Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elinde recovery layout dosyası olan varmı? Romu yüklemeden önce flashladığımız dosya içinde cfg olan :). Servera upload edebilirmi acaba? İşyerindeyim ve multiupload dan download edemiyorum . Tabiki sense rom çakıldı ve boot edemiyorum .)
    Son sense romum du zaten Tbd :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fugeetive

    Arkadaşlar elinde recovery layout dosyası olan varmı? Romu yüklemeden önce flashladığımız dosya içinde cfg olan :). Servera upload edebilirmi acaba? İşyerindeyim ve multiupload dan download edemiyorum . Tabiki sense rom çakıldı ve boot edemiyorum .)
    Son sense romum du zaten Tbd :)

    hotfile çalışıyordur umarım :http://hotfile.com/dl/100956803/ec31026/Recovery_150M.zip.html
  • @ftd , dostum çok saol ama hotfile neyazık ki. burada servera yükleme şansı oluyormu. Direkt yükleyebilirsen öyle alırım. Telefonu açamıyorum :) Bu sense romlarla yıldızım bi türlü barışmadı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fugeetive

    @ftd , dostum çok saol ama hotfile neyazık ki. burada servera yükleme şansı oluyormu. Direkt yükleyebilirsen öyle alırım. Telefonu açamıyorum :) Bu sense romlarla yıldızım bi türlü barışmadı :)

    idareten şöyle yap, full wipe yap, sonra romu recoveryden kur(örneğin energy yada hangisi sdkartta varsa)
  • @FTD dostum çok teşekkür ederim ilgin içi. yaklaşık bir 5 wipe format ve resetten sonra sonunda çalıştırmayı başardım . Yaklaşık 5 saattir telefon kapalıydı :)
    Ftd dostum oturalım kendimize bir rom yazalım böyle olmucak bu iş :).
  • Ben katiliyorum sana bu rom yazma isi cok sıkıntılımı ki acaba
  • arkadaşlar ben bu energy 13 ocak romunu kurdum benim şöyle bir sorunum var telefonum arasıra kendi kendine kapanıp açılıyor.
    2 tane bataryam vardır belki bataryadan dolayıdır.batarya değişiminde de sorun devam etti.16GB ve 2GB olmak üzere 2 adet SD kartım vardı.16GB bıraktım bütün işlemleri sıfırdan sil baştan 2GB SD kart için de yaptım sorun gene devam ediyor.Bu sorun bu romdan bir önceki denediğim bindroid romuyla başladı.Bindroide has birşeydir diye bu forumda HTC HD2 için en çok övünülen sense3.5 lü rom olan Energy romunu kurunca da devam etti.Ben bu işten çok sıkıldım.Bindroidden önce desirenin sense3.5 romunu kullanıyordum hiç açılıp kapanma sorunu yoktu bende fakat o rom bu son denedeğim energy kadar hoşuma gitmiyordu.(Telefonum EU)

    Lütfen yardımlarınız bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.Enrgy ile bir sorunum da şöyle telefonu kapatmaya çalıştığımda güç düğmesine uzun bastığınızda kapama,restart vb. bir pencere geliyor.Bu pencere bazen gelmiyor.Telefonun pilini çıkartmak zorunda kalıyorum neden acaba...stabil olmayışıyla mı ilgili acaba.?




