazla denedin.bu seni yanıltmasın.bu cihazla sadece dvd çözünürlüğündeki filmleri sanal olarak hd formatına yükseltebilirsin.yani gercek hd çözünürlüklü görüntüleri izleyemezsin.gercek hddvd cihazlar henüz piyasaya girmedi türkiyede yada yeni yeni gelecektir.onların fiyatıda bayağı pahalı olacak.500-600 dolarlardan başlayacak.
  • Yani philips 5960 ve lg nin LH-T9654 modelindeki dvd playerlarda gercek hd dvd player değil? Yanlışmı anladım. HDMI baglantısı olan dvd playerı ben direk hd dvd olarak düşünmüştüm. Bugun yarın almayı düşünüyorum bende bu ikisinden birini. Ama ozaman anladıgım kadarı ile sizin bahsettiğiniz player içinde zaten şuan piyasada olan dvdlerin bir esprisi olmayak ona özel hd dvd lazım.
  • hd dvd TR'ye gelse fiyat 300-400 euro civarinda olur.
    hd dvd film fiyatlarida 40-50 ytl olur.
    bu isin yayginlasmasi 3 yili bulur tahminimce.

    bu aradaki 3 yili upscaler ozellikli dvd player ile kurtarabilirsin.
    bu da 3-4 yil icin kotu bir yatirim sayilmaz. di mi?
  • Benim elimde de .ts (1080p ) formatinda belgesel filimler var. Fakat bende bunu DVD ye yazip oynatmak istiyorum. Bunu nasil yapabilirim.
  • NERO İLE YAPABİLİRSİN ANCAK DVD FORMATINA DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNDE-
    BEN 720P Yİ DVD FORMATINA DÖNÜŞTÜRDÜM 1280*720 OLAN DEMO HD GÖRÜNTÜLER 720*576 ÇÖZÜNÜRLÜĞE DÜŞÜYOR GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞÜYOR.
  • Arkadaslar,

    Arkadasin bana HD diye ilettigi goruntular var, wma formatinda , bilgisayardan acmaya calistigimda 15 inc ekranimin bir 4 kati goruntu acildi , hemde ilginc olarak winamp acti.

    Yeni aldigim philips 3115 e cd yi taktigim zaman bu dosyalari gormedi, hp-upscale ozelligi olan bu cihazla hangi tip hd dosyalarini goruntuleyebilirim. Nero ile yazacaksam elimdeki dosyalar disinda , demo goruntuler nerde bulabilirim.
  • Hd görüntülerini internetten indirdiğim çözünürlüklerde cd veya dvd ye yazıp dvd playerdan seyremedim. wmv formatını dvd playerler desteklemiyor. Ancak QUICK TİME İLE AÇILAN HD GÖRÜNTÜLERİNİ HENÜZ DENMEDİM.En güzeli pc den tv ye aktarımlarda görüntü harika oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeberk -- 13 Ekim 2006; 11:12:25 >
  • Bu linkte wmv formatinda bazi demolar mevcut,

    http://www.hd-channel.com/535457979d0979003/index.html (almanca)

    Ben divx.com'da madagaskarin traileri var, hd avi ve divx. Ancak yeni aldigim philips 3115 oynatmadi, cozunurluk desteklenmiyor dedi birakti sadece seslerini dinleyebildim. Philips in destekledigi maksimum cozunurluk ne bulamadım zaten.
  • www.divx.com adresinden Divx formatında HD fragmanlar indirebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 16 Ekim 2006; 0:00:56 >
  • normalde var ama aradan bulabilirsiniz HD videolarıhttp://stage6.divx.com/videos
  • arkadaşlar hd dvd player lar şu anda tr de var toshiba markalı yanılmıyosam ve fiatı 1.250 ytl civarı. şoyle bir hatırlatma yapayım her hdmı çıkışkı dvd player hd dvd player değldir. Piyasada genelde hdmı çıkışlı normal dvd playerlar var. bunların tek artısı eğer televizyonun da hd ready bi tv ise scartla bağladıından daha kaliteli görüntü alırsın. Hd filmleri şu an için bilgisayardan normal bir dvd ye yazdırmam mümküm değil mümkün ama çözünürlüğü düşmekde. bilgisayardan izleyebilirsiniz ama ekran çözünürlüğünüzün en az 1024*768 olması ve ekran kartınızında en az 64 mb olması gerekmekde. tabi bu 720 p bir görüntü için. Hd yayınında farklı kalitelerde çeşitleri var. bunlar 720i , 720p , 1080i, 1080p. . en kalitelisi 1080 p yayın. Bunu oynatabilmesi için bir televizyonun 1920*1080 çözünürlüğe sahip olması lazım ki böyle televizyonlara ve yayınlara full hd diyorlar. Şu an için dünyada kullanılmamakda. Yaygın olarak 720p ve 1080i kullanılmakda. Bu sebepten full hd bir televizyon almak şu an için çok mantıklı değil ve çokda pahalı. hd ready bir televizyonda 720p ve 1080i çözünürlükdeki yayınları destekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhankaya -- 12 Nisan 2007; 23:55:45 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nightmare666

    normalde var ama aradan bulabilirsiniz HD videolarıhttp://stage6.divx.com/videos



    üstad bu adresteki videoları indirebiliyor muyuz acaba?
  • xbox 360 ıle upscale yapabılırsınız arkadaşlar hem ucuz hedme oyun makınanız olur bus ecenegı de goz onmunde degerlendıın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.