Şimdi Ara

HDD ölüyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HDD ölüyormu
    Beyler sanırım diskkim artık ömrünü tamamladı. Oyundayken donmalar meydana gelemeye başladı. Oyun o diske kurulu olmadığı halde bazı oyunlarda oluyor bazılarında olmuyordu bugun bir oyunda daha oldu. Son zamanlarda CoD MW 2019 çok durop yemeye başladım ve son 3 gündür ciddi kasmalar oluyordu görev yöneticisinden baktığımda diskte işlem yaptığı gösteriyordu. bu olay anlık alıyor 1-3 sn arısında. Win 10 diski konturol ettirdim hatalar buldu. Windows denetlemeyi tamamladı geçti takılmalar azaldı ama hala oyunda görev yöneticisinden baktığım bazen yapıyor ve oyunda disk %100 gördümü hafif kasıyor. Bana tam emin olacağım bir program önerir misiniz. Ben bir programla indirdim ve 4 günlük ömrü kaldı diyor. Şimdi diskte hata yazılımsalda olabilir veya mekanikte olabilir. Yani tam formatla çözebilirmiyim böyle bir olanak varmı ve diskim dolu 1.5 GB veri var. Yani aktaracağım bir yer yok bu yuzden sorun mekanikmi yoksa yazılımsalmı tam öğrenmem lazım.







  • bu zamana kadar nasıl dayandı bu? benım HDD de artık kendını bırakma noktasına gelmıstı. hıcbısey yapamaz olmustum sureklı dısk %100 gozukuyodu. valla taktım bi 240lık SSD kendime geldim. diskiniz değişmeli. HDD değil SSD tercih edin.

    bana sorsalar ki 1 TB HDD mi yoksa 128 GB SSD mi diye, hüç düşünmeden SSD yi alır geçerim. HDD illetiyle uğraşılmaz artık. gamer laptoplar gamer HDD diye takıyolar onunda kendıne hayrı yok normal HDD den sadece 1 sn daha hızlı.

    SSD alın keyfınıze bakın derim. tercihim 240 GB SanDisk'ten yana olur. tam bir f/p ürünü az fiyata çok iş alırsınız.

    iyi günler.
  • Ssdye geçme zamanı geldi. Samsung evo modellerine bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 6 Nisan 2020; 23:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD ölüyormu
    Bunu aldım en az sorun çıkartan disk hitachi miy, hemde disk kapasitemi yükselttim. 6 tb kapasiteye çıkmış oldum. Umarım doğru bir seçim yapmışımdır. Ssd almak isterim ama kapasite beni kurtarmaz 4 tb bile zor yetiyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.