  • acaba ext 3 olayında mı bir yanlışlık yapıyorum diye düşünmüyor değilim.http://forum.androidli.com/showthread.php?t=427 adresinde anlatılanları yapıyorum. Burada hafıza kartından 1GB (ext 3 formatında) ayrı bir bölüm oluşturuluyor.Kalan ana bölüm ise ext 3 mü yoksa fat 32 mi? çünkü bu haliyle sd kartı bilgisayarda okutup rom dosyasını atmaya çalıştığımda romu atamıyorum.Recovery menüsünden biçimlendirmeme rağmen tabii.
    tekrardan pc den biçimlendirme (fat32 olarak) yaptıktan sonra rom atılabiliyor.
    bir yanlışlık yapıyorsam lütfen düzeltin.
    Ayrıca ext4 nasıl yapılıyor bir bilgi bulamadım.mini tool... programı dışında.sadece bu programla yapıldığı söyleniliyor ama detaylı bilgiye ulaşamadım.lütfen yardımcı olursanız. sevinirim.
    Çünkü telefonum kapanıp açılıyor ben sinir oluyorum bu işten:(((
  • Arkadaşlar herkesin ortak sorunu olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında yardım bekliyorum.Telefon Ram'imiz 512 MB olmasına rağmen bize boş olarak kalan Ram en iyi/en kötü 140/55 şimdi sormak istiyorum.Bu ram olayını nasıl çözebiliriz.140 değeri ile sürekli kullanmıyorum advanced task killer'la çıkabildiğim max. değeri yazdım normalde 100-80 arası bir Ram kullanımım var.Bu kadar Ram israfı nerde ve nereye gidiyor? Recovery de yazdığımız değerlerle alakası var mı? Bu rom çok hızlı olmasına ragmen bir kaç widget ve arka planda veri alışverişi yapan bir kaç uygulama yüzünden takılıyor.Bu sorunla ilgili yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada bu konuya 3. mesajım ilk ikisine cevap alamadım.Sorularım çok saçmaysa lütfen söyleyin yoksa cevap alamamak daha çok koyuyor.Hepinizin emeği ve katkıları için teşekkür ederim.
  • http://www.partitionwizard.com/download.html
    Mini Tool Partition son versiyonu burda.
    SD kartı part ederken hafıza kartının büyüklüğüne bağlı min 1 gb ext4/ext3 olarak formatlayacaksın.Ben ext4 kullanıyorum daha stabil.Hafıza kartındaki ilk bölüm fat32 kalan bölüm ext3/ext4 olacak şekilde düzenle.Bu bölümleme işlemini tamamlayınca 1.sayfada sıfırdan kurulum olması gerekiyor sıfırdan bir kurulumla tekrar dene yine sorun olursa ben yardımcı olmaya çalışacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altincayir

    acaba ext 3 olayında mı bir yanlışlık yapıyorum diye düşünmüyor değilim.http://forum.androidli.com/showthread.php?t=427 adresinde anlatılanları yapıyorum. Burada hafıza kartından 1GB (ext 3 formatında) ayrı bir bölüm oluşturuluyor.Kalan ana bölüm ise ext 3 mü yoksa fat 32 mi? çünkü bu haliyle sd kartı bilgisayarda okutup rom dosyasını atmaya çalıştığımda romu atamıyorum.Recovery menüsünden biçimlendirmeme rağmen tabii.
    tekrardan pc den biçimlendirme (fat32 olarak) yaptıktan sonra rom atılabiliyor.
    bir yanlışlık yapıyorsam lütfen düzeltin.
    Ayrıca ext4 nasıl yapılıyor bir bilgi bulamadım.mini tool... programı dışında.sadece bu programla yapıldığı söyleniliyor ama detaylı bilgiye ulaşamadım.lütfen yardımcı olursanız. sevinirim.
    Çünkü telefonum kapanıp açılıyor ben sinir oluyorum bu işten:(((

    http://www.partitionwizard.com/download.html
    Mini Tool Partition son versiyonu burda.
    SD kartı part ederken hafıza kartının büyüklüğüne bağlı min 1 gb ext4/ext3 olarak formatlayacaksın.Ben ext4 kullanıyorum daha stabil.Hafıza kartındaki ilk bölüm fat32 kalan bölüm ext3/ext4 olacak şekilde düzenle.Bu bölümleme işlemini tamamlayınca 1.sayfada sıfırdan kurulum olması gerekiyor orada task29 yazmıyor ama nasıl yapıldığını forumda ararsan var.Radio romunu bilmiyorum ama kontrol et ve güncelle.Bu adımları takip et ayrıntıları forumda var.Cihazının hspl yapılmış oldugunu varsayarak,
    1) Task29
    2) Radio romun güncel değilse bunu güncelle
    3) Magdlr'yi kur
    4) Recovery 'i kur
    5) Hafıza kartının fat32 bölümüne rom'u at marc'ın yeni kerneli yukarda mevcut bunu da at sd karta
    6) Romu kur kerneli kur.
    Düzelir inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 20 Ocak 2012; 18:51:20 >




  • arkadaşlar ext3 yada ext4'ten dolayı tel reset atmaz ve performans olarak çok büyük bir fark yaratmaz, muhtemelen başka sıkıntı vardır. 1. sayfadaki tüm adımları baştan uygula, sorun devam ederse servise götürmen gerekecek

