Şimdi Ara

HDD ile Windows Kopyalama Mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, konum biraz uzun direk giriş yapıyorum. Şuanda elimde 2 adet HDD var ikiside PC'de takılı. Fakat aktif olarak bir tanesini kullanıyorum. Diğeri yedek olarak hazırda beklemede. Yedek olarak kullandığım boş HDD'ye Windows yükleyip; çökmüş veyahut format gerektiren her hangi bir PC'de Windows'u sıfırdan yüklemek için kullanabilir miyim?

    Yani yeğenim bilgisayarı çökmüş. Çökmeden önce Win10 yüklüydü, elimde de Win7 format CD's, vardı format atmayı denedik ama olmadı, nedendir bilmem... Şuan elimdekileri kullanarak yani yedek HDD yi kullanarak nasıl bir yola izleyerek çökmüş PC'yi canlandıra bilirim?

    Şuan kendi kullandığım HDD'deki Windows 10 Pro'nun sistem dosyalarını kısacası komple Windows'u başka bir HDD'ye aktarmam mümkün mü?

    Bayağı bi karıştı ama aklıma gelen tüm yöntemleri sunarak doğru veya yanlış diye fikirlerinizi rica ediyorum. Teşekkürler..







  • windowsu ve driverleri kurduktan sonra imajını alırsan (n.ghost tarzı bir prgla) makinende bir sıkıntı olduğunda ilk günkü haline getirebilirsin, fakat o imajı başka bir makinede kullanamazsın zira senin makinene ait bir imaj dosyası olur.
    Başka makinede win. kurmak için en kolay yol windows setup ını rufus tarzı bir prg.la flash belleğe atmak
  • Dism aracılığıyla ikinci diske imaj alabilirsiniz. Birinci dikteki Windows çöktüğünde windows'un dahili kurtarma konsolundan dism aracını çalıştırıp imajı geri yükleyebilirsiniz. USB bellek ya da DVD kullanmak gerekmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.