Şimdi Ara

Hdd İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese.. bir ricam olacak. Mesut Çevik Beyden. Neredeyse aynı anda piyasaya giriş yapan ;

    2.5" 500GB Momentus XT Solid Stade Hybrid Notebook Disk(500 GB) ve 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk konusunda ikisinin karşılaştırıldığı bir test ve sunum rica ediyorum.
    Asus Crosshair IV Formula anakartım var ve bilindiği üzere 6 adet sata3 bağlantısı mevcut. özellikle sata3 konusunda okuduğum yazılarda gerçekten vaad edilen performansı karşılayamadığı yazıyordu. eğer mümkün ise crosshair IV formula / etreme yada sata3 desteği onboard olarak gelen bir anakart ile bu 2 model diskin testlerini bizimle paylaşırsanız memnun olacağım. ssd diskle bir karşılaştırma istemiyorum çünkü şuan o paraları bir ssd ye yatırmayı mantıksız buluyorum. işletim sistemi kuracağım bir hdd e ihtiyacım var ve almışken düzgün birşey almak istiyorum. raid yapmayı düşünmüyorum. bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorum. genel bir performans istiyorum yani. şimdiden teşekkür ediyorum.







  • Merhaba,

    Önümüzdeki hafta Seagate, Western digital ve SSD üreticileri ile temasa geçip ellerindeki modelleri isteyeceğim. Eğer kısa sürede ulaştırırlarsa güzel bir inceleme ile karşınızda oluruz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.