    Bu arada TBD romu denedim, İlk başta çok iyi çalıştı sonra arada kasmalar ve hızlı pil tüketimi oldu. Tavsiyem energy(hala)
  • Yani son mesajı okuyup cevap atıyorsunuz? Yardım beklediğim bir insanın bir kaç cevap öncesindeki soruyu okumaması okuduysa bile cevap yazmaması Neyse okursanız cevap yazarsınız kolay gelsin.
  • Arkadaşlar marcın kernelinin olduğu sayfayı bulabilen var mı :) ben bulamadım bu arada dokunmatiği çok başarılı yapmış kendisi :)
  • Bu arada ftd dostum pil tüketimini bende yazacaktım unuttum :) maşalla işlemciyi p4 3.0 Ht ile değiştirmiş gibi güç yemeye başladı :)
  • DH serverda sorun var sanırım, alıntı butonundan mesaj yazamıyorum,
    @ikarayel dostum yazdığım hepsi gitti, tekrar yazıyorum,
    hd2 telefonumuz ram kapasitesi sense olmayan romlar için fazlasıyla yeterlidir, ama biz bedavadan sensation yada runny gibi 768mb kapasiteye sahip telefonmuş gibi kullanıyoruz, eh okadar olacak. Daha fazla yer için geliştiriciler ext3 yada ext4 partition kullanarak bunları çözmeye çalışıyor. Senselerde daha fazla boş yer için lite romlar mevcut, ama onlarda da birçok uygulama eksik geliyor. durup dururken ram miktarın artması yada azalması androidin elinde(aynı win gibi) . Sense 3.5 romlarda advanced task killer gibi uygulamalar kullanmaya gerek yok. Uygulamalar bir süre sonra kendi kendine kapanıyor(kullanılmadıktan sonra) yada görev yöneticisini kullanarak kapatılabiliyor. Sense'lerde en çok hoşuma giden görsellik dışında ihtiyacım olan birçok uygulamayla beraber gelmesi(takvim,iletiler,albüm, saat,havadurumu)
    En son energy romları okadar başarılı ki ne hafıza ne de yavaşlama problemi yaşamıyorsunuz. Zaten eskiler bilir wm en iyi costum romlar energy idi :)




  • @ftd, gördüm sonunda da sadece sense romlar içinmiş halbuki dokunmatiği çok iyiydi ya. Bu arada ben yine ğure cyanogen mode a geçtim olmuyor sense bende :)
    Ayrıca oxygen romları için sana katılıyorum eski htc touch telefonum da da oxygen rom kullanıyodum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftd

    DH serverda sorun var sanırım, alıntı butonundan mesaj yazamıyorum,
    @ikarayel dostum yazdığım hepsi gitti, tekrar yazıyorum,
    hd2 telefonumuz ram kapasitesi sense olmayan romlar için fazlasıyla yeterlidir, ama biz bedavadan sensation yada runny gibi 768mb kapasiteye sahip telefonmuş gibi kullanıyoruz, eh okadar olacak. Daha fazla yer için geliştiriciler ext3 yada ext4 partition kullanarak bunları çözmeye çalışıyor. Senselerde daha fazla boş yer için lite romlar mevcut, ama onlarda da birçok uygulama eksik geliyor. durup dururken ram miktarın artması yada azalması androidin elinde(aynı win gibi) . Sense 3.5 romlarda advanced task killer gibi uygulamalar kullanmaya gerek yok. Uygulamalar bir süre sonra kendi kendine kapanıyor(kullanılmadıktan sonra) yada görev yöneticisini kullanarak kapatılabiliyor. Sense'lerde en çok hoşuma giden görsellik dışında ihtiyacım olan birçok uygulamayla beraber gelmesi(takvim,iletiler,albüm, saat,havadurumu)
    En son energy romları okadar başarılı ki ne hafıza ne de yavaşlama problemi yaşamıyorsunuz. Zaten eskiler bilir wm en iyi costum romlar energy idi :)


    Çok teşekkürler bu konuda en sonunda doyurucu bir bilgi aldım.Teşekkürler.Bu arada energy yeni kernelle daha fazlamı batarya kullanmaya başladı bana mı oyle geldi bilemiyorum ama sanki kullanım sürem düştü.




  • marc 0.1.6 kerneli çok hızlı ve güzel ama maalesef pil sorunu mevcut, energy de yeni rom çıkartmış 20 ocak marc eski kernele dönmüş
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.